نقل قول borkhar
سلام.......
وقت بخیر.
در مورد طرح صالحین :اگه مطالب کپی پیست درش وجود نداشت یا یه جوری به دوستان گفته میشد مطالب کپی رو درش ارسال نکنن خیلی بهتر بود و هم کاربرا رغبت خوندن پیدا میکردن!
اینجوری که بعضی مواقع من دیدم مطالب کپی هستش کسی رغبت نمیکنه مباحث رو دنبال کنه......(مطالب کپی رو حذف کنین)
بعد از اتمام بحثتون: جمع بندی بشه و نتیجه گیری بشه البته تو همون تاپیک که دوستان بیشتر در جریان مباحثتون باشن.
با سلام و عرض ادب؛
از حضورتون و پیشنهاداتتون تشکر میکنم...
در خصوص مطالب کپی-پیست که باید بگم همیشه امکان حذف نیست (البته اکثر موارد هست!)، چون گاهی اوقات حذف پستای یه کاربر جدید، عامل دفع محسوب میشه. بیشتر اوقات پستها رو کوتاه و ویرایش میکنم. البته موارد زیادی هم هست که کلاً حذف میکنم. هیچ مشکلی با دکمه حذف ندارم خدا رو شکر. غیر فعال نمیکنم هیچ وقت. اعتقاد دارم که پست یا باید باشه یا کلاً نباید باشه.
و نظر شما در مورد اینکه "تعداد مطالب کپی-پیست زیاد باشه، کسی مباحث رو دنبال نمیکنه" کاملاً صحیحه. و همیشه سعی کردم که مطالب کپی-پیست حدأقل باشه.
مورد بعدی در خصوص "جمع بندی و نتیجه گیری": از همون روزای اول، این کار انجام میشد اما در یه تاپیک مجزا که توی تالار هم قابل مشاهده هست. این نظر شما که در انتهای هر تاپیک درج بشه هم خوبه و هیچ ایرادی نداره.
باز هم ممنونم از شما.