0

چرا حواسمان نیست؟

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟

هروسیله یاسیستمی رواگردرجهت صحیح استفاده کنیم نورعلی النوراست چراکه نه تکنولوژی درهمه جای دنیامشهوداست چرمامحروم باشیم امایادمون باشه به نحوه صحیح ازاین وسیله ارتباط جمعی استفاده کنیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 16 بهمن 1395  10:30 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 nargesza borkhar ravabet_rasekhoon emamedavazdah
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

نقل قول omiddeymi1368

یکی از دوستان عزیزم گفتن: "اینترنت پاک"، توی همونِشَم موندیم خداییش! یعنی دسترسی نداریم به فیلترشکن عایا؟؟؟!!

جالبه که بعضی وقتا برای خودم هم اتفاق افتاده که فلان سایت مذهبی(قرآنی) بود که فیلتر شده بود!!!!!! خب مجبورم برم سراغ فیلترشکن!!! پس جلوی یه کاری رو میگیرن، ولی بد میگیرن!!! در این مواقع باید گفت: "مرسی...ولی اَه!!!!!!!!".

یعنی باورتون میشه این پست رو با فیلترشکن ارسال کردم؟؟؟؟!!! (ارجاع به تاپیک روابط عمومی!)

والا امید جان هر چی فکر میکنم تا یه مورد کارامد به ذهنم برسه ، نمیرسه که نمیرسه ... دیوونه شدم از بس فکر کردم ... خداییش راه حلی نیست ...

اگه بخواهیم با زور یه چیزی رو به مردم تحمیل کنیم که جواب عکس میده و اگه با مهربونی و تبلیغ و فرهنگ سازی جلو بریم ، کسی گوشش بدهکار نیست و همه کار خودشون رو میکنن ...

امید جان ، داداش گلم ، اینترنت پاک منظورم اینترنتی بود که سرورهاش در خود ایران باشه و هیچ  مورد غیر اخلاقی و هرزنگاشته ای برای کودکان نداشته باشه ....

یادمه سایت تبیان یه مدت این کار رو کرد چند سال پیش که مودم دایال آپ بود ...

الان هر جوونی میتونه با یه کلیک به دنیای غیر اخلاقیات راه پیدا کنه ، راه چاره چیه ، هر روز صد تا سایت و کانال رو فیلتر میکنن و به قول شما با فیلتر شکن باز میشه ، باید سیستم فیلترینگی باشه که اولا سایت هایی رو که نیازی به فیلتر نداره مثل سایتی که شما ذکر کردید رو فیلتر نکنه و بسیار هوشمندتر از این عمل کنه و ثانیا راه استفاده از فیلترینگ مسدود بشه ...

نمیدونم شدنیه یا نیست ...

امیدوارم خدا یه راهی نشون سردمداران این عرصه بده ، نه من نه شما و نه هیچ کس دلش نمیخواد از راه به در بشه ... سعی هم میکنیم که راهی پیدا کنیم ، اما ....

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

یک شنبه 17 بهمن 1395  8:27 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza borkhar ravabet_rasekhoon emamedavazdah ehsan67657
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

چرا حواسمان نیست؟

چرا حواسمان نیست؟ چون حواسمان جای دیگری است. گاهی اوقات جایی که نباید باشد هست و جایی که باید باشد نیست. مثلاً پدر و مادرها حواسشان به تربیت فرزندانشان نیست مشکلات روزمره و ... را بهانه می کنند و .... همیشه برای رد مسئولیت چیزی که داریم بهانه هست.

فقط کشورهای دیگه نیستن که فضای مجازی رو قبضه کردن، تو همین کشور خودمون گروه هایی هستن که خیلی ماهرانه تر این کار رو کردن. نمیشه فقط انداخت گردن خارجی ها. باید از اصلاح خودمون شروع کنیم. هرکسی از اصلاح خودش و کمک به اصلاح اطرافیانش.

هرکسی به تنهایی می تونه قدمی مهم تو اصلاح خودش، اطرافیانش و جامعش برداره و هرچه مسئولیتش بالاتر میره خب کارش هم سخت تر میشه.

به نظر من همه چیزو تقصیر کشورهای دیگه نندازیم درسته اون ها هم بی تقصیر نیستن ولی ما هم عقل و شعور داریم نباید عقل و شعورمونو بدیم دست اونا باید با تلاش و کوشش و وحدت این فضایی رو که با استفاده درست و بهینه می تونه یه مورد خیلی خوب و مهم باشه رو از قبضه خارجی ها و گروه های خاص سودجو دربیاریم و ازش استفاده بهینه کنیم.

یک شنبه 17 بهمن 1395  8:38 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u borkhar ravabet_rasekhoon salma57 emamedavazdah ehsan67657
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3

همین الان یاد یه نکته ای افتادم ...

ما تونستیم و داریم تو یه مسئله تکنولوژی جدید رو قبضه میکنیم یا اگر نکردیم ، مسیر رو با سرعت طی میکنیم و اون :

« ساخت بازی ها و برنامه های وطنی با پرداخت درون برنامه ایه »

گفته مقام معظم رهبری اینجا نمود پیدا میکنه ...  که ما تونستیم با ساخت برنامه و بازی وطنی مثل خیلی برنامه های مشابه خارجی چون کلش اف کلنز مثل هندوانه و موتوری و ... برای جوانانمون ممر درامدی فراهم کنیم و اونها رو تشویق به این کار کنیم ...

البته شاید به بازی های خارجی نرسیم ولی تلاشمون پسندیده‌است ...

« میزان کار با گوشی همراه امروزه بیشتر از کار با رایانه‌ است »

و اوقات جوانان با گوشی تلفن همراه و برنامه ها و بازی ها پر میشه ،

پس یه راهکار دیگه :

3_ آموزش ساخت برنامه های علمی و سرگرمی و مذهبی به کودکان در مدارس

4_ تخصیص بودجه و اشتغال زایی برای جوانان در عرصه ساخت برنامه های درون پرداخت ...

از آقا امید گل ، دوست و داداش گلم درخواست نقد صحبتهام رو دارم ، خوشحال میشم و روحیه میگیرم بیشتر فکر کنم و مطلب بنویسم ...wink

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

یک شنبه 17 بهمن 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 salma57 emamedavazdah
manochehr22
manochehr22
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

استفاده از هرچیزی مستلزم فرهنگ سازی برای آن است. فضای مجازی مانند یک تیغ دو لبه عمل میکنه که اگه فرهنگ استفاده از اون کاربردی نشه و آموزش داده نشه ویرانگر تر از بمب اتم است.

بعضی از عرصه ها هست که هنوز ما فرصت هایی که میتونه برا کشور خلق کنه رو نشناخته یا قبول نداریم مثل فضای مجازی که همیشه در این خصوص از آن طرف بام افتاده ایم

یک شنبه 17 بهمن 1395  10:40 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 emamedavazdah salma57 ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول magam4u

ما تونستیم و داریم تو یه مسئله تکنولوژی جدید رو قبضه میکنیم یا اگر نکردیم ، مسیر رو با سرعت طی میکنیم و اون :

« ساخت بازی ها و برنامه های وطنی با پرداخت درون برنامه ایه »

.......

و اوقات جوانان با گوشی تلفن همراه و برنامه ها و بازی ها پر میشه ،

پس یه راهکار دیگه :

3_ آموزش ساخت برنامه های علمی و سرگرمی و مذهبی به کودکان در مدارس

4_ تخصیص بودجه و اشتغال زایی برای جوانان در عرصه ساخت برنامه های درون پرداخت ...

ممنونم از لطف شما. موارد خوبی رو بیان کردید. درسته، در خصوص بازیهای رایانه ای اتفاقات خوبی افتاده و شاهد برنامه ها و بازیهایی بومی متناسب با اهداف این کشور بوده ایم.

