مواد لازم
موزرسیده - یک عدد بزرگ
شیر- دو لیوان
آرد برنج - دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت - یک قاشق غذاخوری
وانیل - نوک قاشق چای خوری
شکر یا عسل - دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شیر و موز و شکر را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود. بعد آرد برنج و نشاسته و وانیل را کم کم به این مخلوط اضافه کنید.
باید کم کم مواد را اضافه کنید تا گلوله نشود.اگر گلوله شد باید از الک ریز رد کنید.
مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید. آرد برنج کاملا نرم باشد. نکته خیلی مهم حرارت ملایم و دائم هم زدن مواد است. چون اگرحرارت زیاد باشد و هم نزنید، فرنی قبل از پخته شدنِ آرد برنج سفت می شود