0

پیشنهادات و انتقادات در مورد(ویژه برنامه های فجرآفرینان )

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پیشنهادات و انتقادات در مورد(ویژه برنامه های فجرآفرینان )

قابل توجه مشارکت کنندگان در تاپیک (ویژه برنامه های فجرآفرینان راسخونی):

با سلام و احترام.

ضمن قدردانی از مشارکت شما، با توجه به همیاری، همکاری، مشارکت و فعالیت شما در انجمن راسخون، از شما سروان و کاربران عزیزخواهشمندیم درمورد تاپیک (ویژه برنامه های فجرآفرینان) هر گونه پیشنهاد یا انتقاد سازنده، همچنین نقاط ضعف و قوت این برنامه را در این تاپیک جهت بهبود در برنامه های آتی به اطلاع ما برسانید.

با تشکر از لطف شما

روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری راسخون

سه شنبه 12 بهمن 1395  2:57 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 taha_h omiddeymi1368 mty1378 farshon emamedavazdah nazaninfatemeh nezarat_ravabet
sadra122
sadra122
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 505
سه شنبه 12 بهمن 1395  3:56 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi ravabet_rasekhoon rezahossiny omiddeymi1368 salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh
mansfa
mansfa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1216

پاسخ به:برداشت های انقلابی

با تشکر از این تاپیکها

سه شنبه 12 بهمن 1395  4:50 PM
تشکرات از این پست
ali_akbar fsmuosavi ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 kmeghdad ghiyase65 leilamm ghiyase40 alagha nargesza
taha_h
taha_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5282

پاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونی

با سلام و تشکر از زحمت های شما

در رابطه با جوایز در نظر گرفته شده, نمیشد که این جوایز جدا از قسمت قرعه کشی در نظر گرفته شوند؟ چون این ماه تعداد برنده ها برای محصولات قرعه کشی کم در نظر گرفته شده است.

سه شنبه 12 بهمن 1395  8:26 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon salma57 rasekhoon_m emamedavazdah nazaninfatemeh
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

پاسخ به:ویژه برنامه های فجر آفرینان راسخون

در همه موارد شرکت می کنم 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14

سه شنبه 12 بهمن 1395  9:40 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و عرض ادب،

از برنامه هایی که تدارک دیده شده کمال تشکر رو دارم.

فقط از شرکت کنندگان تقاضا دارم عاجزانه پاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونی که برای شرکت در هر برنامه، پست آغازین هر تاپیک رو دقیق مطالعه کنند. هدفش رو متوجه بشن. قوانینش رو درک و اجرا کنن. در برخی تاپیکها مطالب بی ربط دیده شده!!!! کلاً توجیه که شدن بعد بیان شرکت کنن!!!! واقعاً تشکر میکنم از همگی...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 13 بهمن 1395  5:49 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon ehsan67657 borkhar emamedavazdah nazaninfatemeh
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 482

پاسخ به:برداشت های انقلابی

ياد جمله اي از صادق زيباكلام افتادم كه همان زمان مقاله اي با اين مضمون نوشت بعد از فرار شاه نوبت آمريكاست
گويا اكنون اين افراد يادشان رفته زماني چگونه قلم فرسايي ميكردند
چهارشنبه 13 بهمن 1395  8:44 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 alagha nargesza
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول taha_h

با سلام و تشکر از زحمت های شما

در رابطه با جوایز در نظر گرفته شده, نمیشد که این جوایز جدا از قسمت قرعه کشی در نظر گرفته شوند؟ چون این ماه تعداد برنده ها برای محصولات قرعه کشی کم در نظر گرفته شده است.

سلام و عرض ادب. ضمن تبریک دهه فجر و قدردانی از مشارکت همه شما عزیزان، شایان ذکر است جوایز این ماه قرار بود تنها به مشارکت کنندگان در این طرح ویژه، تعلق بگیرد لذا جوایز را جدا کردیم ولی اولویت را به عزیزان انجمن و مشارکت کنندگان در این ویژه برنامه دادیم تا قدردانی از ایشان شده باشد. اما عزیزانی که در قرعه کشی محصولات مشارکت دارند می توانند در این ویژه برنامه هم مشارکت عالی نمایند و از جوایز این بخش نیز بهره مند گردند.

با تشکر

چهارشنبه 13 بهمن 1395  8:58 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon taha_h salma57 omiddeymi1368 borkhar emamedavazdah nazaninfatemeh
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام میتونستید قبلش نظرخواهی کنید

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

چهارشنبه 13 بهمن 1395  9:34 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام 

وقت بخیر.

