0

چت انقلابی

siyasi
siyasi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1011

پاسخ به:چت انقلابی

نقل قول salma57
نقل قول emamedavazdah

سلام به نظر من در این مورد که :

اگه تو اون دوران انقلاب بودیم دوست داشتیم در چه سمت یا پستی بودیم ؟

و چیکار می کردیم بعنوان یه انقلابی دارای قدرت تأثیر ؟ یا شاید دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟

من خودم اگه اون موقع بودم، دوست داشتم بی پست و‌مقام‌کار کتم.

واقعا زمان انقلاب خیلی ها دنبال پست و مقام نبودن.

طوری شده بود که همه وظیفه ی خودشون میدونستن که هر کاری برای رها شدن از نظام شاه بکنند.

سختی های زیادی هم متحمل شدند و راحتی امروز ما نتیجه تلاش و کوشش، سختی ها و شکنجه هایی هست که مردم در زمان رخ دادن انقلاب کشیدند.

دوست داشتم شور و اشتیاقی که انقلابیون اون سالها تجربه کردند رو تجربه‌کنم. 

اگر دقت کنیم تمام کسانی(کسانی که قصد و قرض و هدفی جز اهداف انقلاب دارند)که در ان زما فعالیت داشته اند الان برای خود دستگاهی دارند و زیر مجموعه خود (ذینفع - خانواده دوست و اشنا)را رشد می دهند

asghar

یک شنبه 17 بهمن 1395  3:49 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah omiddeymi1368 salma57
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای

نقل قول magam4u
نقل قول omiddeymi1368

کدام جمله صحیح است؟ چرا؟

الف) اگر ولایت فقیه نبود، انقلاب اسلامی ایران منحرف می شد.

ب) اگر انقلاب اسلامی ایران نبود، ولایت فقیه هم در کشور مطرح نبود.

به نظر من پاسخ هر دو سوال  ، خود وجود امام خمینی هستند ...

ولایت فقیه یعنی امام و انقلاب اسلامی هم همین طور ، اگر امام خمینی نبود ( ولایت فقیه ) انقلاب اسلامی هم نبود ...

امام خمینی جرقه این قیام و نقطه وصل این دو گزینه بودند ...

قربون امام خمینی برم که گفت : « پشتیبان ولایت فقیه باشید ، تا به شما آسیبی نرسد »

یعنی با ولایت فقیه ، انقلاب اسلامی حفظ خواهد شد ...smiley

همیشه یک رهبر یا یک متحرک مسیر یک انقلاب را هدایت می کند

asghar

یک شنبه 17 بهمن 1395  4:02 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah omiddeymi1368 salma57 shirdel2
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای

اگر ولایت فقیه نبود نه تنها انقلاب اسلامی ایران پیروز نمی شد بلکه در دست گروه های مختلف ضد اسلامی و ملی گراها قرار می گرفت و مجددا کشور را تقدیم آمریکا می کردند.

asghar

یک شنبه 17 بهمن 1395  4:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 shirdel2
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

نقل قول emamedavazdah

و چیکار می کردیم بعنوان یه انقلابی دارای قدرت تأثیر ؟ یا شاید دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟

من اگه بودم مخفیانه و بدون داشتن پست و مقام ، به چاپ و نشر سخنرانی های امام می‌پرداختم ... هیجان این کار رو خیلی دوست دارم laugh

و شاید اگه پست شعار نویسی رو به من میدادن ، با توجه به ذوق هنری که داشتم ، شعار های ناب و جنجالی می سرودم و مردم هم با صدای بلند تکرار میکردند ...

پست و مقام سیاسی به هیچ وجه دوست نداشتم و ندارم ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

یک شنبه 17 بهمن 1395  5:55 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah omiddeymi1368 salma57
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول siyasi

طییعتا اگه در هر امری اگثریت بر اقلیت چیره کن در ان انقلابی عظیم رخ خواهد داد

سلام نه طبیعتا اینجوری نیست وقتی کودتا میشه یعنی نقض قانون شما

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
یک شنبه 17 بهمن 1395  7:02 PM
تشکرات از این پست
magam4u omiddeymi1368 salma57 siyasi
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

نقل قول siyasi
نقل قول salma57
نقل قول emamedavazdah

...

