به گزارش فرهنگ نیوز؛ آیتالله علی معلمی درباره لزوم ترویج فرهنگ وقف با ابزارهای جدید اطلاعرسانی اظهار کرد: فضای مجازی در جامعه فراگیر شده است و میتواند با انعکاس فرهنگ وقف از تهدید به فرصت تبدیل شود؛ رسانه در گذشته به روزنامه، نشریات مکتوب و صدا و سیما ختم میشد اما امروز در سایه استفاده از تکنیک و صنعت شاهد رشد و سرعت انتقال اطلاعات هستیم.
وی با بیان اینکه وقف ابزار مهم رفع اختلافات طبقاتی است، تاکید کرد: وقف هم بُعد اقتصادی و هم بُعد معنوی دارد و سزاوار است که در زمینه فرهنگسازی وقف اهتمام جدی داشته باشیم.
این عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: امامان معصوم (ع) در روایات متعدد بر اهمیت وقف و تأثیرات دنیوی و اخروی این سنت حسنه و صدقه جاریه تاکید داشتند؛ مسأله وقف از جمله مسائل بسیار مهم و مفید شریعت اسلام و جزو توصیههای پیامبر گرامی اسلام (ص) است.
آیتالله معلمی با بیان اینکه وقف سرچشمه زاینده خیرات است، گفت: واقف بعد از فوت از آثار خیری که در سایه وقف از خود به جای میگذارد، بهرهمند میشود زیرا خدمت به جامعه را بعد از فوت خود نیز ادامه داده است؛ انسان با احساس و با مسئولیت هنگام حیات باید منشأ خیر و کمک به جامعه باشد و هم آثاری از خود به یادگار بگذارد که آیندگان از آن بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اینکه وقف بستر اشاعه فرهنگ قرآنی، حفظ شریعت اسلام و مکتب اهلبیت (ع) و تأمین نیازمندی فقرا و محرومان جامعه است، تصریح کرد: پیامدهای وقف را میتوان در خیرات مطلقه نیز صرف کرد و نگاه واقف در هزینه موقوفات ارجحیت دارد.