تعيين تكليف زمينهاي اطراف مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز
گروه استانها / حوزه آذربايجان شرقي
89/10/18 - 14:57
شماره:8910181023
عضو شوراي شهر تبريز خواستار شد:
تعيين تكليف زمينهاي اطراف مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز
خبرگزاري فارس: عضو شوراي اسلامي شهر تبريز با اشاره به زمينهاي اطراف مجموعه تاريخي ربع رشيدي گفت: لازم است مسائل مربوط به اين زمينها فوري و جدي بررسي شود تا روند اكتشافات اين مجموعه ادامه يابد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، اصغر عابدزاده اظهار داشت: شهرداري كلانشهر تبريز و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي با توجه به مسائل مشترك و مرتبط در حفظ تاريخ و توسعه استان، همكاري و تعامل خود را گسترش ميدهند.
وي افزود: فرهنگ هر ملتي يادآور تاريخ و گذشته آن ملت و زندگي مردمان آن در دورانهاي دور است و ميراث فرهنگي، نشان دهنده نحوه و چگونه جريان زندگي در ادوار مختلف است.
رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي كلانشهر تبريز افزود: به همين دليل همكاري ميان سازمان ميراث فرهنگي و شهرداري از اهميت خاصي برخوردار است تا هم مصاديق تاريخي حفظ شوند و هم مانعي براي توسعه شهر به وجود نيايد.
عابدزاده با اشاره به زمينهاي اطراف مجموعه تاريخي ربع رشيدي گفت: لازم است مسائل مربوط به اين زمينها به شكل فوري و جدي بررسي شوند تا روند اكتشافات اين مجموعه ادامه يابد و مردم ساكن در اين منطقه نيز مشكلي نداشته باشند.
عضو شوراي اسلامي شهر تبريز تملك و بازسازي منازل بزرگان و مشاهيري كه تبريز را به نام شهر اولينها مطرح كردهاند، درخواست كرد و از ثمر بخشي اين اقدام در جذب گردشگران مختلف داخلي و خارجي سخن گفت.
تشکرات از این پست