0

چند دلیل مشکلات چشمی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

چند دلیل مشکلات چشمی

چند دلیل مشکلات چشمیخراسان - بدون شک باید مراقب بروز بیماری های چشمی مانند آب سیاه، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا باشید اما چشم مشکلات جدی تر را نیز آشکار می کند زیرا هر چه روی بدن تاثیر می گذارد، می تواند روی چشم ها نیز تاثیر بگذارد که در این مطلب به نقل از ام اس ان به برخی از این موارد  اشاره می شود.

 
کلسترول بالا:
فرد مبتلا به کلسترول بالا می تواند دچار ازدست دادن بینایی گذری شود. این نشانه انسداد بخشی ازشریان کاروتید ارسال خون به چشم است.
 
مشکلات تیروئید:
تیروئید برخی از هورمون های رشد و سوخت و ساز بدن را کنترل می کند. درست عمل نکردن  تیروئید به مشکلاتی از جمله متورم شدن عضلات چشم و متراکم شدن کاسه چشم و برآمدگی چشم منجر می شود. بیماری گریوز یا  بازدو ، نوعی  اختلال خود ایمنی تیروئید است که باعث جمع شدن پلک می شود در نتیجه  چشم بزرگ تر از حد معمول دیده می شود. در صورتی که قادر به بستن پلک ها نباشید، احتمال خشکی چشم وجود دارد زیرا چشم قادر به حفظ رطوبت نیست. 
 
دیابت:
معاینه منظم چشم به همه  افراد توصیه می شود به ویژه مبتلایان به دیابت یا افرادی که در معرض این خطر قرار دارند.دیابت می تواند ماکولا یا بخشی از شبکیه چشم را که دید مرکزی را کنترل می کند متورم کند. اگر چه به طور کلی دید را از دست نمی دهید اما متوجه بدتر شدن دید خواهید شد.
 
سکته مغزی:
از دست دادن ناگهانی بینایی می تواند نشانه سکته مغزی باشد . به طور معمول، در سکته مغزی در ناحیه بینایی، یک چشم متأثر می شود اما احتمال آسیب دیدن هر دو چشم که باعث کوری می شود، وجود دارد.
 
میگرن شبکیه:
نقاط کور موقت در بینایی می تواند به معنای میگرن چشم باشد.هنگام حمله میگرن چشم، فرد دچار تاری دید و یا سردرد قبل یا بعد ازبروز علایم چشم می شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:35 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:چند دلیل مشکلات چشمی

باافزایش سن مشکلات چشمی هم ظاهرمی شوند

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 4 اسفند 1395  7:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها