وب سایت روزیاتو: در این مطلب طرز تهیه دنده با سس خوشمزه باربیکیو را به شما آموزش می دهیم. برای این غذا بهتر است از گوشت دنده کوچک استفاده کنید.
مواد لازم:
- یک دنده کوچک
- ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
- ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
- نمک و فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ پیمانه سس باربیکیو
- ۴۵۰ گرم لوبیا سبز
- ۳ عدد بلال
- روغن زیتون
1-فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. دنده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن ها زیره سبز، پودر چیلی، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و پاپریکا بپاشید و به همه قسمت های گوشت بمالید.
3- روی آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.
4-گوشت ها را از فویل در آورده و درون سینی فر بگذارید. روی آن ها سس باربیکیو بریزید. در کنار سینی، بلال هایی که از وسط نصف کرده اید و لوبیاهای سبز را بچینید.
5-سینی را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.
6- دنده را به نوارهای باریک برش داده و به همراه بلال و لوبیا سبز سرو کنید.