0

مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پاسخ به:مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»

نقل قول omiddeymi1368

پس میشه گفت که علاوه بر اینکه توی روزهای دیگه مثل روز پدر، روز مادر، روز دختر، (البته پسر که هیچی!) میشه هدیه گرفت، برای روز ولنتاین هم بدونِ اینکه اسمی از این روز بیاد، آدم برای بهترین رفیق خودش، برای دوست صمیمیِ خودش، هدیه بگیره. یا اگر مثلاً تولد رفیقش چند روز بعد یا قبل از روز ولنتاین هست اون هدیه رو اگه دوست داشت در روز ولنتاین بهش بده. هر کسی موافقه یا مخالف، اعلام نظر کنه!

منکه کلا مخالفم. دلایل هم قبلا گفتم !

شنبه 23 بهمن 1395  7:49 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 mty1378 ehsan67657 ravabet_rasekhoon magam4u shayesteh2000
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

والا قبل از اینکه من اسمی از ولنتاین ببرم و به فکرش باشم، دخترم ازش اسم برد.

در مدرسه حرف همه دوستانش ولنتاین هست.

هرچند آدم‌خودش رو بخواد از این مساله دور کنه باز چون فراگیر شده‌خودبخود ذهن بعضی ها درگیر میشه.

بعد هم گفت با دوستم قرار گذاشتیم هر کدوم به نشانه دوستی، برای هم یه هدیه بگیریم.

اتفاقا باهاش رفتم و هدیه رو برای دوستش گرفتیم.

خب به نظر شما، کار من اشتباه بود؟ 

باید بهش میگفتم این مسخره بازیا چیه؟

وقتی در مقابل عمل بعضی افراد و دوستان اطرافش راه حل مناسبی به ذهن خودش رسیده من چرا حمایتش نکنم!!!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 23 بهمن 1395  8:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 ehsan67657 ravabet_rasekhoon magam4u shayesteh2000 ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول ehsan007060

نقل قول omiddeymi1368

پس میشه گفت که علاوه بر اینکه توی روزهای دیگه مثل روز پدر، روز مادر، روز دختر، (البته پسر که هیچی!) میشه هدیه گرفت، برای روز ولنتاین هم بدونِ اینکه اسمی از این روز بیاد، آدم برای بهترین رفیق خودش، برای دوست صمیمیِ خودش، هدیه بگیره. یا اگر مثلاً تولد رفیقش چند روز بعد یا قبل از روز ولنتاین هست اون هدیه رو اگه دوست داشت در روز ولنتاین بهش بده. هر کسی موافقه یا مخالف، اعلام نظر کنه!

منکه کلا مخالفم. دلایل هم قبلا گفتم !

بالأخره اینکه بخوایم کلاً ریششو بکَنیم که محاله! نمیشه که بگیم هر کسی توی فکرش یا زبونش کلمه ولنتاین آمد، مثلاً باید اعدام بشه!!!!!!! اونم توی ایران که اگه در برابر هر چیزی جبهه بگیریم، بیشتر ملّت تحریک میشن! مثل همون قضایایی که توی تاپیک "چرا حواسمان نیست؟" مطرح شد. در برابر شبکه های اجتماعی خواسته باشیم بایستیم و بگیم که نه نرین، بیشتر میرن. «الاِنسانُ حَریصٌ عَلَی ما مُنِعَ». اینجا هم در مورد ولنتاین همین طوره. من خودم موافق این طور چیزایی مثل ولنتاین نیستم کلاً. ولی حالا که وارد شده، و چون قابل حذف نیست، پس باید درست باهاش کنار بیایم. حدأقل اونو به فرصت تبدیل کنیم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 23 بهمن 1395  9:07 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ehsan67657 ravabet_rasekhoon magam4u salma57 shayesteh2000 ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

والا قبل از اینکه من اسمی از ولنتاین ببرم و به فکرش باشم، دخترم ازش اسم برد.

در مدرسه حرف همه دوستانش ولنتاین هست.

هرچند آدم‌خودش رو بخواد از این مساله دور کنه باز چون فراگیر شده‌خودبخود ذهن بعضی ها درگیر میشه.

بعد هم گفت با دوستم قرار گذاشتیم هر کدوم به نشانه دوستی، برای هم یه هدیه بگیریم.

اتفاقا باهاش رفتم و هدیه رو برای دوستش گرفتیم.

خب به نظر شما، کار من اشتباه بود؟ 

باید بهش میگفتم این مسخره بازیا چیه؟

وقتی در مقابل عمل بعضی افراد و دوستان اطرافش راه حل مناسبی به ذهن خودش رسیده من چرا حمایتش نکنم!!!

بسیار خوب و عاقلانه به نظرم رفتار کردین. در مقابل حرکتِ دخترتون جبهه گیری و مقاومت نکردین. البته هدفش هم هدف خوبی بود. به هم کلاسیش، به دوستش، به کسی که همجنسِ خودشه و دوسِش داره میخواد هدیه بده.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 23 بهمن 1395  9:10 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 ravabet_rasekhoon magam4u salma57 mty1378 shayesteh2000
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

با سلام 

موفقیت هر برنامه ای در گرو اجرای درست آن است.

شنبه 23 بهمن 1395  9:44 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon magam4u salma57 mty1378 shayesteh2000 ehsan007060
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

گاهی بانقدیک موضوع به تاریخ اجرای اون پی می بریم میخواهیم موضوع رودرستش کنیم امابااین کاریه جورمعرفی بوجودمیادبنده تاریخ این روزرونمی دونستم که یادآوری شد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 24 بهمن 1395  7:22 AM
تشکرات از این پست
ehsan67657 ravabet_rasekhoon magam4u salma57 omiddeymi1368 mty1378 shayesteh2000 ehsan007060
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من کلاباکادوگرفتن موافقم هرمناسبتی هم که باشه موردقبوله امادرزمینه کادودادن معذورم چون وسع وتوانشوندارم دوستان وسایت اگردراین زمینه می تونندمنوکمک کنندخدااجرتون بدهد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 24 بهمن 1395  7:28 AM
تشکرات از این پست
ehsan67657 ravabet_rasekhoon magam4u salma57 omiddeymi1368 mty1378 shayesteh2000
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

سلام

با اجازتون من میخوام از یه زاویه دیگه به بحث نگاه کنم ...

شاید اگه به روز ولنتاین بها داده بشه و از اونجا که این روز یه مناسبت از دین مسیحیت هست و مخاطبان این روز هم اغلب نوجوانان و جوانان هستند ، ممکنه در ذهنشون این باور ایجاد بشه گه دین مسیحیت دین عشاق است و سخت گیر نیست ..
خدا شاهده من خودم چند نفر رو دیدم که پیرو همین مسائل ، از دین اسلام به مسیحیت روی اوردن ... وشاید هم از اسلام زده بشن در صورتی که با اونها بد برخورد بشه ...

شاید روز ولنتاین نوعی تبلیغ دین مسیحیت باشه !

به این موضوع فکر کنید ...

مساله دیگر اینکه دوستان فرمودند ، اهل دین و مذهب روزهای دینی رو برای کادو دادن انتخاب میکنند و در این بحثی نیست ولی کسانی که زیاد دین رو قبول ندارند و روز های غربی و مناسبات اونها رو ترجیح میدهند چی ؟

اگه خواب باشند و براشون از مضرات و اهداف دشمنان و غربی ها برای ضربه به فرهنگ اسلام و ایین ایرانی بگیم ، بیدار میشن ...

اما

اگه خودشون رو به خواب زده باشند ، هر کاری هم که بکنیم نمیتونیم به اونها مضرات ورود فرهنگ بیگانه و غرب رو بفهمانیم ...

ولنتاین هم مثل تلگرام باید فرهنگ سازی بشه ... و الا افراط و تفریط عواقب خوبی نداره ...

اگه بهش توجه نشه ، جوانان ما به چشم دیگه ای به این روز نگاه خواهند کرد ،همانطور که الان هست و فکر میکنن باید به غریبه و جنس مخالف نامحرم کادو بدهند ...

تنها غریبه و نامحرمی که میشه بهش کادو داد ، نامزد هر شخص هست که قراره باهم ازدواج کنند ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

یک شنبه 24 بهمن 1395  9:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 fatemeh74 mty1378 shayesteh2000
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

چرا خودمون رو توجیه می کنیم !!!

یادمون نره......این یه فرهنگ غربیه وارد کشورمون شده....حالا درسته بعضیا یه جور دیگه نگاش میکنن و عمل میکنن.....

ولی با اینکه اسمش عوض شه و یا.....همه اش درست میشه ؟؟!!!نه والا....

