پاي ثابت مهمانيهاي خودماني، ميزهاي اردور و مجالس كوچك جشن و سرور است. در كشورهاي غربي به هر كارناوال يا بازار مكارهاي كه سر بزنيد، عطر خوش كباب بال و كتف يا به اصطلاح خودشان، بوفالووينگر پاي هر رهگذري را سست ميكند. يكي از ساده، سريع و لذيذترين غذاهاي فوري كه روشهاي طبخ متفاوتي دارد. دستور تهيه ارائه شده، شیوه معمول کانادایی است.
مواد لازم براي 4 نفر:
- كتف و بال مرغ: 24 عدد
- كره آبشده: 6 قاشق غذاخوري
- سس فلفل تند: 100 ميليليتر
- پودر پاپريكا: 2 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
- فلفل سياه: يك قاشق چايخوري
- كرفس: چند ساقه(اختياري)
روش تهيه:
كره، سس فلفل و پاپريكا را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. 3 تا 4 قاشق غذاخوري از مخلوط را كنار گذاشته و مابقي را داخل يك كيسه پلاستيكي وترجيحـــــا زيپكيپ بريزيد.
تكههاي كتف و بال را با چاقو سوراخ كرده و داخل مايه بيندازيد. اجازه دهيد تا حداقل يك ساعت در آن باقي بماند تا كاملا طعمدار شود. اگر قصد داريد اين طعمدهنده را يك روز زودتر تهيه كنيد، به جاي كره از روغن مايع استفاده كنيد، چون كره در يخچال جامد ميشود.
تكههاي بال و كتف را از مايه خارج كرده و مايه كره و فلفل را كنار بگذاريد. يك توري كباب روي منقل يا كبابپز قرار داده و كتفها را روي آن بچينيد. هر طرف را 8-7 دقيقه كباب كنيد. گهگاه مقداري از مايه را كه كتفها در آن خوابانده شده بود، روي آنها بماليد. كتفها را در ظرف چيده و سس كنار گذاشته را روي آن بدهيد و در صورت تمايل، با كرفس سرو كنيد.
نكــــات:
1- در كنار اين خوراك، يك سس شامل مايونز، ماست، پنير بلوچيز رندهشده، سركه، پودر سير و نمك و فلفل را سرو كنيد.
2- به جاي سس تند از 6 قاشق غذاخوري سس كچاپ كه با 2 قاشق غذاخوري آب و 2 قاشق غذاخوري آبليمو رقيق شده است استفاده كنيد.
3- كرفس به شكل سنتي در كنار اين غذا قرار دارد؛ شما ميتوانيد آن را با هر نوع سالاد، سبزيجات آبپز، سيبزميني سرخ كرده يا تنوري جايگزين كنيد.