ایام رو تبریک میگم 

ممنون بابت جوایزی که برا ویژه برنامه های دهه فجر گذاشتین.....و ممنون از ویژه برنامه ی خوبتون.پاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونی

فقط دو نکته :  این 22 نفر برای جوایز از کجا اومد؟؟اهان یعنی 22 بهمن....شانس آوردیم 12 بهمن رو حساب نکردین که به 12 نفر جایزه بدین.خنده

اگه تعداد جوایز رو 38 نفر میکردین به مناسبت 38 سالگرد پیروزی انقلاب بهتر نبود......؟جالب تر میشد frownپاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونیپاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونی

بعد اینکه چن تا از تاپیک های  ویژه برنامه اگه مطالب کپی پیستی درشون گذاشته بشه جذابیت خودشون رو از دست میدن.........پاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونی  

ممنون از لطف همیشگیتون نسبت به کاربرای انجمن.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 13 بهمن 1395  3:48 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mty1378 salma57 omiddeymi1368 rasekhoon_m emamedavazdah nazaninfatemeh
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول borkhar

فقط دو نکته :  این 22 نفر برای جوایز از کجا اومد؟؟اهان یعنی 22 بهمن....شانس آوردیم 12 بهمن رو حساب نکردین که به 12 نفر جایزه بدین.خنده

اگه تعداد جوایز رو 38 نفر میکردین به مناسبت 38 سالگرد پیروزی انقلاب بهتر نبود......؟جالب تر میشد frownپاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونیپاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونی

سلام میگم میشد بمناسبت 22 بهمن 95 تعداد جوایز رو 128 تا قرار می دادین ( 95+11+22)پاسخ به:پیشنهادات و انتقادات راسخونی

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
پنج شنبه 14 بهمن 1395  3:41 PM
تشکرات از این پست
salma57 mty1378 nazaninfatemeh omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon rasekhoon_m
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و عرض ادب؛

مسابقه زبان انگلیسی (حدس کلمه) به نظر من بهتر بود که روزانه طرح میشد (مثل پیشوای انقلاب و فریادهای انقلابی). چون یک هفته برای حدس یه دونه کلمه زمان طولانیه.

متشکرم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 15 بهمن 1395  12:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 mty1378 nazaninfatemeh emamedavazdah ravabet_rasekhoon rasekhoon_m borkhar
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بنظرمن واسه تالارمشاعره انقلابی ومشاعره طنزبایستی امتیازبیشتری به برندگان تعلق بگیره چون خلاقیت درساختن یک مصرع درمشاعره انقلابی خیلی سخته همچنین درمشاعره طنزعلاوه برسختی ساختن یک مصرع بایستی خنده دارم باشه پس امتیازوجایزه بیشتری درخورتوجه است،به محدودیتهای مالی هم واقفم اماوظیفه داشتم که خدمتتون یادآوری کنم،باسپاس فراوان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 16 بهمن 1395  4:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m omiddeymi1368 ehsan67657 salma57 borkhar nazaninfatemeh mty1378
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول farshon

بنظرمن واسه تالارمشاعره انقلابی ومشاعره طنزبایستی امتیازبیشتری به برندگان تعلق بگیره چون خلاقیت درساختن یک مصرع درمشاعره انقلابی خیلی سخته همچنین درمشاعره طنزعلاوه برسختی ساختن یک مصرع بایستی خنده دارم باشه پس امتیازوجایزه بیشتری درخورتوجه است،به محدودیتهای مالی هم واقفم اماوظیفه داشتم که خدمتتون یادآوری کنم،باسپاس فراوان

سلام.

به نظر من هر کدوم تاپیک ها کپی پیست درشون نشه و مطالب خوده کاربران باشه و از فکر خوده کاربران , همه شون خلاقیت دارن !

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 16 بهمن 1395  1:31 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 farshon omiddeymi1368 salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mty1378
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

پاسخ به:ویژه برنامه های فجر آفرینان راسخون

باسلام و عرض ادب :

تبریک و تهنیت به مناسبت سی و هشتمین بهار آزادی برکلیه فجر آفرینان غیور و راسخونی ها ی گرامی .

یک شنبه 17 بهمن 1395  2:47 PM
تشکرات از این پست
rohisamadi tabaran nazaninfatemeh as1031055 ravabet_rasekhoon mty1378 omiddeymi1368 rasekhoon_m salma57 taha_h mosabeghat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها