0

چرا حواسمان نیست؟

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول borkhar

سلام........

بهنظر من فضای مجازی همه اش آسیبه............والا.............

من هر چی فکر میکنم.....زمانهای قدیم چه خوب بود که اصلن این چیزا وجود نداشت چه ادم راحت بود.........

ولی چه کنیم الان معتادیم و نمیشه کاری کرد......................ولی ای کاش نبودیم........

به یک تعبیر میشه گفت: این جواب ها جواب آرمانی است یعنی همون ای کاش.. نتیجه این هست که همه ی ما به بچه های آینده و فرزندانمان بگوییم...ای کاش اینها نبود...اون روزها چقدر خوب بود...

در صورتی که بحث مقام رهبری این هست که این فضاها وجود دارد و بقولی لایمکن الفرا من حکومتک....شخص بنده و شما و ما و همه و مسئولین....الان چکار باید بکنند......ما راه فراری از این فضاهای مجازی نداریم...پس الان که وجود دارد و وجود هم خواهم داشت و بیشتر هم خواهد شد....باید بشینیم راه حل چگونگی استفاده را پیدا کنیم......فیلتر کردن و بستن و جلوی بچه ها را گرفتن و سخت گیری کردن....اینها راه هست ولی راه های فرعی و موقتی هستند...باید ریشه ای و اساسی وبنیانی راه خل پیدا کنیم...

یادمان نرفته ما از ماهواره ترسیدیم افراط و تفریط کردیم...الان اقشار زیادی از جامعه حتر فرهنگیان ما هم ماهواره دارند ...

سوال من این هست که امروز تلگرام و شبکه های اجتماعی خطرناکند یا ماهواره ؟

سلام........حاج آقا خیلی ارمانی هم نیستا !!!یعنی میتونیم به نوعی ولی انجامش نمیدیم.......

همه اش حاج آقا خطرناکن!ماهواره یه جور زندگی ها رو نابود میکنه......الانم فضای مجازی!!یعنی این چیزی هست که واقعا دشمن میخواس.....

حالا چطوری ازش استفاده بشه و رو نمیدونم...........smileyindecisionfrowncool

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 16 بهمن 1395  3:10 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah salma57 magam4u omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول siyasi

درضمن جوانی که تا زمانی بلاتکلیف است و تکلیفی برای پر کردن اوقات فراغت خود ندارد به ناچار به فضای مجازی روی خواهد اورد

سلام اگه حرف اینه پس چرا تا میگیم این شبکه ها خوب نیست همه میگن برو بابا همه ی مهندس و دکترها تو این شبکه ها هستند

بالاخره ما نفهمیدیم بیکارها اونجان یا دکتر و مهندس و اقشار تحصیلکرده و فهیمwink

اگه بحث سختی ازدواج و اینهاست که طرف کشیده میشه به این سمت پس چرا متأهل ها هم دارن میرن به این سمت ... چرا بین اونها هم خیانت زیاد شده در این شبکه ها؟؟؟

واقع بین باشیم از قدیم گفتند هیچ چیز ارزونی بی دلیل نیست

میگی تو این  شبکه ها دنبال چی هستی ... میگه دنبال مطالب علمی هستیم ... دنبال دینمون هستیم ... دنبال اخبار واقعی هستیم ابران همش دروغ میگه

دنبال رشد و روابط اجتماعی هستیم خب sms هم هست تماس هم هست

چرا سمت اینها نمیریم چون مفت نیستند .... چون تو این شبکه ها میتونیم خودمون نباشیم ... یه نفر دیگه باشیم که هزار نفره...

تو بحث ماهواره هم قبلا گفتم

اگه دنبال اخبار واقعی هستند دنبال مستند با کیفیت هستند پس چرا بقیه شبکه ها رو باز میذارن

وقتی تو 1 ساعت گذشته 3500 ساعت آره سه هزار و پانصد ساعت برنامه ویدئویی مجانی بروی کشور ما پخش میشه ، پس دلشون به حال ما نسوخته

بابا گربه محض رضای خدا موش نمیگیره .... بابا دیگه زن و شوهر ها هم با هم مجانی راحت نیستند(با عرض معذرت)

بعد بگیم اینها برنامه میسازن برای راحتی ما ؟ مگه میشه مگه داریم ؟

زندگی ساده نیست سادگی نکنیم !!! من خودم عضو هیچ شبکه اجتماعی نیستم حتی مذهبیش ... ولی تا الآن هم زنده موندم خدا هم شاکی نشده چرا عضو نیستی محض ریا هنوزم نمازم رو میخونم و کسانی رو دیدم که عضو شدن و ندیدم تو دین پیشرفتشون بیشتر شده باشه