یه سری کلاسای اوقات فراغت در تابستون رو میشه به ساخت همین بازیها اختصاص داد. البته برای سنین پایین عملی نیست، چون برنامه نویسی و کارای گرافیکی لازم داره. اما برای جوونای دانشگاهی و شاید دبیرستانی امکان پذیره. مورد چهار خیلی خوب بود.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 17 بهمن 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon ehsan67657
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول omiddeymi1368

یعنی عملاً دورهمی بحث می‌کنیم، حالا بگو خروجی چی شد؟؟؟؟ هیچی!!!! کلاً خسته نباشید!!!!!

سلام شما هم خسته نباشید

یک دست که صدا نداره باید همین ماها هی بگیم و بگیم تا شاید به جایی بر بخوره شاید به گوش یه خدا ترس برسه و بتونه کار انجام بده

ما میتونیم واقعا می میتونیم ... ماهایی که پهباد را که میخواد از مرز هوایی وارد کشورمون بشه رو هوا شکار می کنیم نمیتونیم جلوی یه شبکه رو بگیریم که همه دو دستی دارن میارنش تو خونشون؟

مگه خونه مرز نیست چرا خودمون مرزبندی نمی کنیم؟

چرا مسئولانی که میتوانند نمی خواهند کاری کنند ... بابا پیر کردین رهبر رو خدا نگذره از مسببانش

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
یک شنبه 17 بهمن 1395  10:52 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 ravabet_rasekhoon magam4u ehsan67657
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah
نقل قول omiddeymi1368

یعنی عملاً دورهمی بحث می‌کنیم، حالا بگو خروجی چی شد؟؟؟؟ هیچی!!!! کلاً خسته نباشید!!!!!

سلام شما هم خسته نباشید

یک دست که صدا نداره باید همین ماها هی بگیم و بگیم تا شاید به جایی بر بخوره شاید به گوش یه خدا ترس برسه و بتونه کار انجام بده

ما میتونیم واقعا می میتونیم ... ماهایی که پهباد را که میخواد از مرز هوایی وارد کشورمون بشه رو هوا شکار می کنیم نمیتونیم جلوی یه شبکه رو بگیریم که همه دو دستی دارن میارنش تو خونشون؟

مگه خونه مرز نیست چرا خودمون مرزبندی نمی کنیم؟

چرا مسئولانی که میتوانند نمی خواهند کاری کنند ... بابا پیر کردین رهبر رو خدا نگذره از مسببانش

سلام و درود بر شما...قبول دارم که یک دست صدا نداره، ولی تعداد این دستها هم باید به هر حال خیلی باشه! منظور من این بود که ماها دغدغشو داریم ولی پیاده سازی توی کشور باید از بالا باشه، حدأقل اگه این طور باشه مؤثرتر و مفیدتره. ولی وقتی کسی برای من و نظر من و امثالِ من تره هم خورد نمیکنه، اون وقت چی؟؟!!!!! کاملاً متوجه منظورتون هستم. توانایی داریم ولی بستراش یا نیست یا ضعیفه یا اینکه مال ماها نیس!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 17 بهمن 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
emamedavazdah salma57 ravabet_rasekhoon magam4u
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام به همگی

کم و بیش نظرات دوستان رو خوندم

چرا حواسمان نیست؟خب معلومه کجاس،حواسمون پی ظواهر دنیاس اینقدر غرق این دنیای مجازی شدیم که زندگیامونم شده مجازی متاسفانه

اینکه میگن جنگ نرم واقعا راست میگن.جنگ واقعی جنگیه که یهو یه بمباران میکنن و تمام ولی تو جنگ نرم ،نرم نرمک بنیان خانواده ها رو میزنن.نرم نرمک حیا میره،نرم نرمک غیرت میره،نرم نرمک...

نمیشه کلا بی خیال این فضا شد بالاخره مثل یه موج دریاست که داره میره و مارو هم با خودش میبره و در اینده بدتر هم خواهد شد ولی ای کاش اول فرنگ سازیشو میکردیم و بعد وارد این فضا میشدیم

پدر و مادری که خودش مدام تو این فضاس نباید و نمیتونه از بچه اش انتظار داشته باشه که تو این فضا نره

واقعا بچه های این دوره زمونه رو خدا داره بزرگ میکنه:))

توجه کرده باشین بچه های امروز روابط اجتماعیشونم پایینه،قبلنا ما تا یه بچه میدیم میدوییدیم واسه بازی کردن ولی بچه های امروزی رو هرچی هلم میدن بچه نمیره واسه بازی کردن،بچگی نمیکنن متاسفانه و تو اینده دچار مشکل میشن

به کجا داریم میریم خدا میدونه

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 17 بهمن 1395  1:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon salma57 ehsan67657 emamedavazdah
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

در کنار تمام معایبی که فضای مجازی داره یه خوبی هم داره و اون اینکه میشه طرف رو شناخت

یادتونه پدرا و مادرامون میگفتن هر وقت میخواین کسی رو بشناسین باهاش مسافرت برین تا کامل بشناسینش ولی حالا با این فضای مجازی میشه طرف رو شناخت

هر چقدر هم که بخواد ظاهر سازی بکنه بالاخره بعد از چند وقت طرف خودِ واقعیشو نشون میده

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 17 بهمن 1395  1:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon magam4u salma57 ehsan67657 emamedavazdah
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

به نقل از کانال "به رنگ خدا" در نرم افزار پیام رسان سروش:

# باید_به_خدا_پاسخ_بدهیم

برادران و خواهران، رزمندگان میدان جنگ نرم؛ بی مقدمه عرض میکنم:

پیام رسان ایرانی سروش را تبلیغ کنید. این تنها راه پیروزی ما بر دشمن است. اقتصاد خودمان را تقویت کنیم و از تولیدات غرب استفاده نکنیم.

به زودی ما پاسخگو خواهیم بود، به خدا و رسولش، به کارگران و مهندسان داخلی، به فرزندان و آیندگانمان.

انقلاب در فضای مجازی یعنی که من یک تنه و تنها از نرم افزارهای ایرانی استفاده کنم. این شدنی است. کافی است خالصانه و با توکل بر خدا جهاد را آغاز کنیم.

حتی اگر مسلمان نیستیم، ایرانی که هستیم. پس به کشور خود خدمت کنیم که خدمت به خداست.
مدیر گروه فرهنگی تبلیغی به رنگ خدا

کانال به رنگ خدا (Sebqatallah@)

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 17 بهمن 1395  2:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon magam4u salma57
kalali135
kalali135
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1143

بنظر من ایشان در قدم اول فرصت را شناخته اند و صد البته نگران تهدید هم هستند. ولی بجای آنکه بیشتر نگران تهدیدها باشند علاقه دارند به فرصت ها با دید بازتری نگریسته شود. و هم اینکه تهدیدها را هم می توان به فرصت تبدیل کرد.
همینکه بستن این فرصت ها را "بی عقلی" نامیده اند، پاسخی به دلواپسان است و هم آنکه صحبت از "استفاده درست" می کنند هشداری ست به خوشباوران و ساده لوحان.

بنظر من وظیفه افراد، سازمان ها، نهادها و ... این است که ابتدا بیش از هر چیزی سخن رهبری را درک کنند و دیگر دنبال تفسیرهای خود نباشند. و این مطمئنا مسئله مهمی است چرا که اگر آنها مانند قبل دنبال برداشت های خود باشند کار پیش نمی رود. حتی اگر رهبری دستور کتبی دهد، ولی مسئولین برداشت های خود را داشته باشند، مطمئنا مقاومت خواهند کرد و جلوی پیشرفت را خواهند گرفت.

