چی لازم دارم:
میگو 300 گرم
پیاز چه 5 شاخه
سیر 1حبه
سرکه 2 قاشق غذا خوری
آب 1 پیمانه
جعفری 50 گرم
خامه 2 قاشق غذا خوری
هویج نگینی شده 2 قاشق غذا خوری
چطوری درست کنم:
ابتدا در ظرفی مناسب سرکه و نمک را به جوش می رسانیم و میگوها را در آن ریز می کنیم. 25 الی 30 دقیقه زمان می دهیم و بعد در آبکش می ریزیم. تمام مواد بجز میگو، جعفری و خامه را در قابلمه ریخته و می پزیم. در مرحله بعد سوپ را در دستگاه غذاساز ریخته و کاملا یک دست می کنیم. دوباره روی حرارت گذاشته، جعفری را ریخته و پنج دقیقه زمان می دهیم، سپس حرارت را خاموش کرده، میگو را افزوده و سوپ داغ را سرو می کنیم.