وقتی بود و نبودش در بهترین حالت یکسانه پس چرا عضو بشم ( فرار نکردم نه ضرورت ندیدم )

والا آمار نیست اگه میشد آمار گرفت که تو یکسال اخیر فقط بحث وجود و یا عدم وجود این شبکه چقدر بحث گرفته از ما ایرانی ها سر به فلک میذاشت

اونها هم همین رو میخوان

میگن یه عده ای که میان اثر هم میگیرن خب این خوبه ... اونهایی هم که نمان میشینن بحث می کنند برای نبودش که وقت اینها هم تلف میشه پس اینم بد نیست تا بخوان راهکار هم پیدا کنند یه وسیله دجالی دیگه میسازیم .

بحث مبارزه نیست ... بایستی از تو شکم مادرها برای نسل آینده برنامه داشت .

یه زن و شوهر رو میشناسم نماز نمیخونن ولی وقتی خانمش باردار بود روزانه 5 تا سوره که سفارش شده بود برای ایام بارداری رو طبق برنامه میداد خانمش بخونه

دعاهای خاص رو میخوندن مخم داشت سوت میکشید میدونست دین درسته .. دین خوبه خودش عمل نمی کرد ولی برای بچه اش برنامه داشت

الآن تو مهد کودک هامون به سختی و بد اخلاقی به بچه ها یه سوره یاد میدن بعد با به موسیقی شاد و باحال شعر یادش میدن که شعر و آهنگ رو تو یه روز از بر میشه

اینجا کم گذاشتیم اینجاها بد کاشتیم که الآن وقت درو پوچ درو میکنیم ... که با اولین سلام و علیک با کسی که نمیشناسیم ملت دل و دینشون به باد میره

فرهنگ رو نباید وقتی طرف 15 سالش شد یادش بدی ... فرهنگ مال موقعی که دلش پاکه شخصیتش شکل نگرفته . اون موقع باید فرهنگ سازی کرد .

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه 16 بهمن 1395  3:37 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 magam4u omiddeymi1368
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول salma57
نقل قول borkhar

البته خودمون مقصریم ها!یعنی پدر و مادر ها.....وقتی خودمون زیاد از این جور چیزا و فضای مجازی استفاده میکنیم ناخودآگاه اونا هم مثل ما میشن!

دقیقا

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه 16 بهمن 1395  3:38 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 magam4u omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول borkhar

سوال من این هست که امروز تلگرام و شبکه های اجتماعی خطرناکند یا ماهواره ؟

شبکه های اجتماعی ، ماهواره ، دنیا و ... همه و همه اسبابی هستند تا ما رو بیشتر بچسبونن به دنیا .

اینها خطر ندارند وحشتناک هستند . بنیان براندازند . مطمئن باشید دشمنای ما با این ابزار کارشون راحت تر شده

میگن چرا هزینه نظامی کنیم ؟ یه برنامه مفت میسازیم با یه سری سرور تو چند نقطه دنیا ... خب نتیجه ؟!؟!

نتیجه اینکه اقبال عمومی جامعه رو میدونن .... نیاز سنجی می کنن ... نیاز سازی می کنند . خب بعد شروع می کنند به ارائه محصولی که برای ما نیازش رو ساختند

اونها میدونند که مردم تو خفای و بصورت ناشناس جری تر میشن جسور تر میشن و قبح شکنی براشون راحتتره ... پس این محیط ها رو برای مردم فراهم می کنند.

شما کافیه یه عده ای رو سرگرم کنی دیگه حواسشون به هیچ جا نیست خب این خوبه برای اونها

مثلا به فرد القا می کنند که من کانال و page و فالوور و کوفت و زهرمارمindecision رو داشته یاشم حالا حکومت دست هر کی میخواد باشه

غیرت و حیا رو از جامعه دارن می برن . بعد میگیم اینها ضرر داره یا نه ؟ اگه نداره پس این آمارهای وحشتناک از کجا اومده

بهتره خیلی بترسیم ... خدا شاهده اینها امام معصوم کشی رو یاد ما میدن ... نگیم مال اون دوران بود نگیم ما از اونهاش نیستیم

حروم خورمون که کردن (ربا خوری به هر نحوی) ... غیرت و حیا هم که رفت ... احترام هم رفت ... ارحام هم رفت ... ترس هم رفت ... خب چی موند ؟؟؟ ما و حوضمون

خدا به رحم کنه بی خیال نباشیم در مقابل هیچ چیز نباید کوتاه بیایم اینها دین ما رو نشون نگرفتن اینها آخرت ما رو نشون گرفتند وجود ما رو میخوان از بین ببرند نسل شیعه باید نابود بشه

حالا این وسط بقیه هم سرگرم باشن بد نیست براشون

نباید جایگزین ماهواره بگیم خودمون برنامه بسازیم نیاز درست بسازیم و رفع نیاز کنیم الته حرف در این باره زیاده

اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه 16 بهمن 1395  4:01 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 magam4u omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول emamedavazdah 

سلام. وقت شما بخیر.
صحبت هاتون درست.
ولی وقتی اکثریت جامعه به سمت همین فضای مجازی رو آوردند. خواسته یا ناخواسته درگیرش شدند.
کسی هم نمی تونه جلوی گرایش مردم رو به این فضا بگیره.
بحث فقط بحث خانواده ی من و یا شما نیست.
نهایتا من در خانواده خودم بتونم بچه هامو دور از این فضای هزار رنگ و لعاب دار مجانی نگه دارم، و کاری هم به بقیه ی آشناها و دوست و فامیل نداشته باشم. همیشه و هر زمان میتونم قدم به قدم کنارش باشم؟ 
وقتی من خوب و‌بد فضا رو‌میدونم و میدونم بالاخره دیر یا زود پای بچه های منم به این فضا باز میشه نباید قبلش زمینه رو براش آماده کنم؟
بد و‌خوبش رو نباید بهش بگم؟
نباید قبل از اینکه به استفاده نادرست رو بیاره، خودم روش استفاده صحیح رو بهش یاد بدم؟؟
با این سرعت و‌جذابیتی که این فضا داره چند سال دیگه مثل تلویزیون که پاش به همه ی خونه ها باز شد! مثل کامپیوتر و‌موبایل و پیامک و .... که کم کم فراگیر شدنداین ها هم فراگیر میشن.
نمیشه هم یکی بگه خودم و خانواده ام کلا مصون میمونیم! به نظر من نشدنیه!!!
همون زمان که اینترنت داشت همه گیر میشد، عده ای فقط جنبه های منفیش رو دیدند. و فکرش رو‌نمی کردند که روزی مجبور بشن برای ثبت نام دانشگاه دست به دامان همین اینترنت شوند!!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 16 بهمن 1395  4:48 PM
تشکرات از این پست
magam4u emamedavazdah omiddeymi1368 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1

حرف مقام معظم رهبری اینه که الان فضاها با توجه به جذابیتی که داره، باید مورد بهره برداری قرار بگیره.

تشویق نمی کنند که همه برین عضو بشین.

حرفشون اینه حالا که مردم وقتشون در این دنیای مجازی داره میگذره، متولیان امر از فرصت استفاده کنند. 

شنبه 16 بهمن 1395  4:51 PM
تشکرات از این پست
magam4u emamedavazdah omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon borkhar
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

معایب و مزایا رو گفتیم ...

از فرهنگ سازی و ... سخن گفتیم ...

از عدم حمایت دولت گفتیم ...

به نظرتون راه حل پیدا میشه ؟ فکر نکنم

همون طور که تو بسیاری از موارد مشابه گیر افتادیم ، مثل آلودگی هوا ، ترافیک ، و ... تو این مورد هم گیر افتادیم ...

هر چی فکر میکنن میبینم واقعا راه حلی نیست ، اگه بود مقام معظم رهبری دست به دامان ملت نمیشد ... خیلی سخته ...

مثل یک قایق کاغذی هستیم که در مسیر رودخانه بدون هدف شناوریم ...

فضای مجازی ، مثل دیگر مسایل ، با مرور زمان عادی میشه ...

جلویش را نمیشه گرفت ...

راه حل چیه ؟

واقعا بعد از این همه صحبت از خوبی ها و بدی ها راه حل چیه ؟

راهکارها :

1_ !!!

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

شنبه 16 بهمن 1395  5:03 PM
تشکرات از این پست
salma57 emamedavazdah omiddeymi1368 borkhar
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
نقل قول emamedavazdah

همون زمان که اینترنت داشت همه گیر میشد، عده ای فقط جنبه های منفیش رو دیدند. و فکرش رو‌نمی کردند که روزی مجبور بشن برای ثبت نام دانشگاه دست به دامان همین اینترنت شوند!!

من هم اول عرایضم عرض کردم نیاز سنجی کردن خیلی مهمه وقتی ما نیاز سازی کنیم که ملت یه چیز دیگه نیاز داشته باشن پس میرن به سمت اون نیازی که هم جذابیت باید داشته باشه و صلاح فردی و اجتماعی مردم در اون باشه .

در وهله ی بعد اینکه یه جاهایی باید مردم محدود باشند فیلترینگ که نه ولی دسترسی محدود هم واجبه .

اینکه متولیان ببینند اقبال عمومی و میلیونی از یه برنامه هست باید بدونند خطراتش هم میلیونی میشه .

اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه 16 بهمن 1395  5:08 PM
تشکرات از این پست
salma57 magam4u omiddeymi1368 borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1

راهکار اول

یکیش که میتونه مناسب باشه البته به شرط اینکه زیاده روی نشه، ایجاد کانال های متنوع در شبکه های مختلف.

البته نه اینکه جوونی که میخوایم جذبش کنیم دعوت کنیم تو‌کانال از صبح تا شب  براش سخنرانی مذهبی پخش کنیم!!!

خیر!

برنامه متنوع! جذاب! جالب! با مسابقه و‌جایزه و ....

اینو دیگه دست مسیولینه که بودجه بدن برای این کارها( که معمولا نمیدن)

چطوره یه کانال یا گروه که ضداتقلاب میزنه سریع آمارش میره بالا؟؟!!

ایرانی ها هم بسازند. 

حرف برای گفتن داشته باشند.

در دنیای مجازی فعال باشند. کلا خودشون رو مطرح کنند. سایت یا موسسه یا ... در دنیای مجازی تبلیغ کنند!

نه‌مثل بعضی ها که مثلا در اینستاگرام آی دی میسازن، بعد سال به سال به روزش نمی کنند)

مدیونید اگه فکر کنید راسخون رو میگم!!!!

شنبه 16 بهمن 1395  5:12 PM
تشکرات از این پست
mty1378 magam4u omiddeymi1368 borkhar emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1

عده ای رفتن تو لاک خودشون، یعنی تو‌همون اینستا چهارتا پست میگذارن، بعد دیگه پنچر میشن!!

یه مدت میگذره، اینا غیرفعال، بقیه میشن فعال فضای مجازی.

بعد میبینی کل شبکه پر شده از عکس هایی که نباید باشه!!! یعنی اونوری قبضه شده.

کانال ها هم همینطوره.

وقتی این طرف بی حال باشن، ضد انقلاب کانال فارسی خبری میزنه بالای دو میلیون عضو از داخل ایران جذب میکنه!

اخبارش گاهی به روزه، گاهی دروغ.... ولی چون فعاله، عضوگیریش هم تندتره!!

بعد منم کانال میزنم حوصله سلام و‌احوالپرسی رو‌هم ندارم.

بعد میگم چرا آمار کانالم بالا نمیره!

شنبه 16 بهمن 1395  5:18 PM
تشکرات از این پست
mty1378 magam4u omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon borkhar emamedavazdah
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3

نقل قول salma57

حرف مقام معظم رهبری اینه که الان فضاها با توجه به جذابیتی که داره، باید مورد بهره برداری قرار بگیره.

تشویق نمی کنند که همه برین عضو بشین.

حرفشون اینه حالا که مردم وقتشون در این دنیای مجازی داره میگذره، متولیان امر از فرصت استفاده کنند. 

الان که فکرش رو میکنم ، میبینم مانمیتونیم با مغزهای متفکر غربی و فضای مجازی بجنگیم !

یعنی نمیتونیم با ساخت برنامه مشابه مثل سروش جای اون ها رو بگیریم ...

باید به نوعی « دفاع استراتژیک » انجام بدیم ...

مثلا ما بیایم در ازاء هر 3 کانال غیر اخلاقی و ترویج ضد دین «« 1 کانال تخصصی دینی راه انداری کنیم »» ...

نباید کم بیاریم ... اینطوری میتونیم سربازهایی انقلابی و فهمیده تربیت کنیم ، فرهنگ سازی درون برنامه ای کنیم ...

و نباید به صورت خشک و بی روح به تبلیغ دین و پاسخگویی به سوالات جوانان و نیازهاشون بپردازیم ...

من دیدم کانالهای دینی و مذهبی رو که اعضایی با افکار و عقاید بسیار عجیب و قریب داره ...

و با بحث هایی داغ و دلایل مستدل ، جوانان رو به راه راست هدایت میکرد و جوانهایی رو دیدم که از صحبتهاشون معلوم بود ، دیدشون باز شده ، جوونهای بودن که حتی خدا رو قبول نداشتن ...

حرف مقام معظم رهبری اینه ...

پس یه راهکار شد :

1 . دفاع متقابل ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

شنبه 16 بهمن 1395  5:20 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon borkhar
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3

فیلترینگ باید باشه ، « اینترنت پاک » هم باید باشه ...

راهکار دوم :

2 _ اینترنت پاک در کنار فیلترینگ و اجازه دسترسی به اینترنت جهانی برای  دانش پژوهان

اینترنت پاک برای کودکان !

فیلترینگ برای همه !

اجازه به دانش پژوهان برای دسترسی به اینترنت جهانی !

شنبه 16 بهمن 1395  5:35 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 ravabet_rasekhoon borkhar emamedavazdah
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلاااام. توی این دو صفحه چقد حرفای خوب خوب زده شد.

نقل قول emamedavazdah

واقع بین باشیم از قدیم گفتند هیچ چیز ارزونی بی دلیل نیست

میگی تو این  شبکه ها دنبال چی هستی ... میگه دنبال مطالب علمی هستیم ... دنبال دینمون هستیم ... دنبال اخبار واقعی هستیم ابران همش دروغ میگه

دنبال رشد و روابط اجتماعی هستیم خب sms هم هست تماس هم هست

چرا سمت اینها نمیریم چون مفت نیستند ....

این مورد رو هم به شدت قبول دارم (در کنار بقیه موارد عالی که دوستان بیان کردن). همین که مفت میتونن توی این کانالها بچرخن دلیل واقعاً قانع کننده ای هست. یه دلیلِ هک کردن رمز وای فای و دنبالِ نتِ رایگان بودن، همینه (البته یک دلیل). راحت و مفت از هزاران جا سر در میارن و سرگرم میشن. نیازی به هزینه نیست، ارتباط با افراد مطرح نمیشه (فاصله گرفتن از آدما)، به گشت و گذارشون توی این کانالها و گروه ها ادامه میدن و جالبه که به یه گروه های ضدِ دین و انقلاب هم که بر میخورن (که حتماً هم برمیخورن/شکی توش نیست) مطالب و اظهارنظرهای بی اساسِ توش رو سریع قبول میکنن. خداییش این خیلی جالبه "سریع قبول میکنن" ولی اگه یه کانال و گروهی باشه که از خدا و پیغمبر مطلب بذاره، سریع رد میکنن یا حاضر نیستن که بپذیرن و عمل کنن. اینو واقعاً توی بچه ها دیدم که میگم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 16 بهمن 1395  8:15 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon borkhar emamedavazdah
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

بیشتر ماها دنبال معایب و مزایا بودیم تا الآن (خصوصاً معایب)، که باید هم مطرح بشه و گوشزد هم بشه. ولی راه‌کار کم سراغ داریم خداییش. اگر هم داشته باشیم، بدرد خودمون می‌خوره و کی می‌خواد از راهکار ما استفاده کنه؟ اون بالایی‌ها؟ عمراً! مهم اینه که راهکارهای ما پیاده بشه توی کشور و جلوی خیلی چیزای منفی گرفته بشه. و الا حرف‌زدن خالی چه بدرد میخوره. فقط بلدیم حرف بزنیم. نه‌تنها توی این قضیه. همه جا. طرف میاد سخنرانی میکنه و میره، کو عمل؟ مثلاً میاد میگه: وام میدیم که برید پروژتونو بسازید. درخواست میدیم آقای فلانی شما که گفتید حمایت، پس حمایت کنید. حالا دلایل خنده‌دارشون که بماند!!!!!!!!!!

یعنی عملاً دورهمی بحث می‌کنیم، حالا بگو خروجی چی شد؟؟؟؟ هیچی!!!! کلاً خسته نباشید!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 16 بهمن 1395  8:19 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon borkhar emamedavazdah fatemeh74
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

یکی از دوستان عزیزم گفتن: "اینترنت پاک"، توی همونِشَم موندیم خداییش! یعنی دسترسی نداریم به فیلترشکن عایا؟؟؟!!

جالبه که بعضی وقتا برای خودم هم اتفاق افتاده که فلان سایت مذهبی(قرآنی) بود که فیلتر شده بود!!!!!! خب مجبورم برم سراغ فیلترشکن!!! پس جلوی یه کاری رو میگیرن، ولی بد میگیرن!!! در این مواقع باید گفت: "مرسی...ولی اَه!!!!!!!!".

یعنی باورتون میشه این پست رو با فیلترشکن ارسال کردم؟؟؟؟!!! (ارجاع به تاپیک روابط عمومی!)

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 16 بهمن 1395  8:19 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 nargesza rasekhoon_m borkhar ravabet_rasekhoon emamedavazdah lotfi64431
دسترسی سریع به انجمن ها