در قدم بعدی و با پذیرش این فرصت ها، باید بدنبال بسترسازی آنها باشند و از سویی نظارت ها را بیشتر کنند. اگر مثلا سرعت اینترنت بیشتر می شود از ان سو باید قوانین و ضوابطی هم داشته باشند. مثلا کانال های خبری باید بگونه ای نظارت شوند که از پخش شایعات خودداری کنند و مطالب کذب تحویل مردم ندهند. همچنین نباید گذاشت فضای مجازی فرصتی شود برای تهدیدها. مثلا اجازه ندهند عده ای بنیاد خانواده ها را هدف قرار دهند و یا عده ای بدنبال منافع شوم شخصی خود باشند. 

مسئولین می توانند با ایجاد فرصت هایی بازارهای مجازی را رونق دهند ولی از سویی با نظارت روی آنها نباید اجازه دهند عده ای دنبال فروش اجناس قاچاق یا اجناس قلابی باشند یا حتی صرفا کلاهبرداری کنند و ....

***فضای مجازی می تواند فاصله بین "ملت و مسئولین" را کمتر کند. می تواند نظرات مردم را با وسعت و قدرت بیشتری نمایش دهد. می تواند سرعت انتقال خواست های ملت را افزایش داده و از فاصله ها بکاهد. برای مثال گاهی مسئله ای در روستایی یا شهر کوچکی روی می داد. چقدر طول می کشید این مسئله به گوش مسئولین پایه همان منطقه برسد و چقدر طول می کشید که به مقامات بالا برسد. آنهم تازه اگر می رسید چون گاهی مسئولین کوتاهی می کردند و گاه علاقه ای نداشتند و گاه منافع آنها چیز دیگری حکم می کرد ولی الان حتی می تواند سران بالای نظام را هم مطلع سازد.

***حتی می تواند فاصله بین "مسئولین و ملت" را هم کم کند. می تواند پیام ها و هشدارهای مسئولین را با سرعت بیشتری به گوش ملت برساند. می تواند محدوده ها را هم کمتر کند و جامعه کوچکتر یا بزرگتری را هدف قرار دهد. 

برای مثال در شهر کوچک محل سکونت من، کانال تلگرامی وجود دارد که مردم را از وضعیت آب و هوا و مشکلات جاده ها در ایام زمستان مطلع می کند و هشدارهای هواشناسی و راهداری و پلیس و ... را سریعا به گوش مردم من جمله کشاورزان و مسافران و ... می رساند. پاسخ مسئولین بخش را به درخواست ها و سوالات مردم بخش منتقل می کند. مردم از رویدادهای شهر مثل برگزاری مراسمات و ... آگاه می کند و ... .

***می تواند فاصله بین "مردم و مردم" را هم کم کند. برای مثال گاهی سوالی، درخواستی، پیشنهادی و ... وجود دارد و افراد می توانند با بهره گیری از فضای مجازی زودتر به ارایه آنها بپردازد یا پاسخ به آنها دهند. 

***میتواند کمکی باشد به فضای اقتصادی. فروشنده ها می توانند محصولات خود را با هزینه کمتر به جمعیت بیشتری از مردم نشان دهند و مردم هم به بازارهای متعدد دسترسی خواهند داشت. بنوعی حق انتخاب به مردم می دهند. 

***می تواند در زمینه های فرهنگی هم مفید باشد. می تواند در مسایل دینی و مذهبی هم کمکی باشد. و ...

یک شنبه 17 بهمن 1395  3:17 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon magam4u omiddeymi1368 salma57 emamedavazdah
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

امام خمینی طی سالها مبارزه علیه رژیم پهلوی توانست مردم را آماده قیام نماید و روحانیون  بسیاری را هم پرورش داد  که در کنارش باشند بر علیه رژیم یکی از این روحانیون آیت اله خامنه ای بود و بیاری امام زمان و با قیام مردم همیشه در صحنه و هوشیار این مبارزه ببار نشست و در تاریخ 22 بهمن 57 انقلاب اسلامی پیروز شد و این نهضت تا انقلاب مهدی هم پا برجاست .

یک شنبه 17 بهمن 1395  9:31 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 emamedavazdah
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3

نقل قول omiddeymi1368

به نقل از کانال "به رنگ خدا" در نرم افزار پیام رسان سروش:

# باید_به_خدا_پاسخ_بدهیم

برادران و خواهران، رزمندگان میدان جنگ نرم؛ بی مقدمه عرض میکنم:

پیام رسان ایرانی سروش را تبلیغ کنید. این تنها راه پیروزی ما بر دشمن است. اقتصاد خودمان را تقویت کنیم و از تولیدات غرب استفاده نکنیم.

به زودی ما پاسخگو خواهیم بود، به خدا و رسولش، به کارگران و مهندسان داخلی، به فرزندان و آیندگانمان.

انقلاب در فضای مجازی یعنی که من یک تنه و تنها از نرم افزارهای ایرانی استفاده کنم. این شدنی است. کافی است خالصانه و با توکل بر خدا جهاد را آغاز کنیم.

حتی اگر مسلمان نیستیم، ایرانی که هستیم. پس به کشور خود خدمت کنیم که خدمت به خداست.
مدیر گروه فرهنگی تبلیغی به رنگ خدا

کانال به رنگ خدا (Sebqatallah@)

واقعا همین طوره ...

حق الناس و ظلم و ستم مگه چه شکلیه ...

همین که ما کالایی رو که میتوانیم در داخل با همان کیفیت کالای مشابه خارجی تولید کنیم ولیکن اون کالا رو از خارج وارد می کنیم به همه ملت ایران خیانت کردیم ...  ظلم کردیم ...

نصف بیشتر مردم این ملت نونشون رو از راه کارگری درمیارن مثل خود من  ...

وقتی کارخانه ها تعطیل بشه مملکت تعطیل میشه ... « دیدگاه مردم نسبت به مملکت عوض میشه » به دین و مذهب بدبین میشن و همه مشکلات رو از چشم دین و خدا و پیغمبر میبینن ...

در قضیه فضای مجازی و تکنولوژی هم همین طوره ... دلم به حال برنامه سروش سوخت ... بدم نیست ، من نصب کردم دیدم چیزی کم از برنامه های دیگه نداره ...

راهکار : اگه دولت به اجبار شبکه های اجتماعی برون مرزی رو ببنده مردم برای رفع نیاز هاشون به همین شبکه های اجتماعی وطنی روی میارند ... مطمئن باشید   

« اگر بحث انتخاب باشه ، نمونه خارجی اولین انتخاب این مردمه ... »

البته این مستلزم این نکته هم هست که کارگر ایرانی باید از لحاظ حقوق و مزایا و بیمه و رفاه اجتماعی تامین بشه تا بتونه به نحو احسنت کارش رو بکنه ...

جلوی واردات رو باید بست ، به خدا میشه ، چرا باید برای سود عده کمی از اقازاده ها مردم بیچاره ضرر کنن ...

با قانون گذاری و جدیت میشه به خدا ...

واقعا روز قیامت جواب خدا رو چی میخوایم بدیم ...

دوشنبه 18 بهمن 1395  7:58 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

نظر رهبری متین و درست است

فضای مجازی ، فضای خوبی می تواند برای ارتقا و پیشرفت باشد ولی می تواند ویرانگرم باشد که طرز استفاده آن مهم است..

رسانه های جمعی باید راه های استفاده صحیح و مناسب را اطلاع رسانی کرده همانند سریال محله گل و بلبل که سن و نحوه استفاده از فضای مجازی و تبلت و .. را ارکان اصلی برنامه در این چند ماه کرده است که بسیار مفید و جذاب است...

نظر من محدودیت در دوران کودکی الزامی است و در صورت استفاده باید در حضور والدین باشد تا سن پانزده و الی 16 سالگی همانگونه که برای من بوده است و بسیار مفید و همانگونه که برای برادر کوچک من است و بسیار راضی هستم و تشکر و قدر دانی 

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

دوشنبه 18 بهمن 1395  12:54 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 magam4u emamedavazdah
دسترسی سریع به انجمن ها