اگر دقت کنیم تمام کسانی که در ان زما فعالیت داشته اند الان برای خود دستگاهی دارند و زیر مجموعه خود را رشد می دهند

دوست من تمام کسان؟؟؟ خلخانی هم از اون کسان هست ؟ منتظری چی ؟enlightened

اینکه الآن هستند مهم نیست مهم اینه که چه دستگاهی دارند چی رشد می دهند . خیلی هاشون که بجای رشد دارن تیشه به ریشه انقلاب می زنند.

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
یک شنبه 17 بهمن 1395  7:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

دوستان منظور از پست همون جایگاه هست که قطعا هر جایگاهی هم مذموم نیست که همه میگن هیچ پستیو دوست داریم ناشناس بمونیم

من دوست داشتم اون زمان بودم اگه لیاقت شهادت داشتم شهید میشدم اگرم نه دوست داشتم مثل خیلی از بسیجی ها تو سازندگی کشورم نقش ایفا کنم .

از بابت مسیر انقلاب هم مسیرش درست بوده ولی بایستی از ابتدا جلوی خیلی کجروی و تکروی ها گرفته میشد . که اگه این کار میشد کار به جام زهر نمی کشید . اگه تو ارگان های نظامی بودم دست از سرپیچی امام میکشیدم و مجبورشون نمی کردم به پذیرش قطعنامه . اگه بودم بهونه های الکی نمیگرفتم که ما مثلا باید سلاح لیزری داشته باشیم تا جنگ رو ادامه بدیم . ملت 8 سال دست خالی جنگیدن بعد سال 68 یه عده ای میگن فلان سلاح و فلان تجهیز رو میخوایم حالا که همه چیز به نفع ما بود چرا پذیرش ...

اگه بودیم باید سمت هایی که فساد داخلشون بود رو دست می گرفتیم و درستشون می کردیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
یک شنبه 17 بهمن 1395  7:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 magam4u
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام. به نظر بنده، ارزشمند است که به عنوان یک فرد کاملاً عادی، بدون سمت و سو، تحت اختیار و انتخاب خود، به دور از چاپلوسی و نفاق، و به دور از هر گونه افراط و تفریط، دوشادوش سایر اقشار (بسیجی، غیر بسیجی، معلم، کارگر و ...) با تمام عشق و ارادتی که به کارِ عظیمِ نشرِ خوبیها و زدودنِ تاریکیها داشتیم، همراه و همیارِ امام و ملتِ مجاهد می شدیم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 17 بهمن 1395  7:39 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah magam4u
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول siyasi
نقل قول salma57
نقل قول emamedavazdah

من خودم اگه اون موقع بودم، دوست داشتم بی پست و‌مقام‌کار کتم.

واقعا زمان انقلاب خیلی ها دنبال پست و مقام نبودن.

طوری شده بود که همه وظیفه ی خودشون میدونستن که هر کاری برای رها شدن از نظام شاه بکنند.

سختی های زیادی هم متحمل شدند و راحتی امروز ما نتیجه تلاش و کوشش، سختی ها و شکنجه هایی هست که مردم در زمان رخ دادن انقلاب کشیدند.

دوست داشتم شور و اشتیاقی که انقلابیون اون سالها تجربه کردند رو تجربه‌کنم. 

اگر دقت کنیم تمام کسانی که در ان زما فعالیت داشته اند الان برای خود دستگاهی دارند و زیر مجموعه خود را رشد می دهند

خب مسلما کسانی که برای انقلاب زحمت کشیدند و از اول انقلاب بودند بهتر میدونستند که هدف انقلاب چی بوده.

تلاش اونها و مدیریت اونها نبود شاید خیلی از جاها در کار انقلاب اشکال ایجاد میشد.

البته‌همه بدون اشتباه هم نبودند

مثال ساده یک مجموعه ی کوچیک‌ رو در نظر بگیرید. 

چند نفر کاری رو برنامه ریزی میکنند.‌پروژه ساختمانی، یا امثال اون.

از دیگران هم کمک میگیرند.

ولی مسلما کسانی که از اول پروژه رو پایه ریزی کردند بهتر از عهده ی اداره اون برمیان.

این درست نیست که توقع داشته باشیم افرادی که زمانی مدیریت اصلی بحران های انقلاب رو داشتند به خاطر اینکه نباید دنبال سود از انقلاب باشند کلا اسمی ازشون برده نشه.

یه وقتایی هم ما عجب توقعاتی داریم!

تا کسی بر اساس تلاشش به جایگاهی میرسه میگیم سهمشو از انقلاب گرفت.

همه توقع دارند  افرادی که زمانی طلایه دار انقلاب بودند الان برن تو‌خونه بشینن و هیچ‌جا اسمشون نیاد!

بله سواستفاده از منصب درست نیست ...

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 17 بهمن 1395  8:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 emamedavazdah magam4u
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

نقل قول emamedavazdah

بنام خدا

بنده در آن دوران بودم و البته در سنین جوانی ، بیاد دارم که از اواخر سال 55 که در انستیتو تکنولوزی یزد(در رژیم قبل برای گرفتن فوق دیپلم فنی باید دو سال بعد از دیپلم در انیستیتو تکنولوزی در س می خواندیم) مشغول تحصیل بودم دائما با مدیر که از سرسپرده های ساواک بود درگیر بودیم زیرا در هر فرصتی بر دیوارها شعار می نوشتیم و یا عکس های شاه را که در کلاسها بود وارونه و پاره می کردیم و یا اطلاعیه های امام را بین دانشجویان توزیع می کردیم و کار بجائی رسید که تعدادی از ما را از امتحانات خرداد سال 57 که آخرین ترم ما بود محروم کردند. بهرحال تا انسان در یک موقعیت و زمان خاص قرار نگیرد نمیتواند قضاوت و نظر صحیح و دقیقی داشته باشد که اگر بود چه می کرد البته حدس زدن اشکال ندارد.داشتن پست و مقام در دوران قبل برای کسانی که مبارزه میکردند نه تنها بد نبود بلکه خوب هم بود و میتوانستند از این طریق کمک خوبی  برای آماده سازی و هموار کردن راه پیروزی انقلاب باشند و  البته بودند افرادی که پست و مقام بلای جانشان شد و به هلاکت رسیدند.

اما اینکه چکار می کردیم؟ باید بگویم اکثریت مردم گوش به فرمان رهبری و امام خمینی بودند و هراندازه توان داشتند برای کمک به همدیگر و انقلاب در کف اخلاص گذاشتند شاید باورش کمی سخت باشد که بگویم چقدر دلهای مردم به هم نزدیک شده بود و مردم با هم مهربان و صمیمی شده بودند و بجرات میتوان گفت بجز یک عدع خاص سردمدار رژیم بقیه مردم یکپارچه و یکدست شده بودند و هیچ فاصله ای بین مردم وجود نداشت و همه تغییر کرده بودن و همین تغییرات باعث شد که وعده الهی خداوند که در قرآن فرموده: هیچ تغییری ایجاد نمی شود مگر اینکه مردم انفاس خود را تعییر دهند بوقوع پیوست و رژیم تا دندان مسلح در مقابل مردم و رهبری امام به زانو درآمد.

اما در مورد اینکه دوست داشتیم انقلاب در چه مسیری می بود؟ باید بگویم تنها و بهترین مسیر همین مسیری بود که امام ترسیم نموده بود و مردم هم در آن قرار گرفتند و اگر غیر از این بود شاید به انحراف کشیده می شد و یا اتفاقات دیگری پیش می آمد که اظهار نظر در مورد آن بی حاصل است.

در همه دنیا فبل و بعد از انقلاب مردم به چند گروه خوب و بد و میانه تقسیم میشوند و اینکه افرادی پیدا شوند که از موقعیت خودشان سوء استفاده کنند همیشه بوده و تا قیامت هم خواهد بود و البته مردمی که تا پای جان برای پیروزی انقلاب همت کردند و حتی جانشان را تقدیم کرده و می کنند لذا نمیتوان انتظار داشت که همه خوب باشند و انشاء الله در حکومت امام زمان (عج) این اتفاق خواهد افتاد که سراسر عالم یکپارچه تحت فرمان ولی عصر قرار گیرند.

دوشنبه 18 بهمن 1395  7:18 AM
تشکرات از این پست
emamedavazdah omiddeymi1368 magam4u salma57
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام. صبح بخیر؛

یه عالمه حرف نوشتم، آخر هم از بین رفت،با این سرعت سایت! اه. پستا ارسال نمیشه. تمام پستام پرید. angry

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 18 بهمن 1395  9:27 AM
تشکرات از این پست
salma57 essi1386 emamedavazdah
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای

نقل قول emamedavazdah
نقل قول siyasi

طییعتا اگه در هر امری اگثریت بر اقلیت چیره کن در ان انقلابی عظیم رخ خواهد داد

انقلاب بعداز کودتاه محقق می شود

asghar

دوشنبه 18 بهمن 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 essi1386
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای

نقل قول emamedavazdah
نقل قول siyasi
نقل قول salma57
نقل قول emamedavazdah

...

دوست من تمام کسان؟؟؟ خلخانی هم از اون کسان هست ؟ منتظری چی ؟enlightened

اینکه الآن هستند مهم نیست مهم اینه که چه دستگاهی دارند چی رشد می دهند . خیلی هاشون که بجای رشد دارن تیشه به ریشه انقلاب می زنند.

طبیعیطا مانع از سر راه برداشته می شود

این اشتباه است که فکر کنیم با یک کل بهار خواهد امد

اعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند

چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند

asghar

دوشنبه 18 بهمن 1395  10:11 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 essi1386
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای

نقل قول siyasi
نقل قول emamedavazdah
نقل قول siyasi

طییعتا اگه در هر امری (اموری که طبع باب همه نباشد)اگثریت بر اقلیت چیره کن در ان انقلابی عظیم رخ خواهد داد

انقلاب بعداز کودتاه محقق می شود

عامل کودتا نارضایتی اگثریت بر اقلیت است

asghar

دوشنبه 18 بهمن 1395  10:45 AM
تشکرات از این پست
essi1386 ravabet_rasekhoon
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

تاثیر انقلاب بر دین داری مردم جهان- ۴

تاثیر انقلاب بر دین داری مردم جهان- ۴

«روبین وود زورث کاریس»، خبرنگار آمریکایی، در تشریح جریان ملاقات خود با امام خمینی (ره) در جماران در کتاب «زیباترین تجربه من» می نویسد: 

«زمانی که امام خمینی (ره) از در وارد می شد احساس کردم که از لابه لای آن گردبادی از نیروی معنوی وزیدنگرفت. گویا در ورای آن عبای قهوه ای، عمامه مشکی و ریش سفید روح زندگی جریان داشت؛ به طوری که همهبینندگان را محو تماشای خود کرد. در آن هنگام حس کردم که با حضور او همه ما کوچک شده ایم و گویا در سالنکسی جز او باقی نمانده است.

آری او بارقه ای از نور بود که در قلب و روح همه حضار رسوخ کرده بود. او تمام معیارهایی را که گمان می کردممی توانند مرا در تعریف و ارزیابی شخصیت و مقامش یاری کنند، در هم شکست. او با حضور خود آن قدر در ماتـأثیر گذارد که احساس کردم تمام روح و جسمم را فرا گرفته است.

… زمانی که بر روی صندلی خود نشست، احساس کردم که نیرویی از وجودش ساطع می شود؛ نیرویی بسانیک گردباد که اگر با دقت نگاه می کردی در می یافتی که نوعی آرامش مطلق در درون آن نهفته است. چرا کهامام خمینی (ره) بسیار جدی و استوار و مسلط بود.

در عین حال او را آن چنان ساکت و آرام می یافتی که گویی نیرویی ثابت و استوار در درون او جریان دارد و البته ایننیرو همان چیزی است که رژیم سابق ایران را به یک باره برچید. حال آیا چنین شخصیتی می تواند یک فرد عادیباشد؟ … من تاکنون هیچ یک از مردان بزرگ را برتر از این مرد و یا نظیر او ندیده ام.

… کمترین چیزی که می توانم بگویم این است که گویا او یکی از انبیای گذشته است و یا این که او موسایاسلام است و آمده تا فرعون کافر را از سرزمین خود براند.»

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

دوشنبه 18 بهمن 1395  1:22 PM
تشکرات از این پست
salma57 essi1386 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها