0

دستور تهیه پیتزای گوشت قلقلیِ تک نفره!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

دستور تهیه پیتزای گوشت قلقلیِ تک نفره!

وب سایت آشپزباشی: پیتزای گوشت قلقلی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پیتزاهای تک نفره بسیار خوشمزه و ترد هستند.
 
مواد لازم:
 
  •     نان پیتا  ۲ عدد
  •     پنیر موتزارلا ۱ پیمانه
  •     پیاز  ۱/۴ پیمانه
  •     گوجه فرنگی ۶ برش
  •    کوفته قلقلی ۸ عدد
 
پیتزای گوشت قلقلیدستور تهیه پیتزای گوشت قلقلیِ تک نفره! X
 
 
طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-نان پیتا (یا خمیر پیتزا) را در سینی فر قرار دهید. بر روی هر یک مقدار مساوی از پنیر، پیاز و گوجه فرنگی پخش کنید. بر روی هر یک ۴ عدد کوفته قلقلی کوچک بگذارید و آن ها را کمی به سطح پیتزا فشار دهید.

3- آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانی که گوشت ها مغز پخت، پنیر آب و نان ها ترد شوند، در فر بپزید و فورا میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی پیتزای گوشت قلقلی:

1- از نان های پیتا با قطر تقریبا ۱۵ سانتی متر استفاده کنید. می توانید از خمیر پیتزا هم استفاده کنید.

2- پنیر را رنده کنید.

3-از پیازهای خلالی شده استفاده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 22 بهمن 1395  9:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها