0

چت انقلابی

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

چت انقلابی

سلام و عرض ادب

فرا رسیدن ایام الله دهه فجر را به شما تبریک و‌تهنیت عرض میکنم.

چت انقلابی

بر آن شدیم تا در این دهه درباره مسائل مربوط به پیروزی انقلاب، با هم به گفتگو بنشینیم.

از همه کاربران محترم راسخون دعوت می کنم در این ایام به  همین تاپیک سر بزنید و‌ در مباحثی که در این تاپیک مطرح میگردد شرکت کنید. در پایان دهه فجر همراه با بقیه طرح ها، از کاربران شرکت کننده در این تاپیک، بنا به صلاحدید مسئولین تقدیر به عمل می آید.

سپاس از همراهی همه بزرگواران

تذکر!

نام کاربرانی که فقط به کپی پیست مطالب از سایت های دیگر بپردازند، از لیست کاربران فعال در این تاپیک‌ حذف میگردد

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 10 بهمن 1395  12:32 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_m mosabeghat_ravabet mehdi0014 borkhar mty1378 nazaninfatemeh omiddeymi1368 mohammad98 ehsan007060 amirali123 khodaeem1 marzeyeh mahdiarcd sadali abofazl fatemehcd magam4u farshon moonj59 unknown mansoor67 ali_akbar fsmuosavi agayempor aboalfazlm ghiyase65 leilamm adelmoh maryamr rohallah shirdel2 hosinsaeidi ghiyase40 emamedavazdah ghiyase33 alagha 3220110487 lotfi64431 mr_nariiman v_saeidi124 monaaa
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:چت انقلابی

بازگشت با غرور امام خمینی ( ره ) به ایران
و  آغاز ویژه دهه فجر را به همه راسخونی های عزیز تبریک می گویم .

سه شنبه 12 بهمن 1395  9:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 mty1378 ravabet_rasekhoon ehsan67657 magam4u zahra_53 ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 ghiyase65 ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام وقت همگی بخیر

سالروز ورود امام عزیزمان به ایران و آغاز دهه مبارک فجر بر شما مبارک

پ.ن. موضوعات هر روز  در این پست اطلاع رسانی می گردد.

موضوع روز دوم: ۱۳ بهمن

سرودهای خاطره انگیز زمان مدرسه

موضوع بحث روز سوم: ۱۴ بهمن

خاطرات  کاربران از انقلاب، تظاهرات، راهپیمایی

سه شنبه 12 بهمن 1395  10:38 AM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon ehsan67657 khodaeem1 mehdi0014 magam4u zahra_53 ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 ghiyase65
salma57
salma57
کاربر طلایی1

از کاربران عزیز مخصوصا دانش آموزان  راسخونی دعوت می کنم در مورد مراسماتی که در مدرسه خود در این ایام اجرا می کنند توضیح بدهند.

آیا شما هم در این ایام فعالیتی دارید؟

خاطراتی که امسال و سالهای گذشته براتون اتفاق افتاده رو تعریف کنید.

امیدوارم ایام مبارک دهه فجر به همه شما خوش بگذره

سه شنبه 12 بهمن 1395  10:42 AM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon ehsan67657 khodaeem1 mehdi0014 magam4u zahra_53 ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 ghiyase65
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

برخیز که فجر انقلاب است امروز
بیگانه صفت، خانه خراب است امروز
هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد
از لطف خدا نقش بر آب است امروز
دهه فجر مبارک پاسخ به:چت انقلابی

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:07 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon ehsan67657 khodaeem1 mehdi0014 magam4u zahra_53 ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 amirali123 ghiyase65
sadali
sadali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1442

دوازدهم بهمن ماه سالروز تاریخ ساز ورود امام خمینی(ره)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به میهن است که آغازین روز دهه فجر است بنا بر رسم سالهای گذشته با نواختن زنگ انقلاب جشن مي گیرند.

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:08 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon ehsan67657 khodaeem1 mehdi0014 magam4u zahra_53 ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 ghiyase65
marzeyeh
marzeyeh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 280

این روزها، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست، روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، که در آن عده ای قلیل، با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند. با پای گذاردن در دایره معنویت و ایثار و شهادت بود که فرزانگان خاک، از این سرزمین پاک، به سوی افلاک، پر گشودند و تا نهایت تاریخ جاودانه شدند.یاد تمامی شهیدان انقلاب اسلامی همیشه سبز باد.

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan67657 khodaeem1 mehdi0014 magam4u zahra_53 salma57 ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 ghiyase65
mahdiarcd
mahdiarcd
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 208

دهه فجر، فرصت بازنگری در ارزش ها و آرمان هاست؛ و این که چه بودیم و چه می کردیم و چه می خواستیم، و اکنون کجاییم و چه می کنیم. کمترین ثمره این انقلاب، گشودن فصلی نو در تاریخ معاصر است و این کم چیزی نیست. آیا احساس سربلندی نمی کنید که آیین و مکتب شما، یعنی اسلام حیات بخش، امروز در دل میلیون ها انسان ناامید و سرخورده بارقه امید آفریده و آنان به نجات خویش در پناه اسلام، امیدوار و دلخوش اند، و در این راه، عاشقانه تلاش می کنند؟

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:14 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan67657 khodaeem1 mehdi0014 magam4u zahra_53 salma57 ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 ghiyase65
abofazl
abofazl
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 222

وقتی که امام آمد، ستم رفت، شاه رفت و پلیدی و تباهی و سیاهی رخت بربست. وقتی که امام آمد، لاله ها سر از خاک برآوردند و فرشی برای گام های پرصلابت او شدند. وقتی که امام آمد، باغچه ها گل داد، دل ها شادمان شد و امت جشن برپا کردند. وقتی که امام آمد، عشق و ایمان را به ما هدیه کرد و ایثار را به ما آموخت.

وقتی که امام آمد، آزادی به خانه ها برگشت، ما استقلال خویش را باز یافتیم و جمهوری اسلامی با دست مبارک او بنیاد نهاده شد.

وقتی که امام آمد، تمامی امیدها و خوبی ها را با خود به ارمغان آورد. پس مبادا «راه امام» را گم، و «کلام امام» را فراموش کنیم. همه مان بدانیم که اگر امروز، فجری داریم، از فروغ آن خورشید فجر آفرین است.

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:15 AM
تشکرات از این پست
fatemehcd
fatemehcd
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 227

پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بدون شک معجزه ای الهی بود که به دست معجزه گر مردی از سلاله پاک رسول خدا صلی الله علیه و آله ، به انجام رسید و چشم امید مظلومان و مستضعفان جهان را به خود خیره ساخت. تأثیر سریع انقلاب اسلامی در منطقه و بر آشفتن شعله خشم مردم مسلمان و غیرمسلمان در بسیاری از کشورهای تحت سلطه استعمار، گواه روشنی بر این مدعاست؛ زیرا در کمتر مقطعی از تاریخ، شاهد پیروزی و تأثیرگذاری قاطع جنبشی صرفا مردمی بوده ایم.

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

12 بهمن 57 بزرگ ترین استقبال تاریخ ایران

در لحظات پرالتهاب آن روز زمستانی، مردم ایران در انتظار ورود مردی بودند که 15 سال از هجرت او می گذشت؛ هجرتی اجباری که به دلیل حق گویی و روشنگری، به آن رهبر محبوب خلق تحمیل شد. بختیار، چند بار تلاش کرد تا مانع بازگشت امام(ره) به میهن شود، اما هیچ چیز نمی توانست مانع عزم رهبر و خواست ملت شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:46 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 magam4u zahra_53 salma57 ali_akbar ravabet_rasekhoon fsmuosavi omiddeymi1368 ehsan007060 ghiyase65
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

من عاشق سرودهای انقلابی هستم که از رادیو و تلویزیون پخش میشه ...

واقعا خاطره انگیز و دلنشین هستند ...

با هر کدوم خاطره ای دارم ...

یکیش اینکه ، وقتی بچه بودم تو کروه سرود مدرسه بودم و قرار شد یه سال دهه فجر ما سرود بخونیم ، از قضا من سرما خورده بودم و صدام خراب شده بود حسابی ...

ولی برای اینکه از مدیر و ناظم مدرسه کتک نخورم و فکر نکنن من بهونه میارم رفتم و پشت سر همه تو گروه  ایستادم ...

وقتی گروه شروع کرد به خوندن من هن خوندم ، یه دفعه کل حیاط مدرسه از خنده رو ده بر شد ...من با صدایی تو دماغی میخوندم و خلاصه ابروریزی شد حسابی ...

کتک که خوردم هیج ، انظباط هم 10 شدم ، مادرم هم اومد مدرسه ... خلاصه ... دیگه تو گروه سرود شرکت نکردم تا امروز

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

سه شنبه 12 بهمن 1395  12:20 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 zahra_53 salma57 ali_akbar rahapoor74 ravabet_rasekhoon fsmuosavi omiddeymi1368 ehsan007060 ghiyase65
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وتبریک سالروزپیروزی انقلاب اسلامی

خاطره ای ازانقلاب دارم

من اون موقع 12سالم بودتویکی ازخیابونای مشهدقدیم ناحیه سنابادبودم یادمه تانگهای دولت آری ازمهراومده بودن توکوچه ها.وقتی کنارشون ردمیشدم احساس بدی داشتم اون موقع حکومت نظامی بودخیلی ازشون می ترسیدم یکسری هم اداواطواردرآوردم ازاونجاییکه بچه مظلومی بودم نظامیهادنبالم کردن امانتونستن بگیرن منوکه پناه بردم به خونه یک پیرزنی.

فجراست وشرشره های رنگی

فجراست وپرچمهای شادی

یادمه همیشه تومدرسمون عضوگروه سرودبودم 

22بهمن     روزازخودگذشتن       روزآزادی ما     روزنجات میهن

یادش بخیر

گروه تئاترداشتیم،روزنامه دیواری وووو فعالیتهای اینچنینی.

خاطره دیگه ای هم که یادم اومدگروههای مختلف انقلابی ازقسمتهای مختلف شهربه میادین می آمدندوباارتش ونیروهای شاهی مبارزه می کردندوتظاهرات بود.

موقع پیروزی انقلاب هم یادمه که یک مجسمه شاه ملعون رویک نفربه ماشینی بسته بودوباطناب می کشیدندویک نفرروش نشسته بودوباچاقوبه گلوی شاه نمایش می داد.همه جاشیرینی وشکلات پخش کرده بودندروز22بهمن توجاده بودیم توماشین بابام که ماشینهای طرف مقابل که می یومدن دستمال کاغذی به برف پاک کنهازده بودندوبرف پا ک کنهاروروشن کرده بودندوعلامتهای شادی وشوروانقلاب همه جاموج می زد.

حتی یادمه یه باردوماشین باهم تصادف کردن راننده هاازماشین پیاده شدن وباهمدیگه روبوسی کردند اینهمه ازسرسایه انقلاب بود.چه روزهای خوبی بود......

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 12 بهمن 1395  12:43 PM
تشکرات از این پست
moonj59 ehsan67657 zahra_53 salma57 ali_akbar ravabet_rasekhoon fsmuosavi omiddeymi1368 ehsan007060 ghiyase65
moonj59
moonj59
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 466

دهه فجر

با گسترش قیام مردم و خروج شاه از ایران، شاپور بختیار به عنوان تنها امید رژیم پهلوی، به عنوان نخست وزیر معرفی و باقی مانده بود.

این ایام که مصادف با اربعین امام حسین« علیه السلام» و گسترش راهپیمایی ها و اعتراضات مردمی بود، امام« قدس سره» طی پیامی، نکات تازه ای را برای هوشیاری مردم یادآور می شوند. همزمان با سایر شهرها، در تهران نیز راهپیمایی ها ادامه می یابد و فریاد الله اکبر جمعیت میلیونی لرزه بر اندام آخرین بقایای طاغوت می اندازد.

انسان های بپا خاسته و از جان گذشته با عزمی پولادین می روند تا سرنوشت مملکت خود را به دست بگیرند و همگی خواستار انحلال حکومت پهلوی و تشکیل حکومت اسلامی هستند و با شعار « استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی» خط مشی آینده را ترسیم می نمایند.

سه شنبه 12 بهمن 1395  12:45 PM
تشکرات از این پست
ehsan67657 zahra_53 salma57 magam4u ali_akbar ravabet_rasekhoon fsmuosavi omiddeymi1368 ehsan007060 ghiyase65
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

آغاز دهه مبارک فجر بر فجر آفرینان و بر همه راسخونی های محترم مبارک باد .

Image result for ‫بادکنک گرافیکی‬‎ Image result for ‫بادکنک گرافیکی‬‎ Image result for ‫بادکنک گرافیکی‬‎ Image result for ‫بادکنک گرافیکی‬‎ Image result for ‫بادکنک گرافیکی‬‎ Image result for ‫بادکنک گرافیکی‬‎

12 بهمن ۵۷؛ نويدبخش طلوع فجري بود که يادآور بي‌نظيرترين استقبال تاريخ است؛ استقبالي که به برکت قيام الهي در ۲۲ بهمن، ارمغان‌آور “استقلال، آزادي،جمهوري اسلامي” شد.
در ۱۲ بهمن ۵۷ روشنايي در دل تاريکي درخشش گرفت؛ عصر جاهليت “متمدن و کهنه” به پايان رسيد و نور پاک اسلام با ورود امام (ره) در جان‌هاي به خواب رفته دميده شد و کاخ هاي ظلم و ستم فرو ريخت.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 12 بهمن 1395  2:29 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 magam4u ali_akbar fsmuosavi omiddeymi1368 ehsan007060 ghiyase65
دسترسی سریع به انجمن ها