0

دیدنی های مراکش، گوهر پنهان آفریقا

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دیدنی های مراکش، گوهر پنهان آفریقا : باغ آگ دال

باغ آگ دال

باغ آگ دال مراکش

پشت کاخ سلطنتی مراکش، باغ آگ‌دال با درختان پر از میوه قرار دارد. بسته به فصلی که شما در آن به مراکش سفر می‌کنید، می‌توانید پرتقال، انجیر، انار و زیتون‌هایی را می‌بینید که از شاخه‌های درختان آویزان است. مسحت این باغ حدود ۴۰۰ هکتار است و برای اولین بار در قرن ۱۲ ایجاد شده است. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 22 بهمن 1395  8:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دیدنی های مراکش، گوهر پنهان آفریقا : محله ملاح

ملاح (Mellah)

ملاح مراکش

ملاح محله‌ای قدیمی و یهودی‌نشین مراکش است. این محله در قرن ۱۶ بنا شده است و امروزه جمعین مسلمان در این محله زندگی می‌کنند. کنیسه‌های کوچکی اینجا وجود دارد که می‌توانید با یک راهنمای محلی از آن بازدید کنید. 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 22 بهمن 1395  8:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دیدنی های مراکش، گوهر پنهان آفریقا : پالمری

پالمری (Palmarie)

پالمری مراکش

حومه‌ی مراکش پر از نخلستان‌های خرما است. در طول بدترین گرمای تابستان، این باغ‌ها مکان مناسبی برای فرار از گرما و پناه بردن به سایه‌ی خنک درختان است. گردشگران می‌توانند با کرایه‌ی اسب و از مسیرهای باصفا به این باغ‌ها رفته و در خنکای سایه‌های درختان، کمی از شهر سوزان دور شوند.

جمعه 22 بهمن 1395  8:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها