ماهنامه کیک و شیرینی: شکلات های تویکس (twix) را که حتما تا به حال خورده اید. در این مطلب تارتی را با طعم آن شکلات ها برایتان آموزش داده ایم.
مریم کریمی
مواد لازم:
- کره: 75 گرم
- آرد: 125 گرم
- نمک: یک پنسه
- شکر: 20 گرم
- پودر بادام: 20 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم کارامل:
- خامه: 50 گرم
- شکر: 50 گرم
- کره: 40 گرم
مواد لازم گاناش:
- شکلات: 200 گرم
- خامه صبحانه: 150 گرم
طرز تهیه:
1. کره، آرد، نمک، شکر و پودر بادام را داخل کاسه همزن ریخته و خیلی خوب هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر حاصله را داخل سفلون گذاشته و داخل یخچال به مدت دو ساعت نگهداری کنید تا کاملا خمیر خنک شود.
2. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به اندازه رینگ گرد 15 سانتی بازی کنید و تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ بزنید. رینگ را داخل سینی کاغذ انداخته و به مدت 12- 15 دقیقه در فر 170 درجه بپزید. باید لبه های تارت طلایی شده و کمی تغییر رنگ بدهد.
3. بعد از پخت و خنک شدن کامل ابتدا تمام سطح داخلی تارت را با کارامل خنک پوشانده و کنار بگذارید تا کمی کارامل بسته و سنگین شود. سپس روی کارامل را با گاناش پوشانده و تمام سطح کار را با پالت صاف کنید. سپس تارت را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.
طرز تهیه کارامل:
کره و شکر روی حرارت قرار داده و کاملا هم بزنید تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند و کاراملی رنگ شود. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس کنار بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.
طرز تهیه گاناش:
1. خامه و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
2. مخلوط را کنار بگذارید تا از داغی بیفتد و آماده مصرف شود.
نکته:
1- نان تارت بدون فیلینگ میانی تا یک ماه قابل فریز شدن است.
2- این تارت در اصل برای کشور فرانسه است.