اصلن از اول باید اینجوری میشد.......یه تفاوتی بین کاربران گذاشته میشد.....
اینجوری هم کاربران با رتبه های بالاتر امیدوار میشدن و هم اونایی که که رتبه های پایین تری دارن ,انگیزه ی فعالیت بیشتر پیدا میکردن..
سلام آجی.
مشکل اینه که بین کاربر طلایی که هنوز فعاله وکاربر طلایی که چهارسال پیش فعال بوده وکاربر برنزی که یک ماهه به این مرحله رسیده هیچفرقی نیست. حتی اگر حسنه ای هم نمونده باشه باز کاربر طلایی حساب میشی.
یعنی اگر کاربر کپی پیست کار از نوع نجومی هم باشی یک ماهه میرسی به بالاترین درجه راسخون و دیگه مرحله بالاتری نیست که کاربر بهش دست پیدا کنه.
یهکم سیستم رتبه بندی کاربرا نقص داره.
من الان چون خودم فعالیتم کم شده هر پیشنهادی هم بدم، به ضرر خودمه. ولی مسئولین خیلی راهکار دارن که بتونن انگیزه های فعالیت کاربرا رو افزایش بدن.
(باید صبر کنم حسنه هامکهکلا تموم شد پیشنهاداتم رو بدم که اگه قبول شد ضرر نکنم)
قرعهکشی هم که چون قرعه کشیه و همه با قبول قانونش وارد میشن نمیشه اعتراض کرد.
نه اجی من کاری به حسنه ها ندارم......من حرفم رو کاربرای طلایی هس که بیشتر هم کاربران طلایی یک......که بیشتریاشون الان هم فعالیتشون زیاد هس ولی دریغ از یه امکاناتی که فقط مختص اونا باشه......الان تو قرعه کشی اونی که تازه اومده و حسنه جمع کرده با اونی که سالها داره فعالیت میکنه و کاربر طلایی یک هست یه جورن!!
برا تازه واردها مشکلی نیس ولی در حق فعالین و طلایی ها اجحاف میشه......
الان اگه برا همین قرعه کشی هم رتبه بندی بشه......هم برا ما انگیزه میشه هم تازه واردها هم به نوعی انگیزه برا فعالیت پیدا میکنن.