چی لازم دارم:
گوشت گوسفند نیم کیلو
مغز پسته نصف پیمانه
پیاز درشت یک عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
چیلی خشک تعدادی (یا پودر فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری)
هل و میخک چند دانه
چوب دارچین دوتکه کوچک
زیره سیاه یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
سیر چهار حبه
زنجبیل تازه دوسانت
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
گشنیز تازه پنجاه گرم
چطوری درست کنم:
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن میذاریم رو حرارت تا طلایی بشه. ادویه ها شامل فلفل سیاه، چیلی خشک، هل، میخک، دارچین، زیره و تخم گشنیز را به همراه پسته توی آسیاب ریخته و پودر میکنیم. سیر و زنجبیل را هم میکوبیم تا یکدست بشه.
وقتی پیاز طلایی شد زردچوبه را اضافه کرده و بعد ادویه ها را با خمیر سیر و زنجبیل اضافه میکنیم. حسابی تفت میدیم تا عطر ادویه ها دربیاد.
اضافه کردن پسته و ادویه های پودرشده بهمراه خمیر سیر و زنجبیل به پیاز
سپس رب گوجه را اضافه کرده و هم میزنیم تا رب به همراه ادویه ها تفت بخوره.