0

آغاز عمليات اجرايي شهرك دامپروري مرند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

آغاز عمليات اجرايي شهرك دامپروري مرند

89/10/18 - 16:43
شماره:8910181304
نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير جهاد كشاورزي مرند خبر داد:
آغاز عمليات اجرايي شهرك دامپروري مرند

خبرگزاري فارس: مدير جهاد كشاورزي شهرستان مرند از آغاز عمليات اجرايي زيرساخت‌هاي شهرك دامپروري در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان جهادكشاورزي آذربايجان شرقي، جلال رحيم‌زاده گفت: زيرساخت‌هاي شهرك صنعتي دامپروري شهرستان مرند از طريق مناقصه به بخش خصوصي واگذار شده و عمليات اجرايي آن آغاز شد.
وي با اشاره به اينكه براي انجام اين كار دو قرارداد با دو شركت مجزا منعقد شده است، اظهار داشت: در راستاي اجراي امور زيربنايي طرح شهرك صنعتي دامپروري اين شهرستان يك قرارداد با مبلغ 220 ميليون ريال، براي انجام عمليات‌هاي حفاري چاه عميق، لوله‌گذاري، آزمايش و پمپاژ آب و يك قرارداد با مبلغ 3 هزار و 800 ميليون ريال، براي انجام عمليات‌هاي احداث منبع آب به حجم 500 متر مكعب، احداث جاده دسترسي انتقال برق به طول 5.44 كيلومتر، احداث كانال آب 320 متر و احداث ابنيه جاده دسترسي يامچي و يكانات به مجتمع منعقد شد.
رحيم‌زاده با اشاره به اينكه اين پروژه به مساحت 157 هكتار تعريف شده است، ادامه داد: تاكنون عمليات‌هاي آماده سازي زمين، احداث جاده دسترسي و احداث ابنيه جاده مركيد، مجتمع خط انتقال برق به طول 19 كيلومتر انجام شده است.
وي با اشاره به اينكه در اين پروژه 54 واحد گاوداري 50 راس و 96 واحد گاوداري 30 راس پيش‌بيني شده است، افزود: در اين پروژه واحدهاي مختلفي شامل مركز جمع آوري شير، صنايع تبديلي، مركز عمل‌آوري و بسته‌بندي كود دامي، آتش‌نشاني، داروخانه دامپزشكي، كلنيك دامپزشكي و بانك در نظر گرفته شده است.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان مرند، كل هزينه‌هاي پيش‌بيني شده براي اجراي امور زيربنايي پروژه را 60 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: ميزان اشتغال پيش‌بيني شده 550 نفر به صورت مستقيم و 650 نفر به صورت غيرمستقيم بوده و اميد است با اتمام اين پروژه و واگذاري آن بتوانيم گام مهمي در شكوفايي صنعت دامپروري برداريم.

 
 
شنبه 18 دی 1389  9:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها