0

📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣

♥بخوان و تفکر کن...(عکس نوشته های زیبا) ♥

سلام و عرض ادب خدمت دوستان راسخونی عزیز

در این تایپیک قصد داریم با کمک شما دوستان راهکارها و پیشنهادات خودمون رو در جهت ارتقای سطح راسخون مطرح کنیم و از قبول یا رد پیشنهاد رو اطلاع پیدا کنیم.

لطفا پیشنهادات خودتون رو به صورت خلاصه وار بنویسید و هم چنین اگه تونستین یه عکسی از طرح خیالیتون که اگه طرحتون قبول شد کجا و به چه شکلی باشه تو راسخون (البته به عمق مطلب دقت کنید که چی گفتم wink)

📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣دوستانی که در این تایپیک فعالیت داشته باشند در گزینش کاربران و مدیران برتر سه ماهه راسخون حتما فعالیتشان ترتیت اثر داده خواهد شد.

📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣از مسئولین محترم خواهشمندم همکاری لازم رو داشته باشند.

📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣واحد نظارت و روابط عمومی عزیز لطف کنید بعد از آپدیت تایپیک، به صورت جمع بندی شده مطالب رو به سمع و نظر واحدهای مختلف برسونید و متعاقبا نتیجه رو در این تایپیک ذکر فرمایید.

parandeh هم اکنون به یاری گرم شما نیازمندیم parandeh2

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 5 بهمن 1395  3:14 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon salma57 borkhar amirhossein1392 rasekhoon_m mty1378 farnaz_s mosabeghat_ravabet mehdi0014 ehsan007060 ahmad0
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

📣📣📣 لیست پیشنهادات مطرح شده و وضعیت آنها📣📣📣

ردیف کلمه کلیدی پیشنهاد وضعیت تاریخ اجرایی شدن
1  ابزار به اشتراک گذاری پست در شبکه های اجتماعی در حال بررسی توسط واحد فنی  
2 تاثیر دکمه تشکر منتظر پاسخ از جانب مسئولین  
3 بهبود صندوق پیام اجرا به صورت ناقص 95/11/12
4 اصلاح ایجاد لیست در نوار ابزار راسخون حل مشکل 95/11/27
5 افزایش زمان خارج شدن از محیط کاربری راسخون افزایش زمان خارج شدن 95/12/3
6 طراحی سامانه کمک به مدافعان حرم منتظر پاسخ از جانب مسئولین      
7      
  در حال تکمیل...    

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

سه شنبه 5 بهمن 1395  3:15 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon salma57 borkhar amirhossein1392 rasekhoon_m farnaz_s mehdi0014 ehsan007060 nazaninfatemeh ahmad0
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به:📣📣📣 درد و دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣

سلام و عرض ادب

با توجه به افزایش شبکه های اجتماعی امکانی برای هر پست قرار داده بشه که بتونیم به راحتی برای افزایش بازدید و در نتیجه ارتقا خود سایت و جذب کاربران جدید، پست و یا محتوای خلاصه شده اون پست رو به اشتراک بزاریم.

به عنوان مثال: 

به اشتراک گذاری این ویدیو:

کلوب

فیسبوک

تویتر

گوگل‌پلاس

لینکدین

من پستی رو که میزنم بتونم تو کانال تلگرام خودم بزارمش که کاربرای اونجا با کلیک کرن روش هدایت بشن به سایت راسخون

کلمه کلیدی این پیشنهاد: ابزار به اشتراک گذاری پست در شبکه های اجتماعی

سه شنبه 5 بهمن 1395  3:25 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon salma57 amirhossein1392 rasekhoon_m mty1378 farnaz_s mehdi0014 ehsan007060 nazaninfatemeh ahmad0
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

یه پیشنهاد دارم در مورد دکمه ای که بی مصرف شده و بود و نبود اون فرقی نداره تو راسخون ولی با توجه به تاثیر  این عمل در روحیه ی ارسال کننده تایپیک و پست ها لذا خواهشمندم در این مورد اقدامی صورت گیرد. 
بله همونطوری که حدث زدین منظورم دکمه تشکر در کنار پست هاست که بی تاثیر از ابتدای راسخون بوده و همچنان هم هست. برای اینکه هم راسخون از یکنواختی دربیاد و خیلی مسائل دیگه که نگم بهتره، میشه خیلی کارا با این دکمه کوچولو انجام داد که تاثیرش شگرف باشه.

