0

هدف از قصه‌گويي آگاهي‌بخشي است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

هدف از قصه‌گويي آگاهي‌بخشي است

89/10/18 - 16:06
شماره:8910181105
نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون سياسي اجتماعي استاندار آذربايجان غربي:
هدف از قصه‌گويي آگاهي‌بخشي است

خبرگزاري فارس: معاون سياسي اجتماعي استاندار آذربايجان غربي گفت: هدف از قصه‌گويي خود قصه نيست، بلكه پيام آگاهي‌بخشي است كه به‌دنبال آن مي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، ابراهيم فتح‌اللهي ظهر امروز در مراسم افتتاح چهاردهمين ويژه برنامه قصه‌گويي غرب كشور كه با حضور هفت استان غربي كشور در سالن خانه جوان استانداري آذربايجان غربي برگزار شد اظهار داشت: هستي و وجود بشر مجموعه‌اي از استعدادها است كه مي‌توان آن را ساخت و به خود خدا رسيد و مي‌توان غفلت كرد و در اين مسير شكست خورد.
وي تنها ويژگي اصلي در انسان را قدرت انتخاب و اراده عنوان كرد و افزود: با توجه به اينكه زمان دست بردن انسان به قلم آغاز تمدن است و بعد از پي بردن انسان به ماندگاري آثار خود، شناسنامه تمدن در بين بشريت شكل گرفت، بنابراين با پيدايش خط انديشمندان جهان را به دو دوره ماقبل تاريخ و دوره تاريخي تقسيم كردند.
فتح‌الهي به اهميت نگارش تاكيد كرد و ادامه داد: انديشمندان معتقدند آنگاه كه بشر دست به قلم مي‌برد تاريخ شكل مي‌گيرد چرا كه معجزه دين اسلام نيز يك نوشته و پيام مكتوب است تا كه بماند و همه عصرها را هدايت كند.
وي قصه‌گويي را انتقال هنرمندانه پيام عنوان كرد و افزود: هر نوشته‌اي كه يك نويسنده مي‌نويسد فرزند باروري است كه با تمام وجود آن را متولد مي‌كند و آن را به بشريت تقديم مي‌كند و در روز قيامت طبق احاديث اسلامي همان نوشته كه از آن فرد باقي مي‌ماند و بشريت را هدايت مي‌كند به دادش مي‌رسد.
اين مقام مسئول با اشاره به نگاه قرآن به قصه، گفت: نگاه قرآن اين است كه اگر مي‌خواهيد چيزي بيافرينيد كه بماند آنرا برفطرت انسان مبتني كنيد چراكه نيازهاي فطري بشر مشترك است.
وي با بيان اينكه وحي انطباق با فطرت دارد، افزود: هرآنچه كه در قصه‌هاي قرآني مي‌خوانيد پيام واحد براي تمام بشريت است و رنگ زمان آن را كهنه نمي‌كند.
فتح‌اللهي خاطرنشان كرد: قصه و داستان در نگاه قرآن آگاهي بخشي پيام است و قرآن در هر جا قصه مي‌گويد به عنوان يك روش و مدل تربيتي به دنبال آگاهي دادن به انسان‌ها است.
وي فلسفه قصه‌گويي را آموختن فلسفه تاريخ و به يك معنا فلسفه زندگي عنوان كرد كه مي‌تواند براي آيندگان راهگشا باشد و خاطرنشان كرد: تفاخر گذشتگان در نظام‌هاي اجتماعي گذشته بيشتر به ثروت قدرت و زور نظام‌ها بوده است ولي امروزه اين جاهليت رنگ باخته است امروزه همه به ادبيات، هنر و تمدنشان تفاخر مي‌كنند و امروز كشور ايران در اين حوزه سخن‌هاي زيادي براي گفتن دارد.

 
 
شنبه 18 دی 1389  9:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها