سبزی به علت دارا بودن اسید فولیک باعث جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین شده و از تولد نوزاد نارس و کم وزن جلوگیری می کند.
دکتر صفوی متخصص تغذیه با اشاره به خاصیت آنتی اکسیدان سبزی ها اظهار داشت: سبزی علاوه بر دارا بودن ویتامین، حاوی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان مانند ویتامین C و یا بتاکاروتن در سبزی و میوه می تواند کیفیت شیر مادر را بهبود ببخشد و مانع از عفونت شیر و سینه مادر می شود.
وی در خصوص شیوه صحیح پخت سبزی در دوران بارداری و شیردهی گفت: در اثر حرارت سبزی، مقداری آب تولید می شود و ویتامین های سبزی جذب آن می شود در هنگام مصرف سبزی پخته باید علاوه بر محتوای سبزی از آب آن نیز استفاده شود و استفاده سبزی پخته شده به تنهایی خواصی نخواهد داشت.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: مادران شیرده یا باردار که دچار اضافه وزن هستند بهتر است سبزی را قبل از غذا به عنوان سالاد استفاده کنند زیرا سبزی به علت کالری اندکی که داراست حجم معده را می پوشاند و مانع از افزایش وزن آنها می شود و در خانم های با وزن متعادل بهتر است سبزی را روی غذا و یا همراه غذا استفاده کنند که این امر مانع از کمبود کالری در آنها می شود.