پاسخ به:من انقلابی ام
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود..........
وای و واقعاً وای که چه مصیبتی بود. حالا لااقل اسمش هست اگه گاهی اوقات، بعضی جاها اصلش نیست. اگه بعضی جاها، گاهی اوقات سوءاستفاده از اسمش هست.
کارگاه آموزشی غدیر ( آنلاین)
مسابقه امتیازی سالار شهیدان
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود انقلاب اسلامی ایران بوجود می آمد!!!
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود، در آرزوی این انقلاب بودیم...
فکر نکنم سایت راسخونی می بود که چنین جمله توش درج بشه.
جمله سنگینی بود صلوات
اگر انقلاب اسلامی نبود باید همچنان به کشور آمریگا و انگلیس باج میدادیم
****اگر انقلاب اسلامی ایران نبود، به احتمال99%راسخون و کاربری بنامhmnoor نیز نبود****
اگر انقلاب اسلامی نبود امروز در دستان ما کتابی غیر از قرآن بود.
واسه كسي خاك گلدون باش، كه اگه به آسمون رسيد، بدونه ريشهاش كجاست ...
اگر انقلاب اسلامی نبود، ایران لگد مال کشورهای غربی و استعمارگر بود و وضعیتی بدتر از کشورهایی مانند افغانستان و برخی کشورهای عربی داشتیم.
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود، شاهد پدیده ای به نام مقاومت در منطقه بخصوص در سرزمین های اشغالی فلسطین و جنوب لبنان نبودیم.
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود، ظلم و ستمها شدّت و حِدَّت بیشتری داشت.
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود، اقتصاد سلطه که بر پایه دزدی و غارت و چپاول سنتی و مدرن شکل گرفته فرو نمی پاشید و همچنین عربستان و کشورهای عربی در فلاکت و بدبختی کامل به سر می بردند.
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود ، شاید هنوز روستاهای ما اب و برق و گاز نداشتن ... نفتمان به تاراج میرفت و استعمارگران کشور رو اداره میکردند ..
از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید
روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه
وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :
http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com
اگر انقلاب اسلامی نبود عزت و استقلال انسانها و کشور هر روز زیر پا می رفت.خوشا به حال ما که رهبرمان فرمود من دیپلمات نیستم .من انقلابیم
اگرانقلاب اسلامي نبودواگراسلام پرچمدارانقلاب دراين كشورنبودهيچ اميدي وجودنداشت كه سلطه تحقيرآميزامريكاازاين مملكت كنده شود.
اگر انقلاب اسلامی ایران نبود سواد و علم و دانش هم در کشورمان جایگاهی نداشت
تنها 45درصد مردم ایران با سواد بودند.
asghar