پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
خدایا ........... خدایا مهربانم خودت که میدونی چی شده و چه غمی رو دل بنده عاصی تو نشسته از بندگان روسیاهی مثل من جز اشک و دعایی که نمیدانم به تو میرسد یا نه کاری ساخته نیست کمکمون کن ...............
امشب از اعماق وجودم، با تو به گفت وگو می نشینم، به خاطر تمام الطاف و نعمت هایی که به من دادی، تو را سپاس می گویم. و از تو می خواهم که مرا یاری کنی تا تمام صفات خوب و زیبا را در وجودم شکوفا کنم. معبودا! تقدیر مرا آنگونه که صلاح من در آن است برایم رقم بزن. شاید من در انتخاب راه اشتباه کرده باشم، از تو می خواهم که راه درست را به من نشان دهی، راهی که مرا به تو برساند
خدایااااااااااااا یوسف را چاهی ، یونس را نهنگی ، مسیح را صلیبی و نوح را طوفانی بود ... نمیدانم در جست وجوی طوفان ونهنگ سر بر دریا گذارم ویا به بهانه ی چاه وصلیب سربه صحرا ؟! اما این را میدانم که این ها همه بهانه اند وچه زیباست که گفته اند : مقصود من از کعبه وبت خانه تویی تو مقصود تویی کعبه وبت خانه بهانه
خدایا..... بودنت برای من کافی ست در گذر تنهایی چقدر وفاداری تو هنگام بی کسی راحت بودن من با تو.... پیشم هستی بدون هیچ بهانه ای گوش می دهی به من نوازش تو با نسیم دعایم دلگرمی تو در اوج دردهایم و گریه هایم... چقدر با شکوه است هنگام رحمت تو هیچ کس نیست فقط تو و مناجات من
مهرآفرینا! سجاده ام را به سمت قبله نیاز می گشایم تا ذره ذره وجودم را به معراج نگاهت، پرواز دهم می ایستم به قامت دربرابرت تاعظمتت راسپاس گویم به رکوع می روم تا بزرگی ات را به یاد بیاورم و به سجده می افتم تا بر بندگی ام مهر عشق بزنم… چه آرامش پایان ناپذیری در نگاه توست چه لحظه های مهرافروزی در ذکر یاد ت… پروردگارا! دستان دعایم را به عرش الهیت برسان ، دلم را به حلاوت دوستیت و چشمان باران زده ام رابه دیدارت نورانی گردان .
آتشی نمی سوزاند "ابراهیم" را و دریایی غرق نمی کند "موسی" را کودکی، مادرش او را به دستهای موجهای "نیل" میسپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونش دیگری را برادرانش به چاه می اندازند؛ سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد مکر زلیخا زندانیش می کند؛ اما عاقبت بر تخت ملک مینشیند از این "قصص" قـرآنـی هنوز هم نیاموختی؟!!! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد؛ نمـــــی تـــواننــــــد.... او کـه یگانه تکیه گاهِ منـو تـوستـــ! پــــــــــــــس...! به"تدبیرش" اعتماد کن... به"حکمتش" دل بسپار... به او"توکل"کن... و به سمتِ او "قدمی بردار"... تا ده قدمـ آمدن او را به سوی خـود بـه تمـاشـا بنشینی
آتشی نمی سوزاند "ابراهیم" را و دریایی غرق نمی کند "موسی" را کودکی، مادرش او را به دستهای موجهای "نیل" میسپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونش دیگری را برادرانش به چاه می اندازند؛ سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد مکر زلیخا زندانیش می کند؛ اما عاقبت بر تخت ملک مینشیند از این "قصص" قـرآنـی هنوز هم نیاموختی؟!!! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد؛ نمـــــی تـــواننــــــد.... او کـه یگانه تکیه گاهِ منـو تـوستـــ! پــــــــــــــس...! به"تدبیرش" اعتماد کن... به"حکمتش" دل بسپار... به او"توکل"کن... و به سمتِ او "قدمی بردار"...
این روزهـــا عجیب احساس دلتنگی میکنم نمیدانم از دوستانم جدا مانده ام یا از خــــــدا . . .. . . خـــدایا تو پـــــناهِ منی وقتی راهها با هــــمه ی وسعتشان تـــنگ می شوند
خدایا ....دلم مرهمی می خواهد از جنس خودت !نزدیـــک ؛بی خطــــر ،بخشــــنده ....بی منّــــــــــــ ـــــت ... !!!
"" خـــــــــدای مــــهــــــربــــانـــــ م ..."" خدای عزیزم! مرا گفتی از رگ گردن به تو نزدیک ترم! آخ! چه زیــبـــــا گـفـتـی... اگر ذره ای از محبتت نباشد زندگانی بر من تمام است... ......... خدایا بار دگر محبتت را بر من روا دار دلم برای دوست داشتن های راستین تنگ شده
بسم الله الرحمن الرحیم حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ الحمدلله رب العالمین
بارالها! توخود برای همه هستی ولی من به خود مغرورم!چون معبودی دارم که وجودم را فرگرفته واگرگاهی وجودت را در وجودم حس نمی کنمدلیلش غفلت وگستاخیم بیش نیست!خدایا ازسختی ها نجاتم دهاگرسختی هاجان مراهم به لب آورند توخود آگاهی !اگر زبانم به چرت وپرت آلوده شود توخود آگاهی !امیدت درقلبم سوسو میزند وبی نورنمی شودای معبود من…..
خدا امسال به ما مهلت بده می خواهم برای عشقم زار زار گریه کنم!!! خیلی وقته براش گریه نکردم. من این عشقم را خیلی وقته دارمش عشق من امام حسین علیه السلام است.
جلوه گل عندلیبان را غزل خوان می کند
از غم گل بلبل شوریده افغان می کند
مدعی گوید که با یک گل نمی گردد بهار
من گلی دارم که عالم راگلستان می کند شعر از: شاعر شوریده
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم البسنا لباس التقوی و ایمان و انزل علینا سکینتک و رحمتک و برکاتک و عفوک .... آمین! یارب العالمین بحق محمد و آله الطیبین الطاهرین وصلی الله علی محمد و آله الطیبین الطاهرین و عجل فرجهم