#تغذیه
چه کسانی #ترشی نخورند؟
🔸 مصرف ترشی و مواد غذایی ترش که حاوی اسید سیتریک هستند، روی #کلسیم دندانها اثر مخرب دارد؛ زیرا ترشی، کلسیم را دفع میکند.
👈 در واقع با توجه به اینکه مازاد اسید خون به واسطه مواد قلیایی خنثی میشود در صورت زیادهروی در مصرف ترشی، بدن برای حذف اسید اضافی به ناچار املاح قلیایی به خصوص کلسیم را از استخوانها خارج میکند که منجر به کاهش کلسیم میشود و در نتیجه زیادهروی در مصرف ترشیها برای زنان یائسه و کسانی که مستعد ابتلا به #پوکی_استخوان هستند یا کلیه سنگساز دارند، زیانبار است.
🔸 مصرف ترشی در سالمندان منجر به ضعف سیستم تنفسی و اعصاب شده و #سرفه را شدید میکند.