مزایای این کار:
1- افزایش بازدید تایپیک ها و پست ها
2- افزایش انگیزه برای مطالعه پست ها
3- تاثیر در رنک و گوگل
4- اطلاع بیشتر کاربران از طرح ها و تایپیک های مفیدی که تو انجمن هستن
5- افزایش انگیزه بین کاربران همیشگی و جذب کاربران جدید به علت تنوع و ....
که میتونین آزمایشی این کارو انجام بدین و تاثیرشو ببینین

پیشنهادات در مورد دکمه تشکر:
1- افزایش حسنه
2- افزایش یه رتبه دیگه که یه امتیازی داشته باشه (مثلا میشه با افزایش تشکر یک کاربر اون رتبه هم افزایش پیدا کنه مثلا اسمش بشه محبوبیت)
3-شرکت در برخی قرعه کشی فقط با جمع آوری تشکر
4- وکلی امکانات دیگه که میشه گذاشت تا مشوقی بشه برای ادامه فعالیت  کاربران و شروع فعالیت کاربران جدید

امید هست که واحد فنی به خودش بیاد و ی کار 1 ساعتی که تاثیر شگرفی تو انجمن خواهد داشت رو به چند صد سال بعد نندازه، آخه طبق تحقیقات بنده فسیل ما اجازه دسترسی به نت رو نخواهند داشت.

کلمه کلیدی این پیشنهاد: تاثیر دکمه تشکر

چهارشنبه 6 بهمن 1395  1:50 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon salma57 amirhossein1392 rasekhoon_m mty1378 farnaz_s mehdi0014 ehsan007060 nazaninfatemeh ahmad0
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

الان کی پاسخ اینا داده میشه!!!!!!!!کی باید جواب بده؟؟؟

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 10 بهمن 1395  3:09 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 siryahya rasekhoon_m salma57 mty1378 ravabet_rasekhoon farnaz_s mehdi0014 ehsan007060 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ahmad0
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

الان کی پاسخ اینا داده میشه!!!!!!!!کی باید جواب بده؟؟؟

از واحد نظارت و روابط عمومی از طرف کاربران خواهش کردیم اینا رو به گوش مسولین برسونن و جوابشو بزارن

ولی انگار ...........

دوشنبه 11 بهمن 1395  1:14 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 mty1378 ravabet_rasekhoon farnaz_s mehdi0014 ehsan007060 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ahmad0
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:📣📣📣 درد دل هایی از جنس پیشنهاد 📣📣📣

سلام و عرض ادب حضور همه شما عزیزان. سپاسگزار بابت ایجاد این تاپیک لذا انتظار می رفت درد دل ها و پیشنهادهای بیشتری اینجا باشه و مدیران و کاربران حرف های بیشتری برای مسئولین داشته باشن که از این کمی درد دل میشه دو نتیجه گرفت:   1- مشکلات حل و فصل شده به حمدالله    2- کاربران فرصت نکردن هنوز خدمتشان باشیم

البته شوخی بود و به جرأت عرض می کنم که همه عزیزان پیشنهادات و در دل هاشون رو مطرح کنند تا پیگیری و ان شاالله لحاظ شود. اینکه هر از گاهی یک، دو یا چند کاربر یا مدیر بزرگوار موضوعی را مطرح کرده و پیگیری نکنند شاید دیرتر به نتیجه برسد کمااینکه بعد از شکل گیری این تاپیک واقعا منتظر انبوه درد دل ها بوده ایم ولی به لطف الهی گویا یکی دو پیشنهاد است البته امیدوارم که بیشتر گردد و بتوانیم در این راستا در حد توان خدمتگزار باشیم.

در مورد درد دل اول جناب طاهرزاده ی عزیز که امکان ارسال پست ها جهت اشتراک در دیگر فضاهای مجازی بود به شخصه با مسئول فنی صحبت شد و ایشان در حال بررسی این مورد هستند و نتیجه هم از همین تاپیک به سمع و نظرتان خواهد رسید.

