0

بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن

 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 
شاید در فیلم ها و یا حتی سفرتان به ژاپن دیده اید که ژاپنی ها با دو چوب غذا می خورند و یا خوراک های جالب و با عطر و طعم های مختلف دارند، حتی گاهی پیش آمده به رستورانی چینی برویم و با اسامی عجیب و غریبی رو به رو شویم که هیچ تصوری از آن ها در ذهن نداریم.
 
وب سایت کارناوال: بعضی از نقاط جهان آن قدر اماکن دیدنی طبیعی و دست ساز دارند که هرچه هم به آن ها بپردازیم باز هم کم است، شاید بارها و بارها به این مناطق سفر کرده باشیم اما باز هم چیزی از دیدمان جا مانده باشد.

ژاپن یکی از همین کشورها است که به دلایل گوناگون مانند تجارت، طبیعت گردی، اماکن تاریخی و… بسیار مورد توجه گردشگران قرار گرفته است و سالانه توریستان بی شماری به این کشور سفر می کنند. از جالب ترین نکاتی که درباره ی ژاپن همیشه خاص بوده و همه را کنجکاو می کند، غذاها و آداب غذا خوردن آنهاست که با اکثر نقاط جهان فرق دارد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)X

شاید در فیلم ها و یا حتی سفرتان به ژاپن دیده اید که ژاپنی ها با دو چوب غذا می خورند و یا خوراک های جالب و با عطر و طعم های مختلف دارند، حتی گاهی پیش آمده به رستورانی چینی برویم و با اسامی عجیب و غریبی رو به رو شویم که هیچ تصوری از آن ها در ذهن نداریم، به همین دلیل امروز ما به تحقیق و بررسی پرداخته و انواع غذاها و خوراک های ژاپنی را چشیده تا به بهترین و منحصر به فرد ترین غذاهای ژاپنی ها رسیده است، غذاهایی که آن ها می گویند بدون این غذاها نمی توانند زندگی کنند.

آشنایی با آداب غذایی ژاپن

همانطور که ژاپنی ها در ساخت و اختراع لوازم تکنولوژیِ خاص وسواس زیادی دارند، در غذا پختن و خوردن آن هم وسواس ویژه ای به خرج می دهند و غذاهایی با طعم و بویی عجیب تولید می کنند.

آداب غذا خوردن آن ها بسیار کهن است و بسیاری از آداب اجدادشان را رعایت می کنند، آن ها قبل از غذا خوردن دعا می کنند و بعد شروع به خوردن می نمایند و در پایان هم عبارتی را به کار می برند که به معنای سپاس گذاری از میزبان است.

اگر با یک ژاپنی هم سفره هستید بدانید که باید کاملا ظرفتان را تمیز کنید، در غیر این صورت به دور از ادب و نزاکت رفتار کرده اید و باید حواستان هم باشد که با دهان باز غذا نخورید یا صحبت نکنید.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

وقتی که غذا در کاسه سرو می شود باید کاسه را نزدیک دهان برده و به آرامی از آن بخورید طوری که صدایی ایجاد نکند. برای خوردن غذاهای جامد هم باید از چوب های ژاپنی استفاده کنید که البته در حال حاضر و با گذشت زمان قاشق هم در بسیاری از رستوران ها پیدا می شود.

موادی که بیشتر در غذاهای آن ها استفاده می شود برنج، لوبیا سبز، ماهی و میگو می باشد که قدمتی چند هزار ساله در وعده های غذایی ژاپن داشته است. در آخر هم خوب است بدانید که اگر قصد توهین و جسارت به فردی را در ژاپن دارید می توانید در حال راه رفتن غذا میل کنید که این کار یک بی احترامی بزرگ محسوب می شود.

در ادامه با ۱۵ مورد از بهترین غذاهای ژاپنی آشنا می شویم.

۱ ) سوشی | Sushi

بدون شک سوشی یکی از بزرگ ترین هدایای ژاپن به فرهنگ غذایی جهان است. در این غذا شادابی و تازگی مواد غذایی و هنر آشپز حرف اول را می زند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)X

سوشی در عین سادگی طعم خاصی دارد و این که آن را دوست داشته باشید یا نه فقط بستگی دارد که آیا شما از خوردن غذاها و مخصوصا ماهی خام لذت می برید یا خیر.

این غذا، ماهی خام و برنج با طعمی تند و تیز است که فشره می شود و میان جلبک پیچیده می شود، برای هر قطعه ی این غذا زحمت کشیده شده و طبق روشی خاص آماده سازی می شود. اگر این غذا را دوست ندارید باید بدانید که سوشی در ژاپن اصلا غذای ارزانی نیست و جزو خوراک های لوکس محسوب می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 

۲ ) تونکاتسو | Tonkatsu

ماده ی اصلی تونکاتسو گوشت است که در پودر سوخاری یا نان سوخاری سرخ می شود تا کاملا طلائی و رو به قهوه ای برود، غذایی شبیه به ناگت اما بسیار خوش طعم تر. تونکاتسو اغلب با کُپه ای از کلم خرد یا رنده شده سرو می شود و رویش سسی می ریزند که مزه ی تند و شیرین دارد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)X

گاهی در کنار این غذا ظرفی از برنج هم قرار می گیرد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 

۳ ) چیراشی دان | Chirashi-don

در چیراسی دان هم ماهیِ خام مصرف می شود اما نسبت به سوشی کمتر شناخته شده است، در این غذا از یک نوع ماهی خاص استفاده می کنند و خاویار و ماهی قزا آلا را هم در غذا می ریزند، تخم هایی ریز و قرمز رنگ که مانند یاقوت هایی قرمز رنگ می درخشند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)X

ماهی و خاویار در این غذا با انواع سبزیجات و ترشی مخلوط می شوند و سس سویا هم به آن ها اضافه شده تا خوش طعم ترشان کند، در آخر خوراکی رنگارنگ و تازه ای آماده می شود که هر کسی را وسوسه می کند، این غذا شبیه به آبگوشت سرو می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 

۴ ) تمپورا | Tempura

این غذا از معدود خوراک هایی است که از کشوری دیگر به ژاپن وارد شده و پیشرفت کرده است. تمپورا اواسط قرن ۱۶ از پرتغال به ژاپن وارد شد، اما ژاپنی ها مثل همیشه طعم و رنگی تازه به آن بخشیدند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)X

ماده ی اصلی این غذا میگو است اما برخی مواقع با ماهی هم پخته می شود. قبل از پخت، این مواد خوب با مارچوبه مزه دار می شوند و بیشتر از میگوهای بزرگ در پخت آن استفاده می گردد و ژاپنی ها اعتقاد دارند میگو ها فقط با یک ضربه ی چاقو باید بریده شوند تا خوب از آب در آیند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 

 
 
۵ ) رامن | Ramen

رامن یکی از معدود #غذاهای ژاپنی است که به دلیل ظاهر خاصش مشهور می باشد، همان غذایی که شبیه به سوپی پر از رشته است که همیشه در فیلم ها سعی می کنند آن را با دو چوب بخورند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

رامن غذایی مقوی است و در آن از گوشت و چربی هم استفاده می شود، به همین دلیل خوراکی سنگین می باشد. رشته ای که در این غذا استفاده می کنند خاص است و باید از فروشگاه های مخصوص خریداری شوند، از مواد دیگری که این خوراک را خوش طعم می کند ماهی و گوشت غوطه ور در آب است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 
 


۶ ) واگیو | Wagyu

اصلی ترین ماده ی این غذا گوشت گاو خوب کوبیده شده است، واگیو خوراکی پر هزینه اما بسیار لذیذ و مخصوص ژاپن می باشد. این غذا شبیه به استیک است که خیلی خوب کوبیده و نازک شده اما رگه های چربی باید روی گوشت دیده شود که همین واگیو را نزد بعضی ها نا مطلوب کرده است، اما یک دستی و خوش فرمی گوشت گاو، چربی های زشت آن را تا حدودی پنهان می کند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

گوشت گاو مملو از امگا ۳ و امگا ۶ می باشد و به همین دلیل بسیار مقوی است و یکی از پر گوشت ترین غذاهای ژاپن محسوب می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 
 
۷ ) توچی سوبا | Te-uchi soba

ژاپنی ها هیچ گاه استفاده از نودل های سیاه خوشمزه را که به وفور در فروشگاه های آن ها یافت می شود، فراموش نمی کنند. وقتی برای اولین بار توچی سوبا را می چشید خیلی سخت است که متوجه شوید آشپز چگونه نودل های سیاه را به همچین غذای خوشمزه ای تبدیل کرده است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

توچی سوبا شبیه به زارو سوبا ( zaru soba ) و یا داشی بروت ( dashi broth ) سرو می شود به همین دلیل گاهی با آن ها اشتباه گرفته می شود، به هرحال این غذا آن قدر عطر و طعم ویژه ای دارد که اعتیاد آور است و مشتاقتان می کند که باز هم بخورید.

این غذا با دور چین گیاهان معطر و سس کنجد سر میز آورده می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 


۸ ) سانوکی اودان | Sanuki udon

سانوکی اودان یک نوع رشته فرنگی است که با نام تجاری شیکوکو در ژاپن ارائه می شود. تولید این رشته فرنگی مانند انقلابی در صنعت غذایی ژاپن بود، فرق این رشته با سایر رشته ها این است که بسیار ضخیم است و از آرد گندم درست می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

با این که رشته ها بسیار ضخیم هستند اما بسیار نرم و ابریشمین می شوند. در برخی مناطق مانند توکیو این رشته ها با دست درست و پخته می شوند. این غذا با یک تخم مرغ ساده یا کمی سبزیجات سرو می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 


۹ ) برنج کاری ژاپنی | Japanese curry rice

سیب، عسل و کاری با هم ترکیب شوند چه می شوند…
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

برنج کاری در حقیقت بر گرفته از سرآشپزان هندی است، اما از قدیم استفاده از کاری در غذاهای ژاپنی ها رواج داشته و کاری معمول بود. این برنج با نوعی خورش یا ترشی جات گوناگون سرو می شود. طعم این غذا بسیار ملایم و شیرین می باشد و به دلیل خواص زیادش باب طبع دانش آموزان است.

برنج کاری، کمی چسبناک می باشد و مزه اش با برنج های دیگر کاملا متفاوت است، این غذا از محبوب ترین #خوراک های ژاپن می باشد و بسیاری خود را معتاد برنج کاری می دانند و در همه ی وعده های غذایی از آن استفاده می کنند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 


۱۰ ) گیوزا | Gyoza

همیشه این که چقدر بخوریم یکی از چالش های زندگی بوده و هست. گیوزا سعی کرده این مشکل را حل کند، کوفته های سایز شده و خوشمزه که هر قدر که می خواهید می توانید از آن ها بردارید.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

مواد اصلی این غذا گوشت، کلم و پیاز است که به سس سویا و سرکه آغشته می شود. بر خلاف چیزی که تصور می کنیم این غذا بسیار نرم و لطیف است و خوردنش آسان می باشد. یک نوع سیر خاص هم در این غذا استفاده می شود که به صورت بومی در شهرستان های ژاپن کاشته می شود.

برای چشیدن بهترین طعم گیوزا پیشنهاد می کنیم به توکیو بروید، آن جا برترین گیوزاها را سرو می کنند.

 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 

 
 
۱۱ ) یاکی ایمو | Yaki-imo

یاکی ایمو نوعی سیب زمینی سرخ کرده است و می توان در گوشه و کنار خیابان های ژاپن آن را به وفور دید، مخصوصا در زمستان ها که همه جا عطر و بوی یاکی می پیچد. حدودا اوایل بهار یاکی دیگر ناپدید می شود، اما نوعی سیب زمینی که شباهت زیادی به آن دارد و طعمش شیرین است همه ی سال در ژاپن پیدا می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

برای پخت این غذا، سیب زمینی ها را داخل فویل می پیچند و داخل فر می گذارند تا کباب شود. بعد از حدودا ۳۰ دقیقه سیب زمینی کبابی فوق العاده ای خواهید داشت.

اگر خوب به فروشگاه های محلی مواد غذایی دقت کنید یا به فروشگاه های زنجیره ای تاکاشیمایا سر بزنید قطعا می توانید سیب زمینی یاکی ایمو را پیدا کنید.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 


۱۲ ) تاکویاکی | Takoyaki

تاکویاکی یا به اصطلاح کوفته ی هشت پا، یک میان وعده ی کامل ژاپنی است. کوفته های ریز به اندازه ی توپ پینگ پنگ که مواد اصلی آن هشت پا، زنجبیل، پیازچه و ادویه های مخصوص می باشد و رویش سسی شیرین می ریزند و سرو می کنند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

اغلب تاکویاکی را اواخر ظهر و بعد از نهار میل می کنند و فروشگاه و رستوران هایی در ژاپن وجود دارند که فقط این غذا را می فروشند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 
 
۱۳ ) اونیگیری | Onigiri

اونیگیری توچ های برنجی هستند که بیشتر مواقع به صورت مثلث درست می شوند و آن را با چای هم می خورند، در ژاپن در هر فروشگاه مواد غذایی می توانید این غذا را پیدا کنید، این غذا را به عنوان میان وعده استفاده می کنند اما دست کمی از یک غذای اصلی ندارد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

مواد اصلی این غذا برنج، گوشت گاو، سبزی های ترش و تند و سس مایونز می باشد. بنا بر فصلی که غذا در آن پخته می شود برخی مواد به این غذا اضافه می شوند برای مثال ماتسوتاکه قارچ در پاییز یا بامبوی تازه در بهار.

یکی از نکاتی که در این غذا حائز اهمیت می باشد استفاده از برنج ژاپنی است. این غذا حتما باید با برنج تولید داخلشان طبخ شود. اونیگیری غذایی محبوب است و به راحتی می توانید آن را تهیه و نوش جان کنید.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 
 

۱۴ ) ناتو | Natto

ناتو یک غذای کاملا خاص و منحصر به فرد ژاپن است، این غذا دانه های سویا هستند که به شدت تند اند و با پنیر آبی کش دار مخلوط می شوند. کسی که این غذا را برای اولین بار می خورد یا عاشقش می شود یا از آن متنفر می گردد و حد وسطی وجود ندارد، مخالفان بوی بد و لزج بودن آن را بهانه می کنند و طرفدارانش مقوی بودنش را تاکید می کنند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 

گاهی کنار این غذا تن ماهی یا خوراک گیوزا را هم قرار می دهند و سرو می کنند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)
 

۱۵ ) یاکیتوری | Yakitori

یاکیتوری مرغ تنوری است که بیشتر در تابستان ها و در هوای آزاد درست می شود. یاکیتوریِ اصلی مرغ کبابی است اما گاهی به گوشت، کبد، قلب و دیگر اعضای کبابی مرغ هم اطلاق می شود و طعم آن ها را می دهد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (1)

این غذا با برنج پخته شده و با برخی نوشیدنی های خاص، سس شربتی و سس سویا سرو می شود، افراد ثروتمند تر این غذا را با گوشت بلدرچین و گنجشک هم درست می کنند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 22 بهمن 1395  9:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

وب سایت کارناوال: ژاپن کشوری است مملو از مردمانی با فرهنگ های جالب و گوناگون، که گاهی ما را حیرت زده می کنند. یکی از فرهنگ های بسیار جالب و خاص آن ها روش و آداب و رسوم خاص غذاها و نوع طبخ عجیب و غریبشان می باشد که در سراسر دنیا زبانزد است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2) X

چندی پیش به ژاپن سفر کردیم و با تحقیق و بررسی فراوان ۳۰ غذای لذیذ و پرطرفدار این کشور را برگزیدیم تا به شما عزیزان معرفی کنیم و باهم کمی بیشتر با غذاهای خاص آنان آشنا شویم و غذاهای مورد علاقه و باب طبعمان را میان دریایی از خوراکی ها پیدا کنیم.
 
طبیعتا سلایق با هم فرق می کنند و نمی توان گفت چه غدایی خوب و چه غذایی بد است اما حتما میان این همه خوراک لذیذ، غذایی هم پیدا می شود که شما هم دوست داشته باشید. در سفر بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن | قسمت اول، با ۱۵ غذای معروف ژاپنی آشنا شدیم.

آشنایی با آداب غذایی ژاپن

همانطور که ژاپنی ها در ساخت و اختراع لوازم تکنولوژی خاص وسواس زیادی دارند، در غذا پختن و خوردن آن هم وسواس ویژه ای به خرج می دهند و غذاهایی با طعم و بویی عجیب تولید می کنند.

آداب غذا خوردن آن ها بسیار کهن است و  بسیاری از آداب اجدادشان را رعایت می کنند، آن ها قبل از غذا خوردن دعا می کنند و بعد شروع به خوردن می نمایند و در پایان هم عبارتی را به کار می برند که به معنای سپاس گذاری از میزبان است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

اگر با یک ژاپنی هم سفره هستید بدانید که باید کاملا ظرفتان را تمیز کنید، در غیر این صورت به دور از ادب و نزاکت رفتار کرده اید و باید حواستان هم باشد که با دهان باز غذا نخورید با صحبت نکنید.

وقتی که غذا در کاسه سرو می شود باید کاسه را نزدیک دهان برده و به آرامی از آن بخورید طوری که صدایی ایجاد نکند. برای خوردن غذاهای جامد هم باید از چوب های ژاپنی استفاده کنید که البته در حال حاضر و با گذشت زمان قاشق هم در بسیاری از رستوران ها پیدا می شود.

موادی که بیشتر در غذاهای آن ها استفاده می شود برنج، لوبیا سبز، ماهی و میگو می باشد که قدمتی چند هزار ساله در وعده های غذایی ژاپن داشته است. در آخر هم خوب است بدانید که اگر قصد توهین و جسارت به فردی را در ژاپن دارید می توانید در حال راه رفتن غذا میل کنید که این کار یک بی احترامی بزرگ محسوب می شود.

۱۶ ) اوکونومیاکی | Okonomiyaki

کلمه ی اوکونومیاکی به معنای نان شیرین و پهن می باشد، اما در واقع مواد اصلی این غذا گوشت خوک، هشت پا، میگو و چربی است که رویشان پنیر فراوان ریخته می شود و خوراکی بسیار چاق کننده اما لذیذی است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2) X

اغلب این غذا را در یک ماهی تابه ی بزرگ درست می کنند و گوشت و پنیر را لایه لایه روی هم قرار می دهند و می پزند. شما می توانید انواع موادی دیگری که دوست دارید را هم به این مخلوط اضافه کنید و هیچ مانعی وجود ندارد اما باید گوشت و پنیر را حتما داشته باشد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

یک غذای دیگر به نام مونجایاکی گلوپی ( Monjayaki gloopy ) هم وجود دارد که همین غذا است اما آب گوشت دارد.
 

۱۷ ) میسو | miso

به جرات می توان گفت که غذاهای ژاپن بدون میسو کامل نیست و با نبودش یک جای کار می لنگد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2) X

میسو لوبیای پخته و خمیر شده است که هم به صورت جدا خورده می شود و هم در شور و ترشیجات استفاده می شود. از میسو یک سوپ هم درست می کنند با نام سوپ میسو که طعمی شیرین دارد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

این سوپ با بعضی سبزیجات و گاهی لوبیا سبز هم مخلوط می شود.
 

۱۸ ) تاکو رایس | Taco rice

تاکو رایس یا برنج تاکو ترکیبی از فرهنگ غذایی آمریکا و ژاپن است. در این برنج گوشت، پنیر و کاهو هم اضافه می شود، نتیجه ای که از پخت این غذا حاصل می شود باور نکردنی است؛ طعم و مزه ی دلچسب یک غذای ژاپنی ناب را می توان از این خوراک لذیذ حس کرد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2) X

بهترین تاکو رایس را می توانید در اوکیاناوا نوش جان کنید، البته در تمامی نقاط ژاپن این غذا را می توانید تهیه و نوش جان نمایید.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۱۹ ) نبه | Nabe

نبه غذایی است که اکثر اوقات به صورت دسته جمعی خورده می شود، در ظرفی بزرگ سرو می شود و ترکیبی از مواد جویدنی مانند کرفس و خیار و موادی چسبناک مثل ماهی خام است. از دیگر مواد اصلی آن هم سویا می باشد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2) X

این خوراک کمی آب دار است اما می توان طعم و مزه های گوناگون را در آن احساس کرد. به این غذا می توان موادی اختیاری مثل تربچه، رشته، تخم مرغ آب پز، گوشت گاو و حتی سوسیس اضافه کرد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

می توان گفت نبه نوعی سوپ دریایی است که به دلیل داشتن گوشت، ماهی و تخم مرغ کالری بالایی هم دارد، آن قدر که به ورزشکاران پیشنهاد می شود استفاده کنند.
 

۲۰ ) تاماگویاکی | Tamagoyaki
 
این غذا با نام داشیماکی تاماگو ( Dashimaki tamago ) هم شناخته می شود. تخم مرغ ماده ی اصلی این غذا می باشد. شاید بتوان تاماگویاکی را نوعی املت ژاپنی دانست. در این غذا تخم مرغ پهن می شود و به صورت رول در می آید و میانش با پنیر پر می شود. تاماگویاکی طعمی جالب دارد و بسیار نرم و دوست داشتنی است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

رستوران های سوشی اغلب این غذا را هم دارند، تنها غذای رستوران های سوشی که ماهی در آن به کار نمی رود تاماگویاکی می باشد. رول های تخم مرغ با نظم به صورت مستطیلی برش داده و سرو می شوند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۲۱ ) تای یاکی | Taiyaki
 
این غذا بیشتر شبیه به شیرینی است اما به دلیل استفاده ی گوشت در آن در این قسمت معرفی می شود. تای یاکی یکی از #شرینی های سنتی ژاپن است که شکل عجیب و خیره کننده ای دارد؛ این غذا به شکل ماهی درست می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

خمیر به شکل ماهی در می آید و داخلش با مواد گوناگون پر می شود، مواد داخل تای یاکی لوبیای داغ، خامه و گاهی اوقات گوشت و پنیر می باشد. این ماهی فانتزی قدمت زیادی ندارد و شاید صد سال باشد که جا افتاده است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۲۲ ) کابایاکی | Kabayaki

کابایاکی کباب ژاپنی است که از ماهی و یا مارماهی درست می شود و طعمی تلخ و در عین حال شیرین دارد، این غذا که با برنج سرو می شود یک وعده ی کامل است.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

این غذا در تابستان زیاد محبوب نیست اما در فصل زمستان با طعم خاص و بوی دودی اش همه را دیوانه می کند. کباب کابایاکی از کهن ترین غذاهای ژاپن است که در رستوران های بسیار قدیمی ژاپن هم پیدا می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۲۳ ) اوچازوکی | Ochazuke

اوچازوکی سوپی است که کاملا روح ژاپن در آن احساس می شود. ماده ی اصلی این غذا برنج سفید است و چای سبز با قطعاتی از ماهی خام.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

بیشتر در این سوپ از ماهی قزل آلا استفاده می شود و برای خوش طعم تر کردنش آلو هم به آن اضافه می کنند تا رنگ و بویی خاص تر پیدا کند، این سوپ با تن ماهی و سس سویا سرو می شود و برای زمان بیماری بسیار مفید می باشد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۲۴ ) خوراک زبان | Beef tongue

این غذا همان طور که از نامش مشخص است برشی نازک از گوشت زبان گاو می باشد، باید عطر و طعم گوشت زبان حس شود و زیاد پخته نشود و کمی نیاز به جویدن داشته باشد. این خوراک کمی چرب و روغنی هم هست.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

یک آشپز فرانسوی با الهام از این غذا خورشی خلق کرده که بسیار شبیه به سلیقه ی ژاپنی ها می باشد و از همان خورش، غذاهای دیگری را هم الهام گرفتند و کار به جایی رسید که امروزه در ژاپن رستوران هایی وجود دارند که فقط سوپ و خورش هایی طبخ می کنند که در آن ها زبان و دم گاو به کار می رود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۲۵ ) سوبا | Soba

