💎💎💎 دعاهاى قرآنى 💎💎💎
بسمه تعالی
در این تایپیک سعی خواهد شد دعاهای کوتاه قرآنی قرار داده شود، امید است که مورد توجه و عنایت دوستان قرار گیرد.
شما نیز در این راه یاریمان کنید
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
پاسخ به:💎💎💎 دعاهاى قرآنى 💎💎💎
فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ (سوره آل عمران، آيه 16) پس گناهان ما را بیامرز، و ما را از عذاب آتش، نگاهدار.
سُبْحَانَکَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ (سوره آل عمران، آيه 191) منزهى تو! ما را از عذاب آتش، نگاه دار.
رَّبِّ لَا تَذَرْ عَلَى الْأَرْضِ مِنَ الْکَافِرِینَ دَیَّارًا (سوره نوح، آيه 26) پروردگارا! هیچ یک از کافران را بر روى زمین باقى مگذار!
وَاجْعَل لِّی لِسَانَ صِدْقٍ فِی الْآخِرِینَ (سوره الشعراء، آيه 84) و براى من در میان امتهاى آینده، زبان صدق (و ذکر خیرى) قرار ده.
ووَلَا تَزِدِ الظَّالِمِینَ إِلَّا تَبَارًا (سوره نوح، آيه 28) و ظالمان را جز هلاکت میفزا.
رَّبِّ أَنزِلْنِی مُنزَلًا مُّبَارَکًا وَأَنتَ خَیْرُ الْمُنزِلِینَ (سوره مؤمنون، آيه 29) پروردگارا! ما را در منزلگاهى پربرکت فرود آر، و تو بهترین فرودآورندگانى.
رَبِّ فَلَا تَجْعَلْنِی فِی الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ (سوره مؤمنون، آيه 94) پروردگار من! مرا (در این عذابها) با گروه ستمگران قرار مده.
رَبِّ نَجِّنِی وَأَهْلِی مِمَّا یَعْمَلُونَ (سوره شعراء، آيه 169) پروردگارا! من و خاندانم را از آنچه اینها انجام مى دهند رهایى بخش.
وَسِعَ رَبُّنَا کُلَّ شَیْءٍ عِلْمًا (سوره اعراف، آيه 89) علم پروردگار ما، به همه چیز احاطه دارد.
رَبِّ إِنِّی نَذَرْتُ لَکَ مَا فِی بَطْنِی مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّی إِنَّکَ أَنتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ (سوره آل عمران، آيه 35) خداوندا! آنچه را در رحم دارم، براى تو نذر کردم، که «محرر» (و آزاد، براى خدمت خانه تو) باشد. از من بپذیر، که تو شنوا و دانایى.
رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَیَّ مِمَّا یَدْعُونَنِی إِلَیْهِ وَإِلاَّ تَصْرِفْ عَنِّی کَیْدَهُنَّ أَصْبُ إِلَیْهِنَّ وَأَکُن مِّنَ الْجَاهِلِینَ (سوره يوسف، آيه33) پروردگارا! زندان نزد من محبوبتر است از آنچه اینها مرا بسوى آن مى خوانند! و اگر مکر و نیرنگ آنها را از من باز نگردانى، بسوى آنان متمایل خواهم شد و از جاهلان خواهم بود.
إِنَّ صَلاَتِی وَنُسُکِی وَمَحْیَایَ وَمَمَاتِی لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ (سوره انعام، آيه 162) نماز و تمام عبادات من، و زندگى و مرگ من، همه براى خداوند پروردگار جهانیان است.
وَنَجِّنِی مِن فِرْعَوْنَ وَعَمَلِهِ وَنَجِّنِی مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ (سوره تحريم، آيه 11) و مرا از فرعون و کار او نجات ده و مرا از گروه ستمگران رهایى بخش.