0

مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

روز والنتاین یا روز عشق و یا روز عشّاق در فرهنگ مسیحیِ سده‌های میانه و سپس فرهنگ مدرن غربی، روز "ابراز عشق" است که به صورت سالانه برگزار می‌شود. این مناسبت هر سال در روز ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن و بعضی سال‌ها ۲۶ بهمن) برگزار می‌گردد.

همان طور که می دانیم، روز سه شنبه 26 بهمن 95 به اعتقاد برخی روز ولنتاین است. حال قرار است، پیرامون این موضوع صحبت شود و به سؤالاتی از قبیل موارد زیر پاسخ داده و بحث را روشن تر کنیم:

اصلاً ولنتاین چیه؟؟ صحّت داره؟؟ خرافات نیست؟؟ 

با آداب و رسوم ما ایرانی ها مخصوصاً مذهبی ها همخونی داره؟؟

بهتر نیست مناسبتهای دیگه و بهتری رو جایگزین این فرهنگ غربی کنیم؟؟

و شاید سؤالات دیگر...!!!

منتظر بیان نظرات و دیدگاه های شما دوستان خواهیم بود ...

عزیزانِ همراه، تنها پستهای دست نویس خود را ارسال فرمایید. تمام پستهای کپی-پیست حذف خواهند شد. تشکر.

شنبه 23 بهمن 1395  10:26 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon magam4u salma57 farshon ehsan007060 ghiyase65 hamed0001 mansoor67 alagha shirdel2 shayesteh2000 farnaz_s mty1378 emamedavazdah rasekhoon_m mamadbayat mosadegh aliada siryahya
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

پاسخ به:مبحث 127 طرح صالحین: «ولنتاین... آری یا خیر؟!»

به نام خدا

سلام به همه عزیزان

به نظر بنده حقیر ، باید ببینیم طرف مقابل که میخواهیم به ایشون ابراز عشق و علاقه کنیم و کادو بدهیم ، کیست ؟

اگر نامحرم باشند و به اصطلاح دوست دختر ، کاملا غلط است ، هم اسلام این رابطه را نهی و مذموم میداند و هم فرهنگ ایران اسلامی ..

اما اگر طرف مقابل ما ، همسر یا مادر ما باشد ، اولا نیازی نیست حتما یه روز خاص از سال براشون کادو بخریم ، میتونیم بی مناسبت هم کادو بخریم ، جای دوری نمیره ، هم ثواب داره هم مهر و محبت و رابطه ها و بنیان خانواده مستحکم خواهد شد .

و اگر بنا براین باشه که روز خاصی رو برای کادو دادن انتخاب کنیم ، بهتره به جای روزهای غربی وارد شده به فرهنگ ایرانی ، روز ولادت ائمه اطهار رو قرار بدیم ، هم ثواب داره ، هم شگون و هم شادی واقعی در دل ایجاد خواهد کرد ...

بنده به شخصه ولنتاین رو قبول ندارم و برای همسرم روزهای دیگه به خصوص ایام ولادت ائمه اطهار کادو میخرم ، گذشته از اینکه بعضی روزها بی مناسبت ایشون رو سورپرایز میکنم ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

شنبه 23 بهمن 1395  12:15 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 farshon ehsan67657 ehsan007060 ravabet_rasekhoon mty1378 mahin15 rasekhoon_m sajjadalizadehs
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول magam4u

به نام خدا

سلام به همه عزیزان

به نظر بنده حقیر ، باید ببینیم طرف مقابل که میخواهیم به ایشون ابراز عشق و علاقه کنیم و کادو بدهیم ، کیست ؟

اگر نامحرم باشند و به اصطلاح دوست دختر ، کاملا غلط است ، هم اسلام این رابطه را نهی و مذموم میداند و هم فرهنگ ایران اسلامی ..

اما اگر طرف مقابل ما ، همسر یا مادر ما باشد ، اولا نیازی نیست حتما یه روز خاص از سال براشون کادو بخریم ، میتونیم بی مناسبت هم کادو بخریم ، جای دوری نمیره ، هم ثواب داره هم مهر و محبت و رابطه ها و بنیان خانواده مستحکم خواهد شد .

و اگر بنا براین باشه که روز خاصی رو برای کادو دادن انتخاب کنیم ، بهتره به جای روزهای غربی وارد شده به فرهنگ ایرانی ، روز ولادت ائمه اطهار رو قرار بدیم ، هم ثواب داره ، هم شگون و هم شادی واقعی در دل ایجاد خواهد کرد ...

بنده به شخصه ولنتاین رو قبول ندارم و برای همسرم روزهای دیگه به خصوص ایام ولادت ائمه اطهار کادو میخرم ، گذشته از اینکه بعضی روزها بی مناسبت ایشون رو سورپرایز میکنم ...

سلام.

خب همه مثل شما نیستن.

خیلیا رو باید بهشون‌یادآوری کنیم که فلان مناسبت هست و کادو یادت نره. تازه میگن از این اداها خوشم نمیاد!! (حالا برا خودشون باشه از خداشونه یکی بهشون هدیه بده)

بعضیا هم کلا تو باغ نیستن. میگن هر وقت چیزی خواستی بریم بخریم. کادو حالیمون نمیشه.

بعضی دیگه هم میگن پول ندارم.

بعضی میگن کم و‌کسری نداریم، چیزی بگیریم خرج اضافیه.

یه روز مادر و زن گذاشتن داد همه مردا دراومد!!!!!!

روز پدر هم انتخاب شد.

خلاصه اینکه ملت همیشه دنبال راهی هستن که هدیه بگیرن. ولی کی میده؟؟؟!!!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 23 بهمن 1395  1:00 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan67657 magam4u shayesteh2000 mty1378 rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

اینجانب که درآسمان یک ستاره هم ندارم به اینجورچیزهاهم عقیده ای ندارم بقول دوستمون این رسوم مربوط به افرادیکه تقلیدازفرهنگ غربی می کنند چراهمیشه بدی های غربی هاروتقلیدمی کنیم.چرااینهمه اکتشاف دارندمااکتشاف نکنیم ؟ چراهمیشه به آلودگیهافکرمی کنیم؟روابط غیرعرف.این رسم مربوط به عشاق است که هرشخصی به مخاطب خاصش هدیه می دهد من به این رسم عقیده ندارم بدرسمیست که رواج پیداکرده.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:05 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 borkhar omiddeymi1368 ehsan007060 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378 rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام.

خب همه مثل شما نیستن.

خیلیا رو باید بهشون‌یادآوری کنیم که فلان مناسبت هست و کادو یادت نره. تازه میگن از این اداها خوشم نمیاد!! (حالا برا خودشون باشه از خداشونه یکی بهشون هدیه بده)

بعضیا هم کلا تو باغ نیستن. میگن هر وقت چیزی خواستی بریم بخریم. کادو حالیمون نمیشه.

بعضی دیگه هم میگن پول ندارم.

بعضی میگن کم و‌کسری نداریم، چیزی بگیریم خرج اضافیه.

یه روز مادر و زن گذاشتن داد همه مردا دراومد!!!!!!

روز پدر هم انتخاب شد.

خلاصه اینکه ملت همیشه دنبال راهی هستن که هدیه بگیرن. ولی کی میده؟؟؟!!!

باسلام 

من هدیه میدم عمومیت نداره، امابستگی به طرف داره ،من هدیه می دم چه طرف هدیه بده یا نده، من وظیفه خودمو می دونم و اجرا می کنم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:07 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378 rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول magam4u

به نام خدا

سلام به همه عزیزان

با سلام

البته همه مثه شما متاهل نیستند و ممکنه که شیطون تو جلدشون بره. واسه اونا چی پیامی دارین؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:09 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378 rasekhoon_m
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

خوب ما اگه واقعا اهل کادو دادن باشیم......

بخوایم (از قول اقایونlaugh) برا همسرانمون کادو بخریم....که روز تولد حضرت فاطمه و روز زن رو برا همین گذاشتن !

اگه بخوایم برا دخترانمون کادو بگیریم....که باز ما تولد حضرت معصومه رو داریم و روز دختر.....

تازه چه بهتر که اصلن برا تولداشون کادو بخریم.....smiley

حالا این ولتناینه از کجا اومد ؟؟الله اعلم......پس معلومه یه غرضی باید پشت این روز ولنتاینه باشهsmiley

چون ما تو دینمون و اسلاممون روزی رو نداریم که بیاییم به نامحرممون کادو بدیم......این روز رو دارن برا جوونای ما باز میکنن.

که دیگه اصن محرم و نامحرم.....جایی برامون نداشته باشه.....

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 23 بهمن 1395  1:09 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 farshon omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon shayesteh2000 mty1378 rasekhoon_m sajjadalizadehs papeli
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام. بعضی افراد روزای ولادت ائمه (علیهم السّلام) رو برای کادو دادن انتخاب میکنن. خب خوبه این. ولی افرادی که اصن توی این عوالم سیر نمیکنن، ولی اهل کادو دادن هستن رو باید توجیه کرد. درسته مذهبیا و کسایی که اهل ولنتاین و این حرفا نیستن، سراغ ولنتاین هم نمیرن، شاید اصن تا الآن به گوششون هم نخورده باشه!! حرف زدن در این خصوص برای این قبیل افراد لزومی نداره. چون ما باید اون کسایی که موقع ولنتاین خیلی ذوق زده میشن رو توجیه کنیم. مثل اینه که خیلیا میرن توی مسجد و بین کسایی که خودشون اهل نمازن، در رابطه با نماز خوندن صحبت میکنن! بابا اونایی که نمازخون نیستن رو شما باید بیاری توی راه، اینا که توی راه هستن دیگه! یا صحبت از حجاب در بین باحجابها!! خب بی حجابها باید حرفای شما رو بشنون. توی مساجد که همه (یا اکثراً) سر به راهن. حالا شاید محض یادآوری باشه، بله به این خاطر خوبه. چون تکرار برای همین افرادی که توی راه هستن حتماً مفیده. در مورد ولنتاین هم باید اونایی که طرفدارشن بیشتر توجیه بشن، نه ماها که اصن اعتقادی هم بهش نداریم. یعنی مخاطب ما باید بی حجابها، بی نمازها، ولنتاینیها باشن! اشتباه میگم؟؟؟

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 23 بهمن 1395  1:13 PM
تشکرات از این پست
farshon borkhar ehsan67657 ehsan007060 magam4u ravabet_rasekhoon shayesteh2000 mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1

اصلاً ولنتاین چیه؟؟ بنام روزعشاق می شناسندش

صحّت داره؟؟ بله درجامعه اجرامیشه

خرافات نیست؟؟ یه چیزمن درآوردی است که مردم هم چشم بسته اجرامی کنند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:14 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan67657 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378 sajjadalizadehs
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

در ضمن مگه مجبورشون کردن برن برا نامحرم کادو بگیرن ؟؟که هیچ نفع و سودی هم براشون نداشته باشه !!!آخرشم هیچی به هیچی.....

حداقل ازدواج کنن و برن برا خانوماشون مثلن یه تیکه طلا بخرن.....این برا خودشون سرمایه گذاری میشه.....آخر سر که پول کم آوردن زودی میفروشن و به کاری میزننlaugh

یا حداقل اگه کادو نقدی هم باشه باز میتونن پس بگیرن laughwinkبه یه دردی بزنن....ولی امان از وقتی که ندونی داری به کی هدیه میدی

شنبه 23 بهمن 1395  1:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon ehsan67657 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378 sajjadalizadehs
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

سلام. بعضی افراد روزای ولادت ائمه (علیهم السّلام) رو برای کادو دادن انتخاب میکنن. خب خوبه این. ولی افرادی که اصن توی این عوالم سیر نمیکنن، ولی اهل کادو دادن هستن رو باید توجیه کرد. درسته مذهبیا و کسایی که اهل ولنتاین و این حرفا نیستن، سراغ ولنتاین هم نمیرن، شاید اصن تا الآن به گوششون هم نخورده باشه!! حرف زدن در این خصوص برای این قبیل افراد لزومی نداره. چون ما باید اون کسایی که موقع ولنتاین خیلی ذوق زده میشن رو توجیه کنیم. مثل اینکه خیلیا میرن توی مسجد و بین کسایی که خودشون اهل نمازن، در رابطه با نماز خوندن صحبت میکنن! بابا اونایی که نمازخون نیستن رو شما باید بیاری توی راه، اینا که توی راه هستن دیگه! یا صحبت از حجاب در بین باحجابها!! خب بی حجابها باید حرفای شما رو بشنون. توی مساجد که همه (یا اکثراً) سر به راهن. حالا شاید محض یادآوری باشه، بله به این خاطر خوبه. چون تکرار برای همین افرادی که توی راه هستن حتماً مفیده. در مورد ولنتاین هم باید اونایی که طرفدارشن بیشتر توجیه بشن، نه ماها که اصن اعتقادی هم بهش نداریم. یعنی مخاطب ما باید بی حجابها، بی نمازها، ولنتاینیها باشن! اشتباه میگم؟؟؟

درسته اما انسان جایزالخطاست ممکنه که منِ نوعی هم اشتباه کنم و اسیر چنین کاری بشم. بایستی تمام برآوردها رو انجام دهیم و فرهنگ سازی بشه و به این فرهنگهای غلط دامن زده نشه. چیزی که در جامعه مشاهده می کینم طوری نباشد که روزی بچه های ما هم ازاین فرهنگ غلط جانبداری و آنرا اجرا کنند پس بایستی گفته بشه تا معایب آن هم یادآوری بشه تا باعث درسی واسه آیندگان شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:19 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mty1378
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

به نظر من باید بیاییم این فرهنگ هدیه دادن در روز مثلاً میلاد حضرت فاطمه(س) رو بین جوونها جا افتاده ترش کنیم......

شنبه 23 بهمن 1395  1:20 PM
تشکرات از این پست
farshon ehsan67657 omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

در ضمن مگه مجبورشون کردن برن برا نامحرم کادو بگیرن ؟؟که هیچ نفع و سودی هم براشون نداشته باشه !!!آخرشم هیچی به هیچی.....

حداقل ازدواج کنن و برن برا خانوماشون مثلن یه تیکه طلا بخرن.....این برا خودشون سرمایه گذاری میشه.....آخر سر که پول کم آوردن زودی میفروشن و به کاری میزننlaugh

یا حداقل اگه کادو نقدی هم باشه باز میتونن پس بگیرن laughwinkبه یه دردی بزنن....ولی امان از وقتی که ندونی داری به کی هدیه میدی

خوب مدیر برخوار، برخی هستند که یک سر قضیه رو نگاه می کنند و به اصطلاح لارج هستند و اصلاً چشمداشتی به طرف مقابل ندارند می گویند طرف هدیه منو قبول کنه کافیه. دراین مورد چه نظری دارین؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:22 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon shayesteh2000 mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

به نظر من باید بیاییم این فرهنگ هدیه دادن در روز مثلاً میلاد حضرت فاطمه(س) رو بین جوونها جا افتاده ترش کنیم......

اینم ایده خوبیه، موافقم. هم ولادت حضرت فاطمه و هم حضرت علی. هر دو. یک طرفه قضاوت نکنیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:24 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 ehsan007060 omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1

اتفاقاً سال گذشته مشهد که یک شهر مذهبی هست میزبان دعوت شدگان این روز بود و یادمه که شبی به خیابون رفته بودم و همه رستورانها و گل فروشیها شلوغ بودند و منم کم کم تمایل به اینکار پیداکرده بودم. عین واقعیت اعتراف می کنم. اما کسی رو نداشتم. پس پیش خودم گفتم برم خونه. واسه من فایده نداره.

آقا اصلاً یه دوره ای شده متاسفانه که آقایون به زن شوهردار هم کادو میدهند. اینکه چیزی نیست. پس نتیجه می گیریم که بایستی فرهنگ سازی بشه و همون نوعی نهی از منکر که اخیراً رنگی از اینکارو در جامعه نمی بینیم، اگرم اجرا بشه میگن دولت سخت می گیره. پس چکار کنیم؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 23 بهمن 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 ehsan007060 omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon mty1378
دسترسی سریع به انجمن ها