سوپ سیب زمینی و کرفس
طرز تهیه: مرغ ریش ریش شده را به همراه نصف کره در قابلمه ای تفت دهید. سپس مرغها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید. در همان قابلمه پیازهای خرد شده را تفت دهید تا بیرنگ شوند. حالا کرفس را خرد کنید و همراه با سیر رنده شده به پیاز اضافه کنید.
سیب زمینیهای خرد شده را به مواد اضافه کنید. به مدت 4 یا 5 دقیقه خوب بهم بزنید. حالا مرغ را درون قابلمه بریزید و سپس آب مرغ را اضافه کنید. اگر آب مرغ روی مواد را نپوشاند، کمی آب جوش درون قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید محتویات به آرامی باهم بجوشند.
در یک تابه کره باقیمانده را آب کنید و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی یکدست و غلیظ شد، خامه را اضافه کنید و کمی بعد به ترتیب ترخون و گشنیز را در آن بریزید. 2 یا 3 دقیقه مخلوط را هم بزنید و سپس به قابلمه سوپ اضافه کنید. بعد از 4 یا 5 دقیقه جوشیدن و جا افتادن سوپ میتوانید آن را میل کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه