لزوم حذف واسطهها از چرخه توليد و عرضه خوراك دام
گروه استانها / حوزه آذربايجان شرقي
89/10/18 - 16:50
شماره:8910181286
رئيس سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي تأكيد كرد:
لزوم حذف واسطهها از چرخه توليد و عرضه خوراك دام
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي بر لزوم حذف واسطهها از چرخه توليد و عرضه خوراك دام تأكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان آذربايجان شرقي، مسعود محمديان در جمع اعضا شركت تعاوني كارخانجات خوراك دام و تعدادي از صاحبان كارخانجات توليدي اين محصول، با اشاره به لزوم حذف واسطهها از چرخه توليد و عرضه خوراك دام و طيور و آبزيان اظهار داشت: سياست سازمان بر ساماندهي واحدهاي غيرمجاز، تعطيلي واحدهاي متخلّف، شكل گرفته و منبعد همه كارخانجات از نظر كيفيت توليد خوراك دام، رتبهبندي شده و حمايت سازمان نيز از اين واحدها براساس اين رتبهبندي صورت ميگيرد.
محمديان با اشاره به اينكه براي حذف واسطهها ، لازم است شركت تعاوني كارخانجات نسبت به واردات نهادههاي دامي اقدام كند، افزود: بحث اساسي و عمده در اين مورد، تلاش براي كاهش قيمت تمام شده محصولات كشاورزي و نيز بر تنظيم و افزايش ضريب تبديل معطوف شده است.
* فعاليت 47 واحد توليد خوراك دام و طيور و آبزيان
محمديان با اشاره به اينكه توجه به كيفيت خوراك دام و طيور ميتواند بازدهي و راندمان توليد را بالا ببرد، گفت: هم اينك 47 واحد توليد خوراك دام و طيور و آبزيان در استان فعاليت ميكنند كه 21 مورد آن صنعتي و پروانهدار بوده و با اشتغالزايي براي600 نفر، ماهانه مبادرت به توليد 530 هزار تن محصول خوراك دام و طيور و آبزيان ميكند.
وي با اشاره به اينكه اين ميزان توليد علاوه بر تامين نيازهاي داخلي، صادر نيز ميشود، افزود: هدف از برگزاري اين جلسات، بررسي ميزان تأثيرات، اصلاح قيمت حاملهاي انرژي در محصولات كارخانجات توليد خوراك دام و طيور بوده و قرار است حمايتهاي لازم در قالب بستههاي حمايتي از صاحبان اين صنايع صورت پذيرد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان آذربايجان شرقي با اشاره به اينكه سياست سازمان بر حمايت از تمام حوزههاي بخش كشاورزي در هدفمند كردن يارانهها نهادينه شده است، اظهار داشت: اميدواريم طرح هدفمندسازي يارانهها موجب توسعه كارخانجات توليد خوراك دام و طيور شود و ما نيز در سازمان به دنبال كارخانجاتي هستيم كه محصول با كيفيت توليد كنند.
محمدعلي كسايي مدير عامل شركت تعاوني كارخانجات خوراك دام (آنا) نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه، اهتمام اين شركت تعاوني بر بالا رفتن كيفيت كنسانتره و بهينهسازي آن و ارائه راهكار براي كنترل و پايين آوردن قيمت تمام شده خوراك دام و طيور و آبزيان نقش بسته است، گفت: تلاش ميكنيم با همسو كردن كارخانجات توليد خوراك دام و طيور، اهداف كلي طرح هدفمندسازي يارانهها را در استان محقق سازيم.
وي مبارزه با آفات دامي و سالمسازي توليد را كه به سلامت تغذيه دام و نهايتاً سلامت جامعه منتهي ميشوند از برنامههاي مستمر اين شركت تعاوني دانست و افزود: در پي آن هستيم با ايجاد امكان رقابت در بين توليد كنندگان خوراك دام، شرايط عرضه و صادرات اين محصولات را در استان فراهم كنيم.
تشکرات از این پست