خوب عوض اینکه بیاییم رو اسمش یا نحوه اش مانور بدیم.....بیاییم روزها و مناسبت های دیگه رو پر رنگترش کنیم......

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 24 بهمن 1395  3:17 PM
تشکرات از این پست
magam4u mty1378 shayesteh2000 omiddeymi1368 zahra_53 ehsan67657 salma57 ehsan007060
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3

نقل قول borkhar

چرا خودمون رو توجیه می کنیم !!!

یادمون نره......این یه فرهنگ غربیه وارد کشورمون شده....حالا درسته بعضیا یه جور دیگه نگاش میکنن و عمل میکنن.....

ولی با اینکه اسمش عوض شه و یا.....همه اش درست میشه ؟؟!!!نه والا....

خوب عوض اینکه بیاییم رو اسمش یا نحوه اش مانور بدیم.....بیاییم روزها و مناسبت های دیگه رو پر رنگترش کنیم......

موافقم smiley

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

یک شنبه 24 بهمن 1395  4:42 PM
تشکرات از این پست
mty1378 shayesteh2000 omiddeymi1368 zahra_53 salma57 ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

اصلاً ولنتاین چیه؟؟ صحّت داره؟؟ خرافات نیست؟؟ 

با آداب و رسوم ما ایرانی ها مخصوصاً مذهبی ها همخونی داره؟؟ 

بهتر نیست مناسبتهای دیگه و بهتری رو جایگزین این فرهنگ غربی کنیم؟؟

اول ، در مورد چیزی که راجب ولنتاین میدونم بگم :

قبلا یکی از کشورا فرمانروایی داشته که شدیدا مخالف ازدواج سربازاش بوده و تمامیِ سربازاش مجرد بودن.

بین این افراد یه شخصی به اسم والنتاین بوده که سربازارو پنهونی به عقد دخترای مورد علاقشون در میاورده . بعد مدتی فرمانروا میفهمه و اونو دستگیر میکنن و میبرن زندان و اعدام..

به این جهت یه روزی به نام والنتاین (ولنتاین) در نظر گرفته شده که این روز بعنوان روز بهم رسیدن عشاق معروفه و همه معشوقه ها به هم هدیه میدن و این روزو تبریک میگن. هدیشونم معمولا خرسه blushlaugh

دوم ، ما ایرانیا خودمون جشنی به نام مهرگان داریم یعنی جشن دوستی ، پیوند یا نمونش همون عشق و مهر و محبت .

جشن مهرگان اوایل 10 مهر ماه بوده ولی بعد ها به  16 مهرماه منتقل شده ، ولی متاسفانه دیگه این روز داخل ایران جشنی گرفته نمیشه و خیلی شناخته شده نیست یا کسی اهمیتی نمیده و همه روز ولنتاین رو تو ایران جشن میگیرن . 

جشن مهرگان هم جشنیه مثل نوروز خودمونه سفره میندازن و داخلش نوشیدنی ، نان مخصوص مهرگان ، جام آتش یا نوکچه (شمع)، شکر، شیرینی، خوردنی‌های محلی و ....میزارن.

البته خداروشکر نوروز مثل مهرگان نشده و هرساله جشن گرفته میشه و گرنه الان به جای نوروز جشن کریسمس برگزار میکردیم !!!!!

میتونیم روز مهرگان رو جایگزین ولنتاین کنیم و بهم تبریک بگیم و هدیه بدیم . چرا خودمون وقتی روز دوستی و ... داریم جشنی نمیگیریم ؟ ولی ولنتاین که مال غربیاست همه جشن میگیرن ؟

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

یک شنبه 24 بهمن 1395  5:06 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 magam4u zahra_53 fatemeh74 salma57 borkhar
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام ..مرسی آجی جون از این مبحث ..به نظرم شیک اومد wink

حرفهای دوستان هر کدوم از منظر خودش و نسبت به جایگاهی که دارند قابل قبول هست ...مثلاً مادر در اون شرایط که نوجوونش چنین کاری رو میخواد بکنه بهترین رفتار همینه که گفتند ..