مورد دوم نیز که در مورد دکمه ی تشکر بود را بنده نکاتی عرض می کنم:

ابتدا اینکه دکمه ی تشکر کاربردهای خاص خود را داشته و دارد و به نظرم در متن درد دل کم لطفی به آن روا داشتید جناب طاهرزاده. اما استفاده ی بیشتر از دکمه را هم باید مورد مداقه قرار داد تا نتیجه بخش باشد و تنها منوط به این نیست که واحد فنی 1 ساعت زمان بگذارد و این را ایجاد نماید. توضیح اینکه اکنون هم دکمه ی تشکر همان دکمه محبوبیت پست و مطلب ارسالی است و هر چه تشکر بیشتری ذیل آن آمده باشد میزان مطالعه و رضایت کاربران عزیز از آن پست را می رساند. هم چنین اگر امتیازی به آن تعلق نگرفته از این بابت است که هر کاربر می تواند به اندازه ی پست های بسیار زیادی که در انجمن ارسال می گردد روزانه امتیاز دریافت کند و هدف این نیست که امتیاز جمع کنیم هدف والاتر است و آن افزایش سرانه ی مطالعه است. در نکات دیگری هم فرموده بودید که می توان افزایش بازدید و اینها داد ولی لطف بفرمایید کم و کیفی که مدنظرتان هست را مبسوط توضیح دهید تا ان شاالله اگر منتج به نتیجه شد مسئول فنی هم دست بکار شود.

از همه عزیزان هم تشکر می کنم که لطف کرده و به مرور درد دل های خود را ارایه می فرمایید.

ما هم سعی مان بر بررسی زود هنگام و در صورت تایید، انجام سریع آن بوده و خواهد بود. 

با تشکر

دوشنبه 11 بهمن 1395  1:37 PM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 mty1378 borkhar ravabet_rasekhoon farnaz_s mehdi0014 ehsan007060 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ahmad0
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام به همگی و ممنون بابت ایجاد تاپیک.

نمیدونم این تاپیک چندمین تاپیکی از این قبیل هست، پیشنهاد، انتقاد و گاها طرح هایی از طرف کاربران مطرح شده که قسمتی ترتیب اثر داده شدند و‌بخشی هم به به زودی موکول شدند. بخشی هم کلا با مخالفت همراه شدند.

یه وقتی هم من یا کاربران دیگه پیشنهاداتی دادیم که مسئولین بالادست نمیدونم بر چه اساسی کلا باهاش مخالفت کردند

تو‌زمانی که دیگه اینستاگرام و تلگرام و .... در فضاهای مجازی جذابیتهای خاص خودشون رو دارند و شاید بشه گفت حرف اول رو در جذب مخاطب میزنند،  بعضی سایت های فرهنگی و از جمله راسخون حتی ایجاد چت آنلاین رو‌ ضروری نمیدونن و‌ البته فراموش نمیکنم که بعضا ایجاد اتاق چت رو هم با اکراه پذیرفتند.

همیشه دشمن جلوتر از ما حرکت میکنه، ، همه ی جوانهای امروزی دنبال این نیستند که کدوم سایت از نظر فرهنگی و‌مذهبی بیشتر مطلب داره! یه فکری باید برای جذب این قبیل افراد بکنید.

بالاخره در فضای مجازی راسخون جزو سایت های مطرح در زمینه فرهنگی و مذهبی هست.

درسته که جوایز، و برنامه های متنوعی در سایت اجرا میشه و‌ گاها کاربران با علاقه در این برنامه ها شرکت میکنند ولی مساله ای که هست اینه‌که گاهی بعضی سایت ها بدون پرداخت اینگونه هزینه ها، مخاطبان رو‌جذب میکنند.

به نظرم در این زمینه، با کاربران و‌یا متولیانی که به این امور واردند مشورت بشه، مفید هست.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 11 بهمن 1395  5:06 PM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar rasekhoon_m ravabet_rasekhoon siryahya farnaz_s mehdi0014 ehsan007060 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ahmad0
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

یادم میاد که ی سال پیش به واحد فنی درخواست شد که در صندوق پیام امکانات ساده ای قرار دهند:

گزینه های پیشنهادی برای صندوق پیام:

1- امکان نقل قول پیام یا همون Reply

2- حذف موارد انتخابی پیام ها

بالاخره این پیشنهاد به صورت ناقص اجرا شده است و از همین جا باید تقدیر و تشکر کرد از واحد فنی عزیز.

ناقص از این بابت که همین حذف موارد انتخابی رو تو قسمت پیام های ارسالی نیز می توانند بگذارند که به صورت کامل و بدون صرف وقت بتوانیم پیام های ارسالی را حذف کینم.

و همچنین امکان نقل قول پیام هنوز هم تعبیه نشده است و ما منتظر هستیم همچنان.....

کلمه کلیدی این پیشنهاد: بهبود صندوق پیام

سه شنبه 12 بهمن 1395  10:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mty1378 mehdi0014 ehsan007060 omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh ahmad0 rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1

خیلی دلم می خواد هیچ وقت اعتراضی نداشته باشم ولی نمیشه.

حالا به هر دلیل همیشه یک مشکلی هست.

نمیدونم سیستم واحد فنی چجور سیستمیه که هیچ وقت نه اشکالی در برنامه نویسیشون می بینند و نه ایرادی در ظاهر سایت.

فکر می کنم راسخون کلی هزینه می پردازه که همیشه سیستم ها و نرم افزارها و سخت افزارهای واحد فنی آخرین ورژن و نسخه باشه. برای همینه که حضرات واحد فنی گاها هرچی میگیم فلان مشکل هست نمی تونن مشاهده کنند.

من جای مسِولان بودم یه مدت سیستم واحد فنی رو عوض می کردم و یه سیستم معمولی که در دسترس عموم هست در اختیارشون قرار می دادم. ماهی یک هفته هم میگفتم با موبایل پست بزنید!

بعد هم مجبورشون می کردم روزی ده بیست پست با عکس و فیلم و موسیقی در انجمن قرار بدهند.

من که هرچی مرورگر رو سیستم لپ تاپ و موبایل میشه نصب کرد رو نصب کردم. ولی قبول دارم حوصله ی به روزرسانی نرم افزارها به آخرین ورژن رو ندارم. البته هرازگاهی آخرین ورژن هم از راسخون دانلود می کنم که به لطف واحد نرم افزار گاهی اصلا نصب نمیشن. حالا یا من سواد درست و حسابی ندارم و گزینه نصب آسان رو میبینم و گول می خورم و یا ایراد از جای دیگه است.

اینا رو گفتم که این نکته رو بگم

تا دیروز که مرورگر کروم رو (در موبایل و لپ تاپ) باز می کردم فیلم ها با عنوان این افزونه پشتیبانی نمی شود کلا نشون داده نمی شد.

امروز هم فایرفاکس رو باز کردم عکس های تاپیک ها همه هزاررنگ تو درتو شدند و نمایش داده نمیشن.

تازه اینو نگفتم!!!! دیروز با موبایل (مرورگر کروم) اومدم راسخون، یه پیام اومد که ادامه رو بزن، زدم گفت کلا باید موبایلت رو به روزرسانی کنی.

وقتی گزینه به روزرسانی رو زدم عبارت 404 not found اومد. خب دیدم گوشیم یه سره ویبره میره و اخطار میده از خیر ورود به راسخون گذشتم.

بعد هم که دوباره وارد شدم باز همون حالت پیش اومد.

با اجازه مرورگر گوشی رو حذف کردم که دیگه به من دستور نده.

بدتر از همه اینکه وقتی دوباره میخوام مرورگرم رو نصب کنم گوشیم دیگه قبولش نمی کنه!!!!!!!

از صبح هم که خواستم با مرورگر خود گوشی وارد راسخون بشم، غیر از اینکه بعد از نیم ساعت وارد راسخون شد، لینک ها رو باز نمی کنه. یعنی اصلا روی لینک ها حالت خنثی داره و کلا لینکی نمی بینه.

این شد که مجبور شدم برای عرض مشکلاتم با راسخون، لپ تاپ رو روشن کنم.

کلا باید یه تاپیکی ایجاد کنم با عنوان مشکلات من و راسخون!!!! یکی دو پست کفاف نمیده

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:01 AM
تشکرات از این پست
siryahya ravabet_rasekhoon mty1378 mehdi0014 ehsan007060 omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh ahmad0
salma57
salma57
کاربر طلایی1

تازه یادم اومد امروز برای عرض پیشنهاد دیگه اومدم به این تاپیک سر زدم که مشکلاتی که در پست بالا اشاره کردم یادم اومد.

اما پیشنهاداتی که مطمئنا مسِولان بالا دست احتمالا به صلاح نمی دانند.

پیشنهادات رو خلاصه می گم.

1- نشان دادن آنلاین و غیرآنلاین بودن در صورت تایید کاربران. و قابلیت تغییر موقعیت در هر زمان

* همچنین در پایین صفحه تعداد افراد آنلاین عضو راسخون و تعداد افراد مهمان آنلاین) مشخص باشه.

2- دنبال کردن پست های یک کاربر به صورت یکجا.

3- امکان اضافه کردن کاربران به علاقه مندیها و در صورت تایید کاربر مقابل امکان بررسی آخرین بازدید

4- آرشیو روزانه مطالب انجمن (البته با توجه به گستردگی مطالب آرشیو تاپیک های به روز شده )

بقیه اش باشه برای بعد که حال خودم و موبایلم خوب شد.....

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
siryahya ravabet_rasekhoon mty1378 mehdi0014 ehsan007060 omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh ahmad0
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

یادم میاد که ی سال پیش به واحد فنی درخواست شد که در صندوق پیام امکانات ساده ای قرار دهند:

بالاخره این پیشنهاد به صورت ناقص اجرا شده است و از همین جا باید تقدیر و تشکر کرد از واحد فنی عزیز.

ناقص از این بابت که همین حذف موارد رو تو قسمت پیام های ارسالی نیز می توانند بگذارند که به صورت کامل و بدون صرف وقت بتوانیم پیام های ارسالی را حذف کینم.

سلام و عرض ادب

در تکمیل پیشنهاد شما من پیشنهاد میدم غیر از گزینه حذف همه، گزینه حذف رو به گونه ای فعال کنند که پیامها با انتخاب خود کاربران حذف بشه.

یعنی ممکنه من بخوام در هر صفحه از پیامها یکی دو پیام رو نگه دارم.

بی زحمت این مورد رو هم در نظر بگیرید.

سه شنبه 12 بهمن 1395  11:18 AM
تشکرات از این پست
mty1378 mehdi0014 omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ahmad0
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

ناقص از این بابت که همین حذف موارد رو تو قسمت پیام های ارسالی نیز می توانند بگذارند که به صورت کامل و بدون صرف وقت بتوانیم پیام های ارسالی را حذف کینم.

سلام و عرض ادب

در تکمیل پیشنهاد شما من پیشنهاد میدم غیر از گزینه حذف همه، گزینه حذف رو به گونه ای فعال کنند که پیامها با انتخاب خود کاربران حذف بشه.

همون رو پیشنهاد داده بودیم و اون هم اعمال شده است اگه به عکس بالا نگا کنید و یا به صندوق پیامتون نگاه کنید همین طوری شده است

و اینجاست که باید به واحد فنی بگم دست مریزاد

سه شنبه 12 بهمن 1395  12:17 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 salma57 omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ahmad0
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

ی زمانی هم قرار بود بررسی و پیگیری رایگان شدن ترافیک راسخون برای کاربران آسیا تک انجام بشه!

سه شنبه 12 بهمن 1395  2:00 PM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 omiddeymi1368 borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ahmad0
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya
نقل قول salma57
نقل قول siryahya

سلام و عرض ادب

سلام و عرض ادب

همون رو پیشنهاد داده بودیم و اون هم اعمال شده است اگه به عکس بالا نگا کنید و یا به صندوق پیامتون نگاه کنید همین طوری شده است

و اینجاست که باید به واحد فنی بگم دست مریزاد

ممنون که اطلاع دادین.

موندم چی بگم!!!

دو روزه بخاطر نسخه موبایل راسخون، نمیتونستم وارد راسخون بشم. البته احتمال میدم بخاطر نسخه موبایل بوده باشه.

برای سایت های دیگه مشکلی نداشتم ولی وارد راسخون که میشدم پیام میومد که نسخه موبایلتون رو‌باید به روزرسانی کنید.

قبلا گفتم واحد فنی عادت دارند همه امکانات سایت رو بر اساس سیستم های خودشون برنامه نویسی میکنند.

نسخه موبایل هم احتمالا از این قاعده مستثنی نیست.

به هر حال طی یک عملیات انتحاری، متوجه شدم‌که برای اینکه بتونم از شر پیامهای آزاردهنده ی ارتقای سیستم راحت بشم،زدن تیک درخواست نمای رایانه کارگشا هست و این یعنی نسخه موبایل راسخون فوق پیشرفته است و به درد امثال من نمیخوره.

شایدم باز سواد من درست و‌حسابی نیست و به این چیزها نمیرسه

سه شنبه 12 بهمن 1395  4:12 PM
تشکرات از این پست
siryahya omiddeymi1368 borkhar rasekhoon_m nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon ahmad0
دسترسی سریع به انجمن ها