0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

سلام خداجون پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

از همین اول صبحی مواظبم باش پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

دوست دارم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. محبتت رو تو قلبم بیشتر کن 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 12 بهمن 1395  1:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خدایا از تو سپاسگذارمپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خدایا به خاطر اینکه هرگاه در جاده زندگی کمی از راه راست سست می شم ، تو با تلنگری به راهم میاری ، از تو سپاسگذارم.

خدایا ممنونم که هر زمان تو را از یاد برده و حضور سبزت را فراموش کردم با نازل کردن بلایی کوچک منو متوجه خود ساخته ای تا به یاد بیارم که در برابر اراده بی نهایتت ، هیچ کس تاب ایستادگی ندارد!

خدایا از اینکه می بینم بزرگی چون تو ، همواره منو زیر نظر دارد و هرگز فراموشم نمی کند ، به خود می بالم.

خدایا با اینکه گناه کردم ، ناسپاسی کردم، حتی گاهی از رحمت بی کرانت ناامید شدم و بنده خوبی برات نبودم ، اما تو مهربونترین هر زمان که درمانده از همه چیز و همه کس شدم ، باز هم با آغوش باز پذیرایم بودی و درنهایت بزرگواری ، حمایتم کردی.

پروردگار زیبا و مهربان در برابر این همه لطف و بخشندگی تو ، چی میتونم بگم؟ این همه سخاوت و کرم را چگونه پاسخگو باشم؟

خدایا! شماره دفعاتی که در نهایت ناباوری و بهت همگان از راههای عجیب و خارق العاده ات در سخت ترین شرایط یاورم بوده ای ، از حساب بیرونه.

تو خود خوب میدانی بنده ات جز آنچه که تو به او بخشیده ای در چنته نداره ، پس تمنا دارم در یافتن راه درست زندگی و به دست آوردنشادمانی ، آرامش و سعادت حقیقی یاریم کنی. چرا که بدون تو هیچ ندارم و با تو از همگان بی نیازم.

خدای من می دونم که با این همه ، تو باز هم مرا دوست داری و همیشه و در هر لحظه مواظبم هستی ، زیرا که این حدیث قدسی ات همیشه یادم هست:
" اگر آنان که از من روی برتافتند ، می دانستند که چقدر مشتاق دیدارشان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند. "پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 12 بهمن 1395  1:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خدایا! دلم را 
که هر شب نفس می کشد در هوایت 
اگرچه شکسته
شبی می فرستم برایت پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

سه شنبه 12 بهمن 1395  1:57 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

من به خاطر تو همه اتفاقات زندگیمو میپذیرم. همه اون خوبترینا و همه اونایی که دیگران بدترین می نامند! و برای من هنوز خوبترین اند. من همه رخدادهای همین الان و گذشته زندگیم رو میپذیرم ، چون می دونم که پشت تمام این اتفاقا تو حضور داری و با نگاه گرم و مهربونت واکنشهای منو می بینی. من آرومم و با شجاعت کامل این رخدادها رو میپذیرم، چرا که تو زیرکانه با همه چیز بازی میکنی تا ثابت کنی هیچ چیز از حوزه قدرتت خارج نیست. تو حتی میتونی از دلپلیدترین حوادث ، خیر و برکت رو برای هرکه بخواهی بیرون بکشی ، مگه ممکنه من ذره ای در قدرت حسابگری تو تردید کنم؟ تو در تمام لحظات زندگی ، درکنار هر نسیمی که از پشت درختی می وزید ، چشمان سحرانگیز و افسونگرت رو نیز به من می نمایاندی تا بدونم حتی کوچکترین نسیم عالم هم به اراده و فرمان تو به جریان می افته. تو حتی به کلماتی که من به زبان میآرم و تو دلم هست هم زودتر از من واقفی و کلمه و جمله بعدی رو قبل از اینکه بر دل و زبان من جاری بشه از قبل میدونی. وقتی اینطوره چجوری می تونم حضور پررنگ و زنده تو رو تو این نوشته انکار کنم؟

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خدایا! 
توکل من بر توست
و دیگر هرگز به چشمانم هم اعتماد نمیکنم 
اعتمادم به فدای تو و وعده های تو

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

اگر خدا به تو ناراحتی رساند ، کسی جز او نمیتواند آن را بگشاید ، و اگر نیکی تو را بخواهد کسی نتواند فضل او را برگرداند که آن را به هرکس از بندگانش بخواهد می رساند و او آمرزنده و مهربان است.(یونس/107)

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

الهی کی میرسه اون روزی که به دیدارت نائل بشم ؟ هر چند با پرونده سنگین خطاها و اشتباهات اون روز از خجالت نمیتونم سر بلند کنم ولی نمیخوام اسیر این دنیای مادی باشم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

الهی به جان خراباتیان پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. کزین تهمت هستیم وارهان
به میخانه وحدتم راه ده پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.دل زنده و جان آگاه ده
که از کثرت خلق تنگ امدم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. به هر سو شدم سر به سنگ امدم

الهی خودت کمک کن بتونم دل از دنیا و هر چی تو اونه جدا کنم و فقط برای رضای تو تلاش کنم تا امید داشته باشم وقتی خروارها خاک بر روی جسمم میریزند و روحم به سوی تو پرواز میکنه خجالت زده و سرافکنده نباشم 

الهی به چشمان گریان من نگاه کن ببین که به خاطر غم دوری از تو مثل جوی آبی شده پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

