سوپ کدو حلوایی اسپایسی
سوپ کدوحلوایی از سوپ های خوشرنگ، خوش طعم و پرطرفدار است که می توانید در فصل پاییز که کدو حلوایی به بازار می آید آنرا تهیه کنید و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
طرز تهیه: آب مرغ، پوره کدو حلوایی، پیاز خرد شده، سیر و ادویه کاجون را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدت 45 الی 60 دقیقه بپزید. هر 15 دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا خوب جا بیفتد.
قبل از سرو خامه را داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید(برای جلوگیری از بریدن خامه اجازه دهید سوپ کمی خنک شود بعد خامه را اضافه کنید).
روی سوپ را می توانید با کمی خامه و جعفری، ریحان و… به سلیقه خود تزئین کنید.
نکته: این سوپ را می توان با کدو تنبل نیز تهیه کرد.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه