پاسخ به:💎💎💎 دعاهاى قرآنى 💎💎💎
وَلَا تَجْعَلْ فِی قُلُوبِنَا غِلًّا لِّلَّذِینَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّکَ رَؤُوفٌ رَّحِیمٌ (سوره حشر، آيه 10) و در دلهایمان حسد و کینه اى نسبت به مؤمنان قرار مده! پروردگارا، تو مهربان و رحیمى.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
وَارْزُقْهُم مِّنَ الثَّمَرَاتِ لَعَلَّهُمْ یَشْکُرُونَ (سوره ابراهيم، آيه 37) و از ثمرات به آنها روزى ده؛ شاید آنان شکر تو را بجاى آورند.
رَبِّ هَبْ لِی حُکْمًا (سوره شعراء، آيه 83) پروردگارا! به من علم و دانش ببخش.
وَأَرِنَا مَنَاسِکَنَا (سوره بقره، آيه 128) و طرز عبادتمان را به ما نشان ده.
وَاجْعَلْنِی مِن وَرَثَهِ جَنَّهِ النَّعِیمِ (سوره شعراء، آيه 85) و مرا وارثان بهشت پرنعمت گردان.
رَبِّ ابْنِ لِی عِندَکَ بَیْتًا فِی الْجَنَّةِ (سوره تحريم، آيه 11) پروردگارا! خانه اى براى من نزد خودت در بهشت بساز.
رَبِّ اغْفِرْ لِی وَلِوَالِدَیَّ وَلِمَن دَخَلَ بَیْتِیَ مُؤْمِنًا وَلِلْمُؤْمِنِینَ (سوره نوح، آيه 28) پروردگارا! مرا، و پدر و مادرم و تمام کسانى را که با ایمان وارد خانه من شدند، و جمیع مردان و زنان با ایمان را بیامرز.
وَلَا تُخْزِنِی یَوْمَ یُبْعَثُونَ (سوره شعراء، آيه 87) و در آن روز که مردم برانگیخته مى شوند، مرا شرمنده و رسوا مکن.
وَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی (سوره احقاف، آيه 15) و فرزندان مرا صالح گردان.
رَّبِّ زِدْنِی عِلْمًا (سوره طه، آيه 114) پروردگارا! علم مرا افزون کن.
رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی (سوره طه، آيه 25) پروردگارا! سینه ام را گشاده کن.
رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ (سوره انبياء، آيه 89) پروردگار من! مرا تنها مگذار (و فرزند برومندى به من عطا کن)؛ و تو بهترین وارثانى.
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّهً طَیِّبَهً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (سوره آل عمران، آيه 38) خداوندا! از طرف خود، فرزند پاکیزهاى (نیز) به من عطا فرما، که تو دعا را مى شنوى.
رَبِّ اجْعَلْنِی مُقِیمَ الصَّلاَهِ وَمِن ذُرِّیَّتِی رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء (سوره ابراهيم، آيه 40) پروردگارا: مرا برپا کننده نماز قرار ده، و از فرزندانم (نیز چنین فرما)، پروردگارا: دعاى مرا بپذیر.
رَبِّ اجْعَلْ هَـذَا الْبَلَدَ آمِنًا وَاجْنُبْنِی وَبَنِیَّ أَن نَّعْبُدَ الأَصْنَامَ (سوره ابراهيم، آيه 35) پروردگارا! این شهر ( مکه) را شهر امنى قرار ده! و من و فرزندانم را از پرستش بتها دور نگاه دار!