سلام
چون پستای قبل رو نخوندم نمیدونم که این موارد رو دوستان دیگه گفتن یا نه
1- ایجاد اپلود سنتر
2 - تو محیط کاربری بشه پیام ها رو به حالت پیش نویس و یا ارشیو ذخیره کرد
3 - نقل قول زدن به پیامای صندوق
4-یه فکری به حال این دکمه تشکر هم بکنین بد نیس.یعنی این تشکر هم نشون دهنده بازدید از پست هستش هم نشون دهنده خوانده شدن مطلب هستش،هم نشون دهنده موافق بودن با پست هستش وهم نشون دهنده تشکر بابت مطلب هستش و... به نظرم اگه یه گزینه ای تعبیه بشه به اسم موافقم یا خوانده شد خیلی خوبه،یه چیزی که جدای از این تشکر باشه
5 - کاش میشد یه کاری کرد که بشه تشکر رو پاک کرد گاها به یه پست تشکر زدیم ولی بعدش پشیمون میشیم ولی چه فایده که پشیمونی سودی نداره چون نمیشه تشکر رو پاک کرد
6 -ممنون بابت اینکه تیک دار کردن رو تو صندوق پیام فعال کردین کاش برا صندوق ارسالی هم اینکارو میکردین
7- امکان دنبال کردن پستای یه کاربر رو اگه میشه ایجاد کنین .اینم از اون مواردی هست که این چندساله گفتیم و متاسفانه نتیجه ای ندیدیم
8- کاش میشد پستایی که تو طی روز زده میشه یه جا نمایش داده میشد
9 - اگه میشه امتیازی که به هر پست داده میشه رو بیشترش کنین.اینم برا جذب کاربر خیلی موثره.از سال 89 که من دارم میبینم هر پست 5 امتیاز داشته و بعد از این چندساله هنوزم همین 5 امتیازه کلی تو این سالها تورم رفته بالا ،تورم امتیازم بره بالا بد نیس
10 -اگه ممکنه این تبلیغاتم بردارین خیلی کلافه کننده اس
11 - اگه بشه وقتی کسی به پستمون نقل قول میزنه خبردار بشیم خیلی عالیه،الان فقط به ایجاد کننده تاپیک پیام داده میشه
12 -اگه میشه یه فکری هم به حال سرچ سایت بکنین.من کلی با این موضوع کلنجار رفتم اخرشم متوجه نشدم چه وقت مطلب قدیم رو این سرچ پیدا میکنه و چه وقت مطلب جدید رو و چه وقت هردوشون رو.اینجوری واقعا نمیشه جلوی پستای تکراری رو تو یه تالار گرفت
13 -امکان انتقال یک پست به داخل یک تاپیک و همچنین انتقال یک پست داخل تاپیک به بیرون از تاپیک رو هم فعال کنین چون اینکار باعث ایجاد نظم تو تالارا میشه
فعلا همینا یادم اومد اگه بازم یادم اومد میگم