نقل قول omiddeymi1368
نقل قول magam4u
نقل قول salma57
................
بروی چشم ابجی من به جای شما و دیگر دوستان که کیک بهشون نرسیده امسال میرم پشت میکروفن و میذارم رو اکو و بلند بلند شعار میدم ، اجرکم عندالله ... آخه مسئول بلندگو و میکروفن دوستمه و کسی که شعار میده حاج اقای مسجدمون ... منم هر سال دو تا شعار با بلنگو میگم ... خیلی حال میده ...
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ الهییییییییییی
الآنم کم از بچگیتون نمیاریدا... خخخخخخخخخخ
مواظب باشید یاد این جریاناتِ اینجا اگه افتادید، پشت بلندگو یه دفه خندتون نگیره!!!! کل نظام راهپیمایی ر وبه مبریزید.
فدات شم امید جان ، این و گوش کن ...
چند سال پیش با بچه های مسجد محله با یه اتوبوس رفتیم راهپیمایی ، منم یه پرچم دستم گرفتم و پشت سر حاج اقا که شعار میداد راه میرفتم ...
از شانس ما اون سال میکروفن ما خراب بود و آبروی مسجد و محلمون رفت ، هر چی حاج اقا میگفت نصف و نیمه میومد بیرون ، طفلک میخواست بگه مرگ بر امریکا ، میگفت « مر...آم...کا...» ...
اخرش یکی از بچه های مسجد به من گفت پرچم و بده به من و برو برای حاج اقا اب بیار ، صداش گرفته ...
من تا از پشت حاج اقا رفتم کنار میکروفن درست شد ، نگو من که قدم ور میداشتم ، سیم میکروفن میرفته زیر پای من و قطع و وصل میشده ، بچه ها که فهمیدن من خراب کاری کردم ، برگشتنه من و قال گذاشتن و من هم 20 کیلومتر پیاده برگشتم تا خونه ...
اخه از شانس من هیچکس مسیرش به ما نمیخورد و چون تعطیل بود و بد مسیر تاکسی و اتوبوس گیرم نیومد ...
دیگه با بچه های مسجد هم نرفتم و تصمیم به استقلال طلبی گرفتم ...