سوبا نام یک نوع رشته ی سیاهِ گندمیِ نازک است. این رشته ها از زمان های دور در وعده ی غذایی ژاپن جای داشته اند، این غذا به دلیل ازدیاد کاشت گندم در مناطق کوهستانی و کوه پایه ای بیشتر در مناطق  کوهستانی ژاپن استفاده می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

سوبا شبه آبگوشت است و در آن سس سویا و بامبو هم می ریزند تا خوش طعم تر شود. اگر از طرفداران سوپ رشته فرنگی هستید حتما از این غذا هم خوشتان خواهد آمد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۲۶ ) کاراگه | Karaage

کاراگه غذایی است که شباهت زیادی به مرغ سوخاری دارد. در این خوراک مرغ ها با سس سویا و نمک طعم دار می شوند سپس در نشاسته غلتانیده و در روغن سرخ می شوند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

این غذا در مناطق مختلف با روش های گوناگون درست می شوند برای مثال در میازاکی با سس تارتار سرو می شود و در ناگویا با سس شیرین و تند.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)
 

۲۷ ) کایسکی ریوری | Kaiseki Ryori

این غذا به دلیل آن که در ظرف هایی ویژه سرو می شود شهره است؛ گویا ضیافتی بزرگ در پیش است.

کایسکی خودش یک بشقاب غذا نیست بلکه چندین غذا باهم است و یک نام دارد؛ سوپ، ساشیمی، یک ظرف کباب و یک ظرف غذاهای پخته شده.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

ظاهر این غذا بسیار اشتها برانگیز است. غذاهای مختلف که در یک وعده جمع شده اند و باروش های سرخ کردن، پختن و آب پز کردن تهیه شده اند، اغلب در یک وعده کایسکی ریوری حتما برنج، سوپ میسو، ترشی و میوه جات وجود دارد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

اگر این غذا را انتخاب کنید فرهنگ غذایی ژاپن را در کنار هم می بینید اما باید توجه هم داشته باشید که کایسکی از غذاهای گران قیمت این کشور است.
 

۲۸ ) گیدون | Gyudon

بشقابی پر از برنج و بیف در ژاپن گیدون نامیده می شود که در تمام جهان هم شهره است. در گیدون از گوشت گاو استفاده می گردد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

باید توجه داشته باشید که طعم این غذا بنابر این که برنج آن چگونه پخته شده است متفاوت می باشد و یا این که گوشت گاوی که در آن استفاده می شود تازه باشد و چگونه درست شده باشد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

ژاپنی ها توصیه می کنند برای خوش طعم تر کردن غذا گوشت ها را در تخم مرغ زده شده بغلتانید.
 

۲۹ ) کانی | Kani

کانی به معنای خرچنگ است و یکی از محبوب ترین خوراک ها در سراسر جهان می باشد، اما خرچنگ در ژاپن با همه جا فرق دارد.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

ابتدا خوب خرچنگ ها طعم دار می شوند و در نهایت کمی مزه ی تلخ دارند. برترین نوع خرچنگ، خرچنگ قرمز است که در همه جای دنیا طرفدار دارد، در آخر خرچنگ ها با سبزیجات، کاهو و هویچ تزیین شده و بر سر میز آورده می شوند.

اغلب رستوران های ژاپن خرچنگ که با نام کانی و یا کرب شناخته می شود را دارند.
 

۳۰ ) یاکیزاکانا | Yakizakana

یاکیزاکانا یک غذای سنتی ژاپن است و در واقع یک ماهی کبابی کامل می باشد. این ماهی با پوست و فلس هایش کبابی می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

ماهی هایی مانند اسب ماهی، خال خالی، سابا و آزاد به صورت یاکیزاکانا کبابی می شوند. این غذایی است بسیار کهن و می توانید در هرجای ژاپن که اراده کنید آن را نوش جان نمایید. یاکیزاکانا حتی در مسافرخانه های ژاپن هم سرو می شود.
 
بهترین و معروف ترین غذاهای ژاپن (2)

این غذا هم به عنوان یک غذای اصلی و هم به عنوان صبحانه مصرف می گردد. در بعضی مناطق قبل از کباب کردن ماهی آن را در خمیر میسو خوب می غلتانند و بعد کباب می کنند که طعمی خاص می گیرد

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 22 بهمن 1395  9:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها