0

حمايت بيشتري از توليد در اجراي قانون هدفمندسازي يارانه‌ها مي‌شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

حمايت بيشتري از توليد در اجراي قانون هدفمندسازي يارانه‌ها مي‌شود

89/10/18 - 15:59
شماره:8910181213
نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس اتاق بازرگاني قزوين:
حمايت بيشتري از توليد در اجراي قانون هدفمندسازي يارانه‌ها مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس اتاق بازرگاني قزوين گفت: در اجراي قانون هدفمندسازي يارانه‌ها حمايت بيشتري از بخش توليد انجام شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، حبيب‌الله سرچمي ظهر امروز در چهل و سومين اجلاس روئساي اتاق‌هاي بازرگاني كشور كه در سالن اجلاس اتاق بازرگاني آذربايجان غربي تشكيل شد، اظهار داشت: شرايط موجود در زمينه تكنولوژي كشور در چندين دهه با صرف ميلياردها دلار به اين وضعيت رسيده است و در شرايط بهتر از شرايط فعلي ايجاد شده‌اند ولي شرايط بين‌المللي طوري نيست كه هرتكنولوژي و ماشين‌آالاتي وارد كشور شود.
وي تصريح كرد: هدفمندسازي يارانه‌ها بايد بقاي صنعت كشور را موجب شود تا توليدكنندگان بتوانند با رقباي خود رقابت كنند و صادرات را انجام دهد.
اين مقام مسئول افزود: اميدواريم در طول اجراي هدفمندسازي يارانه‌ها اين موضوع بيشتر مورد توجه قرار گيرد و ببينيم اين امر چقدر به واقعيت نزديك است.
سرچمي با بيان اينكه ميلياردها دلار در اين زمينه سرمايه‌گذاري شده است، خاطرنشان كرد: اگر طرح هدفمندسازي يارانه‌ها در طول پنج سال اجرايي شود، ميزان پرت در زمينه انرژي بيشتر مي‌شد.
وي اعلام كرد: با روند فعلي كه در بخش توليدي در پيش رو داريم شاهد كاهش توليد به ميزان هزاران ميليارد دلار هستيم و بر اين اساس در شرايط فعلي امكان جايگزيني تكنولوژي بهتر وجود ندارد.
اين مقام مسئول با بيان اينكه توليدكنندگان در تأمين مواد اوليه مانده‌اند، گفت: ممكن است به دليل موجودي انبار و بازار اين مسائل در حال حاضر خود را نشان ندهد ولي با بالا رفتن قيمت اين امر در جامعه مشهود مي‌شود.
سرچمي اظهار داشت: در دو ماه گذشته شاهديم قيمت بسياري از اقلام 30 تا 35 درصد افزايش يافته است و توليدكنندگان نتوانسته‌اند، مواد اوليه ضروري خود را تامين كند و با توجه به اين موضوع، توليدكنندگان نمي‌توانند دست به توليد بزند.
وي با بيان اينكه صنعت كشور ما در چند دهه گذشته بر حسب مزيت نسبي شكل گرفته است و ساليان طولاني است كه بيان مي‌كنيم داراي مزيت‌هاي نسبي هستيم، اضافه كرد: بخش عمده صنايع به عمد يا بنا به تشخيص توليد كنندگان در پارامتر اصلي تغيير اساسي مي‌‌يابد.
اين مقام مسئول گفت: خيلي از صنايعي كه در سطح دنيا مطرح بودند به دليل مصرف بالاي انرژي حذف شده‌اند ولي ما اين را وارد مرحله جديدي كرديم چرا كه ما انرژي داريم و تكنولوژي نسبي نيز داريم ولي نبايد خوش‌بينانه به مسائل نگاه كنيم.
سرچمي ابراز داشت: زماني كه موجودي كارخانه‌ها و توليد كاهش يافت به تبع آن قيمت تمام شده كالاها بالا رفته و قدرت خريد مردم پايين مي‌آيد و در اين زمان است كه گردش مالي كمتر شده و دچار بحران مي‌شويم.
وي خاطرنشان كرد: از سوي ديگر به موازات آن صادرات به شدت نزول مي‌يابد و بر اين اساس چشم‌انداز روشني به صنعت نمي‌توان داشت.
انتهاي پيام/غ20

 
 
شنبه 18 دی 1389  9:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها