خورش بامیه با گوشت😋😋
🍲 مواد لازم:
گوشت: 400 گرم
بامیه: 200 گرم
گوجه فرنگی: 3 عدد
لیمو عمانی: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
دارچین نکوبیده: 1 قطعه
🍲 طرز تهیه:
🔺 ابتدا گوشت را به همراه یک عدد پیاز رنده شده و یک تکه چوب دارچین نکوبیده بپزید.
🔺 در اواسط پخت، بامیه و نمک و زردچوبه و رب را به آن اضافه کنید.
🔺 بامیه را تاحدی بپزید که له نشود.
🔺 لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کرده و به خورش اضافه کنید.
🔺 پنج دقیقه به پایان پخت، گوجه فرنگی را پوست کنده و دانه های آن را بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید و به همراه پیازداغ در خورش بریزید و سعی کنید که زیاد پخته نشود.
🔺 حالا دارچین را از خورش در آورده و دور بیندازید. خیلی آرام و با دقت خورش را در ظرف بکشید تا بامیه هاسالم بمانند.