یکی به همسرش یا نامزدش در این روز هدیه بده درسته اشکالی نداره ..و نباید خشک و متعصب رفتار کرد .در حالیکه شما نظرتون  بر بزرگداشت این روز نیست 

ولی اگر اسلامی بهش نگاه کنیم و کمی با دقت و ریزبینی همونطور که برادرمون اشاره کردند .،غربی ها هدفشون از بزرگ جلوه دادن این روز فقط بحث عشاق و هدیه دادن نیست بلکه این رو ابزاری قرار میده برای اینکه ذهن  جوون و نوجوون رو دنبال خودش ببره تا به علت و منشأش که رسید اونوقت نتیجه میگیره که چقدر دین مسیح شیک عمل میکنه ولی اسلام ماها همچین روزی نداره  و اسلام متعصب هست .....

نظرم اینه که یه روز به نام (روز دوستی و هدیه) حالا با هر اسم جذابی که باشه خیلی بهتر و متمدن تره تا اینکه ولنتاین رو الکی الکی به نسلهای بعد منتقلش کنیم با پوشش مذهبی ....

یاطبیب القلوب heart

یک شنبه 24 بهمن 1395  5:34 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 magam4u zahra_53 fatemeh74 ehsan67657 salma57 borkhar ehsan007060
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3

نقل قول shayesteh2000

سلام ..مرسی آجی جون از این مبحث ..به نظرم شیک اومد wink

......................................

نظرم اینه که یه روز به نام (روز دوستی و هدیه) حالا با هر اسم جذابی که باشه خیلی بهتر و متمدن تره تا اینکه ولنتاین رو الکی الکی به نسلهای بعد منتقلش کنیم با پوشش مذهبی ....

احسنت ...

کاملا موافقم smiley

باید ببینیم تو مناسبت ها و رویداد های ملی و میهنی و حتی اسلامی خودمون ، چه روزی رو می تونیم به روز عشاق نسبت بدیم ، و این کار رو صورت بدیم .

مطمئنا جوانان ما پشتیبانی خواهند کرد ... عرق ملی در وجود همه جوانان هست ..

مثلا می تونیم روز جوان که روز ولادت حضرت علی اکبر(ع) هست و یا خیلی موارد دیگه ... ولی نباید از مسیر اصلی خارج بشیم ... کماکان روابط نامشروع دختران و پسران مورد نهی همه عزیزان هست ...

ان شاء الله مسئولین برای این امر هم چاره ای بیندیشند ...

به قول دوست عزیزمون آقا علیرضا قاسمی wink ، دشمن با ظواهر وارد میشه و ریشه و باطن رو هدف قرار میده ...آگاه باشیم ...

یک شنبه 24 بهمن 1395  6:37 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 zahra_53 ehsan67657 salma57 borkhar shayesteh2000
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

نفس کادو و هدیه دان خوبه ولی وقتی تو ایران مناسبت هایی برای این کار داریم چرا ایده بیگانگان را بهش بها بدیم. ایده ای که ادامه هدیه دادنهاش مبحث عشق و عاشق و ... است. متاسفانه وقتی کم کاری روی ایده های وطنی باشه مردم میرن سراغ مواردی چون ولنتاین.

نو این مورد میتونیم سپندارمزگان را به جای ولن تاین داشته باشیم البته سپندارمزگانی با تغییراتی، هم در نام و هم در محتوی. روزی به عنوان به یاد دوست بودن. دوستی های حقیقی و درست در چارچوب قوانین و عرف اسلام.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 24 بهمن 1395  6:39 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 magam4u ehsan67657 fatemeh_75 salma57 borkhar
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

بله دیگه، یک هدف همینه که بیان برنامه ها و عقاید سایر ادیان رو مطرح کنن و جوونای ما هم جذبش بشن و بعد بگن که اسلام خشکه! و ما دلمونو به چی خوش کنیم؟ و آدم میخواد یه روز رو شاد باشه و محبت کنه! ازین بهانه ها... همون اسلام زدگی میشه به نظرم.

البته یه چیز دیگه هم هست که هر چیزی از اون وَر بیاد، ملت ما بیشتر جذبش میشن. فک میکنن اصن وَحیه. خیلی با جون و دل اونو میپذیرن. ولی اگر همین جشن مهرگان (که بالا معرفی شد) هزار بار هم اعلام بشه ولی کسی تحویل نمیگیره. چون میگن ای بابا...ازین جشنای ایرانی..مثل جنساشون!!!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 24 بهمن 1395  6:40 PM
تشکرات از این پست
mty1378 zahra_53 fatemeh74 magam4u ehsan67657 salma57 borkhar shayesteh2000 ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها