مواد لازم
شیر ولرم - سه چهارم پیمانه
آب ولرم - یک چهارم پیمانه
شکر- یک قاشق چای خوری
تخم مرغ - یک عدد
کره ذوب شده - سه قاشق غذاخوری
نمک - یک هشتم قاشق چای خوری
خمیر مایه- دو قاشق مرباخوری
آرد- چهار پیمانه
کره ذوب شده - دو قاشق برای مالیدن روی خمیر
مواد لایه:
سیب - 4 عدد
شکر- کمی
مغز گردو- یک پیمانه
کره - 30 گرم
دارچین- دوقاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا شکر و آب ولرم را مخلوط و بعد خمیر مایه را اضافه کنید و بگذارید تا عمل بیاید. کره، شیر ، تخم مرغ و نمک را مخلوط و خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بعد سه پیمانه از آرد را مخلوط کنید و ورز بدهید. اگر چسبناک بود، آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید. خمیر را در جای گرم یک ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود.
تهیه مواد میانی :
چهار عدد سیب را به صورت ورقه های نازک ببرید با سی گرم کره ذوب شده تفت بدهید تا نرم و آب آن کشیده شود. بعد به دلخواه کمی شکر اضافه کنید و کمی گردوی خرد شده و دو قاشق مرباخوری دارچین بیفزایید.وقتی حجم خمیر دو برابر شد، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز بدهید.
سپس به دلخواه شکل دهید و با برس از کره آب شده روی خمیر بمالید و از مواد میانی داخل آن بگذارید و ببندید و در سینی فر بچینید و دوباره نیم ساعت استراحت دهید و با برس از مخلوط زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و روغن روی آن بکشید و در فر با دمای 200 درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه قرار دهید.