یاد گرفتم این بار که دستانم یخ کرد، دستان کسی را نگیرم!جیب هایم مطمئن ترند.!دنیا رو می بینی؟ حرف حرف میاره، پول پول میاره، خواب خواب میاره.ولی 'محبت'، "خیانت" میاره! کاش همه میدانستن دل بستن به "کلاغی که "دل" دارد، بهتر است از "طاوسی که زیبایی" دارد!کاش میشد انگشت را تا ته حلق فرو کرد و بعضی دلبستگی ها را یکجا بالا آورد!!!!وفاداری آدم ها رو "زمان" اثبات می کنه نه "زبان"
زندگى به من آموخت: که"هيچ چيز از هيچ كس بعيد نيست"این جمله رو هرگز فراموش نکن : "برای دوستت دارم بعضی ها؛ "مرسی" هم زیاد است
#حسین_پناهی
دوست داشتن را باید دید از چه نوع دوست داشتنی است!
آیا مانند شیر است که آهو دوست دارد و
گربه که موش دوست دارد!
باید دید وقتی کسی میگوید دوستت دارم آیا معنی اش اینست که میخواهد ما را خرج خودش کند و ما را بخورد و ما را به مصرف خودش برساند
یا دوستت دارم به این معنی است که تو دوست من هستی و خاطرت پیش من عزیز است و اگر کاری داشتی برایت انجام میدهم اگر بیمارشدی تا صبح برای تو بیدار میمانم.
✍الهی قمشه ای
* سه تا "خ" را فراموش نکن :
خدا ... خوبی ... خنده ...
* برای سه تا " و " ارزش قائل باش :
وقت ... وفاداری ... وجدان ...
* تو زندگی عاشق سه تا " ص " باشد :
صداقت ... صلح ... صمیمیت ...
* سه تا " الف " را در زندگی از دست نده :
امید ... اصالت ... ادب ...
* سه تا " ش " تو زندگی خیلی تأثیر داره :
شکر خدا ... شجاعت ... شهامت
* آرزوی من برای شما سه تا " س " :
سعادت ... سلامتی ... سربلندی
#اندکی_درنگ 📚
توصیف خارق العاده دنیا از زبان امام علی(ع)
بیشترین ضربهها رو خوبترین آدمها میخورند؛ برای خوبیهاتون حد تعیین کنید و هر کس را به اندازه لیاقتش بها دهید نه به اندازه مرامتان، زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله اسب است! تا میتازی با تو میتازند، زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب باز نمیگردند! و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که میتاختی تو را لگد مال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که بدنبال دنيايی هستند که روز به روز از آن دورتر ميشوند و غافلند از آخرتی که روز به روز به آن نزديکتر میشوند
"نهج البلاغه ص56خ۴۳"