همبرگر گوشت و قارچ
طرز تهیه : پیاز و قارچ ها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند. سپس با دست این مواد را داخل توری یا صافی بفشارید تا آب اضافی اش خارج شود.
گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید. سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید ، پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.
برای بدست اوردن مقدار دقیق ارد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری ارد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و ابداری دارد پس ارد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به ان اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
مایه همبرگر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید ، با دست مایه همبرگر را گرد کنید و داخل نایلون قرار دهید. سپس به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از این زمان میتوانید همبرگر را داخل ماهیتابه یا روی توری آماده کنید ، همبرگر آماده شده را بهمراه نان ، کاهو ، گوجه فرنگی ، خیارشور ، سس و … سرو کنید.
نکته ها : سبزی معطر میتواند شامل مقداری ترخون خرد شده یا مقداری پودر آویشن باشد. همچنین میتوانید در صورت تمایل مقداری پودر سیر به مایه این همبرگر اضافه نمایید.