0

تهیه «برگر با گوشت بوقلمون» در خانه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تهیه «برگر با گوشت بوقلمون» در خانه

وب سایت روزیاتو: این ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید.

مواد لازم :

 
  •     ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  •     یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

تاپینگ:
 
  •     نان همبرگر کنجدی
  •     کاهوی خرد شده
  •     گوجه فرنگی ورقه ای
  •     پنیر ورقه ای
  •     آووکادو (اختیاری)

مایونز فلفلی:
 
  •     نصف پیمانه سس مایونز
  •     ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
  •     نصف یک عدد لیموترش
 
برگر با گوشت بوقلمونX

طرز تهیه:

1-گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

2- یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.

 3-سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.

4- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.

5- برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.

6- برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 22 بهمن 1395  9:22 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها