0

ناگت نان و پیازچه پنیری

 
ehsanrostami
ehsanrostami
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1394 
تعداد پست ها : 13263
محل سکونت : کرمانشاه

ناگت نان و پیازچه پنیری

ناگت نان و پیازچه پنیری

 

خمیر نان باگت یا نان خرد شده 1 لیوان . تخم مرغ 1 عدد . پنیر پیتزا رنده شده 5 قاشق غذاخوری

پیازچه 4 عدد . جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری . شیر مقداری . نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : نان خرد شده یا خمیر نان باگت را در مقداری شیر خیس دهید سپس با فشار دست رطوبت اضافی اش را بگیرید سپس داخل کاسه بریزید و پنیر پیتزا ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ( فقط بخش سبز پیازچه ) ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.

 

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مایه ناگت بردارید و داخل قابلمه بریزید ( به همین صورت ناگت ها را داخل قابلمه بریزید ) ، پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود سپس بهمراه سس گوجه فرنگی و پیازچه سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید داخل این ناگت از خرده های نان باقی مانده از سفره استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای پنیر پیتزا از انواع مختلف پنیر استفاده نمایید.

شنبه 9 بهمن 1395  12:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها