پاسخ به:💎💎💎 دعاهاى قرآنى 💎💎💎
رَبِّ إِنِّی لا أَمْلِکُ إِلاَّ نَفْسِی وَأَخِی فَافْرُقْ بَیْنَنَا وَبَیْنَ الْقَوْمِ الْفَاسِقِینَ (سوره مائده، آيه 25) پروردگارا! من تنها اختیار خودم و برادرم را دارم، میان ما و این جمعیت گنهکار، جدایى بیفکن.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
وَتُبْ عَلَیْنَا ۖ إِنَّکَ أَنتَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ (سوره بقره، آيه 128) و توبه ما را بپذیر ، که تو توبه پذیر و مهربانى.
تَوَفَّنَا مَعَ الأبْرَارِ (سوره آل عمران، آيه 193) ما را با نیکان (و در مسیر آنها) بمیران.
وَأَدْخِلْنِی بِرَحْمَتِکَ فِی عِبَادِکَ الصَّالِحِینَ (سوره نمل، آيه 19) و مرا برحمت خود در زمره بندگان صالحت وارد کن.
تَوَفَّنِی مُسْلِمًا وَأَلْحِقْنِی بِالصَّالِحِینَ (سوره يوسف، آيه 101) مرا مسلمان بمیران؛ و به صالحان ملحق فرما
رَبِّ إِنِّی أَعُوذُ بِکَ أَنْ أَسْأَلَکَ مَا لَیْسَ لِی بِهِ عِلْمٌ (سوره هود، آيه 47) پروردگارا! من به تو پناه مى برم که از تو چیزى بخواهم که از آن آگاهى ندارم.
عَسَى رَبُّنَا أَن یُبْدِلَنَا خَیْرًا مِّنْهَا إِنَّا إِلَى رَبِّنَا رَاغِبُونَ (سوره قلم، آيه 32) امیدواریم پروردگارمان (ما را ببخشد و) بهتر از آن به جاى آن به ما بدهد، چرا که ما به او علاقهمندیم!
رَّبِّ أَعُوذُ بِکَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّیَاطِینِ (سوره مؤمنون، آيه 97) پروردگارا! از وسوسه هاى شیاطین به تو پناه مى برم
أَنِّی مَغْلُوبٌ فَانتَصِرْ (سوره قمر، آيه 10) من مغلوب (این قوم طغیانگر) شده ام، انتقام مرا از آنها بگیر.