اگر به دنبال یک سالاد خوشمزه و خاص هستید ما سالاد ترکیه ای را به شما پیشنهاد می دهیم در این مطلب از مجله آشپزی طرز تهیه این سالاد خوشمزه و سالم را آموزش میدهیم:
مواد لازم برای سالاد ترکیه ای:
- ۱ عدد کاهو
- نصف خیار بزرگ یا یک عدد خیار کوچک
- ۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ
- ¼ فلفل دلمه ای سبز
- ¼ فلفل دلمه ای قرمز
- ½ پیاز
- ۱ حبه سیر
- آب یک عدد لیمو
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۶ الی ۸ برگ نعناع تازه
- جعفری تازه
- ½ قاشق چای خوری سماق
- پنیر فتا و زیتون سیاه
طرز تهیه سالاد ترکیه ای:
کاهو را خرد کنید. هسته های خیار را دربیاورید و به همراه گوجه فرنگی خرد کنید. فلفل ها را باریک به شکل خلال خرد کنید. پیاز را همانند تصویر خرد کنید و در آخر تمام مواد خرد شده را با هم مخلوط کنید.
برای تهیه سس سالاد ابتدا سیر را ریز ریز کنید. آب لیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و هم بزنید. نعناع و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و اضافه کنید.
سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس به همه سالاد برسد. در نهایت با پنیر فتا و زیتون سیاه تزئین کرده و میل کنید.