الهی به دل پر درد من رحمی کن , این دل پر دردو کسی جز تو نمیتونه آروم کنه پس خدایا خودت بهم ارامش بده 

الهی

چه خوش باشد که دلدارم تو باشی پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. ندیم و مونس و یارم تو باشی
دل پر درد را درمان تو سازی پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. شفای جان بیمارم تو باشی
ز شادی در همه عالم نگنجم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. اگر یک لحظه غم خوارم تو باشی

همی نالم چو بلبل در سحرگاه پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. به بوی آنکه گلزارم تو باشی

سه شنبه 12 بهمن 1395  1:58 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم
خدا جون ممنونتم که یه باره دیگه بهم اجازه دادی صدات کنم
همۀ این خواسته ها دعاها و آرزوها فقط یک بهونه اند برای این که یه باره دیگه تورو صدا کنم
من هم هیچ وقت نمیگم مشکل بزرگی دارم بلکه میگم خدای بزرگی دارم! 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا ﴿احزاب/3﴾
و بر خدا اعتماد كن همين بس كه خدا نگهبان [تو]ست (احزاب/3) 

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.اعتمادم به فدای تو و وعده های تو پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

سه شنبه 12 بهمن 1395  1:59 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

الهی یگانه همه ایپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

الهی بزرگی تو به آن نیست که تو بزرگ باشی و دیگران خرد ، بزرگی تو به آنست که تو باشی و دیگران هیچ نباشند "هوالاول والاخر والظاهر والباطن"پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

الهی تو هستی و ما نیستیم ما را بر این حقیقت باوری کامل عطا فرما "لمن الملک الیوم لله الواحد القهار"پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پروردگار من! گرفتار بیماری‌ام که همواره از مسیر هدایت فراری‌ام، به تو پناه می‌برم از دشمنی با نشانه‌های رستگاری‌ام؛ می‌خواهم در صراط مستقیم خودت نگاه داری‌ام! ای‌پروردگار حی و قیوم! دلم را غبار غفلت پوشانده و آفت فراموشی، در همه وجودم ریشه دوانده است؛ به تو پناه می‌برم از خواب غفلتم، همواره به بیداری بده عادتم!...

ای ملک الحق المبین! در دو راهی حق و باطل، همواره حق را وانهادم و به گرداب باطل درافتادم؛ به تو پناه می‌برم از این که میان حق و باطل، باطل را برگزینم؛ یاری‌ام  کن تا جز حق، نبینم!خدای من! مرکب نفسم را همواره به مقصد گناه راندم و از کاروان استغفار، جا ماندم؛ به تو پناه می‌برم از این همه اصرار بر گناهم؛ یاری‌ام کن از گناهانم بکاهم!خدایا! نه تنها عنان خود را به دست نفس سرکش و نافرمانم سپردم، که همواره نافرمانی‌هایم را کوچک شمردم؛ به تو پناه می‌برم از خُرد شمردن نافرمانی‌ام؛ عادتم بده به پشیمانی‌ام تا از این تاریکی برهانی‌ام!
برداشت آزاد از دعای هشتم صحیفه سجادیه، در پناه بردن به حق از ناملایمات. 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیاییدباهمدیگه دعاکنیم بیاییدخدامونو صداکنیم بیایید خداخدا،خداکنیم بیاییددلامونو رهاکنیم خدامون مهربونه ،اون یاور بی کسونه درددلارو میدونه،درددلارو میدونه وقتی میگی خداخدا ازاین عالم میشی جدا خداصداتو میشنوه، خداصداتو میشنوه خودش گفته که بامنه خودش گفته یارمنه خودش گفته دوستم داره قول داده تنهام نذاره خودش گفته نزدیک به دل شکسته هاس گفته که یار ویاور بیچاره هاس حالا منم شکسته دل،باحال زارم اومدم باحال زارم اومدم خداجون گرفتارم بیچارم ،چاره ندارم درد دارم ،درمون ندارم درد دارم درمون ندارم درد منو تو میدونی خودت گفتی دعابکن خودت گفتی صدام بکن سرم رو پایین میندازم دستا رو بالا میبرم بعدش میگم ،خدا خدا اول خدا ، اخر خدا بار گناهام سنگینه شونه هامو می لرزونه با این همه شرمندگیم باز در خونت اومدم باز در خونت اومدم اشک میریزم، در میزنم اشک میریزم در میزنم راهی به جایی ندارم جز تو پناهی ندارم خداجون مهربونی میدونم که میتونی منو حاجت روابکن حاجتمو ادا بکن حاجتمو ادا بکن خدا خدا ،خدا خدا اول خدا ،اخر خدا از همه دوستان التماس دعا دارم.......این چند خط درد دل وراز ونیاز خودم با خدا بود. 

سه شنبه 12 بهمن 1395  2:00 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خدای من!
پروردگار مهربان من!

امیر المومنین در جنگ صفین در حال شمشیر زدن به مالک اشتر فرمود:
فکر نکنی مثل من شمشیر میزنی،من برای کشتن این دشمنان به نسل اینها نگاه میکنم،اگر یک نفر در نسل هر کدام از اینها شیعه باشه نمکشمش و کنار میزنم.
پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.خدایا! ببین در نسل ما کسی نیست .که محب علی باشه و شیعه او؟پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.خدایا در ما و نسل ما خیری نمیبینی تا ما رو ببخشی و گناهانمان را پاک کنی؟پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

سه شنبه 12 بهمن 1395  2:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها