0

تارت تویکس؛ طعم خوشِ لاکچری بودن

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تارت تویکس؛ طعم خوشِ لاکچری بودن

ماهنامه کیک و شیرینی: شکلات های تویکس (twix) را که حتما تا به حال خورده اید. در این مطلب تارتی را با طعم آن شکلات ها برایتان آموزش داده ایم.

مریم کریمی
 
مواد لازم:
 
  • کره: 75 گرم
  • آرد: 125 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • شکر: 20 گرم
  • پودر بادام: 20 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم کارامل:
 
  • خامه: 50 گرم
  • شکر: 50 گرم
  • کره: 40 گرم
مواد لازم گاناش:
 
  • شکلات: 200 گرم
  • خامه صبحانه: 150 گرم
 
تارت توایکس 
 
 
 
طرز تهیه:
 
1. کره، آرد، نمک، شکر و پودر بادام را داخل کاسه همزن ریخته و خیلی خوب هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر حاصله را داخل سفلون گذاشته و داخل یخچال به مدت دو ساعت نگهداری کنید تا کاملا خمیر خنک شود.

2. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به اندازه رینگ گرد 15 سانتی بازی کنید و تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ بزنید. رینگ را داخل سینی کاغذ انداخته و به مدت 12- 15 دقیقه در فر 170 درجه بپزید. باید لبه های تارت طلایی شده و کمی تغییر رنگ بدهد.

3. بعد از پخت و خنک شدن کامل ابتدا تمام سطح داخلی تارت را با کارامل خنک پوشانده و کنار بگذارید تا کمی کارامل بسته و سنگین شود. سپس روی کارامل را با گاناش پوشانده و تمام سطح کار را با پالت صاف کنید. سپس تارت را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه کارامل:

کره و شکر روی حرارت قرار داده و کاملا هم بزنید تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند و کاراملی رنگ شود. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس کنار بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.

طرز تهیه گاناش:

1. خامه و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
 
2. مخلوط را کنار بگذارید تا از داغی بیفتد و آماده مصرف شود.

نکته:

1- نان تارت بدون فیلینگ میانی تا یک ماه قابل فریز شدن است.
2- این تارت در اصل برای کشور فرانسه است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 15 بهمن 1395  9:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها