0

چرا حواسمان نیست؟

tanhafarhad
tanhafarhad
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 637

پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟

رهبر انقلاب با ژرف اندیشی و آینده نگری به موضوع فضای مجازی راهنمایی های خوبی نمودند.

و ما و نهادها و سازمان ها همه باید دست به دست هم استفاده درست از فضای مجازی را به یکدیگر بیاموزیم و در مقابل آسیب های آن خود را بیمه کرده و نسلی آگاه و توانا به بار بیاوریم.

جمعه 15 بهمن 1395  4:19 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon emamedavazdah
eissahani
eissahani
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 853

متاسفانه بعلت عدم فرهنگ سازی و بسترسازی از فضای مجازی به طور مناسب استفاده نمی شود که این خواسته کشورهای غربی می باشد که از این روش بتوانند فرهنگ خود را بر ملتهای مسلمان چیره و غلبه نماید ما در اکثر زمینه ها فعل خواستن را صرف کردیم و آن را به جهانیان به اثبات رساندیم . با برنامه ریزی مسولین وازرتخانه های مربوطه می توان از فضای مجازی جهت نمایش برتری و حقانیت و شایستگی خود بر کشورهای دیگر باشیم

جمعه 15 بهمن 1395  5:31 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 magam4u ravabet_rasekhoon emamedavazdah
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

بخشی از سخنان آیت الله نورمفیدی (امام جمعه گرگان و نماینده ولی فقیه در استان گلستان) در جشن پیروزی انقلاب در جمع مردم بندرگز:

شبکه هایی درست کرده اند که خانواده ها را از هم بپاشانند. جوان های ما باید بیدار باشند. افرادی دنبال افزایش آتش اختلاف در کشور هستند. من و تو با هم اختلاف نظر داریم چرا به جان هم بیفتیم؟ اختلاف سلیقه و اختلاف اجتهاد نباید باعث ساختار شکنی و هتاکی شود. زیرا برای انقلاب خطرناک است و باعث شکاف اجتماعی می شود. قرآن می گوید ای مردان و زنان خدا بین شما مودت و رحمت به وجود آورده است. رحمت یعنی اگر عیبی در کسی دیدم از سر لطف و مهربانی برای برطرف کردن عیب او تلاش کنم. آیا اگر دو نفر اختلاف سلیقه دارند، به هم هتاکی کنند حل می شود؟ کسی که منطق دارد هتاکی نمی کند. اگر کسی در حرفش منطقی داشته باشد، منطق خود را بیان می کند. چرا برخی می خواهند با هتاکی انقلاب را به هم بریزند؟ باید با هم برادر باشیم. این به نفع انقلاب است. انقلابی که برای آن سرمایه های مادی و معنوی دادیم و شهدای زیادی را در میدان های جنگ از دست دادیم باید حفظ شود.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 15 بهمن 1395  8:11 PM
تشکرات از این پست
salma57 magam4u ravabet_rasekhoon
mammadi
mammadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 11

بسم الله

استفاده از فضای مجازی هم میتواند فرصت باشد و هم تهدید

آن چیزی که مورد نظر امام خامنه ای هست ؛ مقابله با تهدید هایست که در برابر با ایران میشه

اگر بتونیم از این ابزاری که نوعی تهدید نرم برای ما محسوب میشه بر علیه خودشون استفاده کنیم؛ تبدیل به فرصت شده

معظم له هم این استفاده و ایجاد فضای درست و مناسب و هم چنین خنثی کردن توطئه های دشمن با ابزار خودشان رو می خواهند.

اما اینجا تازه شروع کار جوانان انقلابیه

اینجاست که معظم له از جوانان به عنوان افسران جنگ نرم یاد میکنند

هرکسی به فراخور خودش و بسته به محیط و فضاها و افرادی که در قالب کانال؛ پیج ویا... باید بتونه حرف و هدف اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران رو یادآور باشه.

ان شاءالله که مثمر ثمر باشیم.

جمعه 15 بهمن 1395  8:47 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u
sabihe
sabihe
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 114

دراین مورد مابادوگروه مواجه هستیم.

1-گروهی که ازفضای مجازی استفاده میکنند امابه صورت غلط

2-گروهی که این فضا را ناامن ،آلوده و...میدانند ودر استفاده از آن دوری میکنند

درواقع هردوگروه از عدم فرهنگ سازی مناسب رنج میبرندکه بایدافرادآگاه با استفاده صحیح ازاین محیط برای گروه اول الگوباشند وبرای گروه دوم حجت.

پدرومادری که خود استفاده ی صحیحی از این فضا ندارند(هردوگروه چون ما هیچکدام راتأییدنمیکنیم)قطعأ درمقابل عقاید وافکار فرزندانشابامشکل جدی مواجه خواهندشد،چون خوداستفاده غلط را به آنان آموزش داده اندوبرای اصلاح رفتارجوانشان دیراست ویا چون استفاده نکرده اند حتی درصورت استفاده صحیح فرزندشان درمقابل آنها خواهند ایستاد.

واینگونه ما قربانی جنگ نرمی خواهیم شد که رهبرعریزمان به ما گوش زدکرده بودن.

پس حواسمان باشد.....

جمعه 15 بهمن 1395  11:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u salma57 ravabet_rasekhoon
solmaz90
solmaz90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 60

فضای مجازی در باب مطالعه، سرگرمی و آموزش قطعا مفید هست ولی به نظر من آسیب های جدی به خانواده ها و روابط زن شوهری وارد کرده. متاسفانه با رشد استفاده از گوشی و اینترنت بحران های بسیار جدی و تاسف بار تو خانواده ها به وجود اومده و خیلی از خانواده ها قربانی شدن. کاش شرایط قبل از توسعه این رسانه ها جوری مهیا می شد که اینقدر آسیب وارد نمی شد. تکنولوژی خوبه ولی من شخصا به این نتیجه رسیدم که دورهمی های قدیمی صادقانه و ساده کمبودشون الان به شدت احساس می شه. به نظر من فقط فیلترینگ یا رصد فضای مجازی کارساز نیست و حتی میتونه نتیجه عکس بده. باید رو فرهنگ سازی و آگاهی مردم کار می شد که متاسفانه دیر شده. برای همه خانواده ها آرزو می کنم که از گزند  رسانه های اینترنتی در امان بمونن.

Yashasin Rasekhoon

شنبه 16 بهمن 1395  12:58 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u salma57 ravabet_rasekhoon emamedavazdah
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

صحبتهای همه دوستان عزیز رو خوندم ، همه درست میفرمایید ، پس مشکل از کجاست ؟ چرا مشکل حل نمیشه ؟

شاید به این دلیل باشه که بخشی از مردم « خودشون رو زدند به خواب » و با اینکه میدونن دارن از این فضا استفاده نامناسب میکنن باز هم ادامه میدن ...

یه جورایی « عادت » شده برای همه ، استفاده از این ابزار ...

و شاید هم بخشی از مردم جامعه با « لج بازی » از این ابزار استفاده میکنند ، یعنی چی ؟ یعنی وقتی به یکی میگی این سایت خوب نیست تازه لج میکنه و استفاده میکنه ...

بعضی هم قدرت فهم و درک و تمییز خوب از بد رو ندارند ، و با سیل مردم که از این ابزار استفاده میکنن ، راهی میشن و بی خبر از مضراتش ادامه میدن ، هک میشن ، گول میخورن ، دل میدن و ...

زمان حضرت علی هم بودند این قبیل افراد ، وقتی حضرت علی میگفت من قران ناطقم ، دل به کاغذ میدادند ...

جمع بندی حرفم اینه :

« خود مردم با نا آگاهی و ساده دلی هاشون و عدم سواد تکنولوژی ، محیط فضای مجازی و زندگی و خانواده و جامعه رو بهم میریزن »

کاریش نمیشه کرد ، به نظر من هیچ وقت درست نمیشه ... نا امید نیستم ولی همت عالی میخواد و چون بستگی به فرد فرد جامعه داره و هر فرد ، یک شیوه و قدرت فهم و درک عملی رو داره ، به سختی بتونیم درستش کنیم »

خیلی ها با نظام و دین مخالفند و به نحو احسنت دارن از فصای مجازی استفاده میکنند ، برای تبلیغات سوء و ضربه به دین و فکر مردم ... و این ما هستیم که باید « بار سنگین دفاع از ذهنهای مردم ساده » رو به دوش بگیریم ... من و شما که میفهمیم باید در فضای مجازی مقابل این هجوم تبلیغات به ایستیم ...

مثلا در قضیه پلاسکو ، گفتند تصویر پروفایلتون رو به رز سیاه تغییر بدید ، من خودم شاهد بودم بیشتر دوستان و اطرافیانم این کار رو کردند ، وقتی بهشون گفتم این تصویر در مورد آنارشیست هاست و ضد دین میباشه ، همه تعجب کردند ...

میبینید ، همه به هم « اعتماد » داریم ... یک شایعه پیش بیاد  ، شاید خود ما هم ناخواسته به اون دامن بزنیم ...

شبهه در مورد محرم و ماه رمضان و .. بماند ...

حرف اخرم ؛ دلیل عدم کنترل فضای مجازی و تکنولوژی روز شاید این موارد باشه :

1. ساده دلی و ساده لوحی مردم

2. لج بازی و خالی کردن دق و دلی خود از دولت و نظام بر سر مردم و جامعه و محیط زیست

3. اعتماد بیش از حد به یکدیگر در فضای مجازی در هر ضمینه ای

4. عدم اشنایی خانواده ها با کسانی که در کمین فرزندانشان در فضای مجازی هستند

5. بی کلاسی و عقب ماندگی دانستن عدم استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی

6. دهن بین بودن در این فضا و دامن زدن به شایعات

7. باز هم عدم حمایت دولت و مدارس برای ترویج  صحیح استفاده و عدم استفاده مردم از این ابزار

این جمله اشتباهه که : خواهی نشوی رسوا ، همرنگ جماعت باش ، بلکه درستش اینه : « « خواهی نشوی همرنگ ، رسوای جماعت باش » »

خودمون فکر کنیم و گوینده باشم ، تا اینکه شنونده باشیم و به تقلید از عموم جامعه که راه خطایی رو میرن ، ما هم بریم ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

شنبه 16 بهمن 1395  8:39 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon emamedavazdah omiddeymi1368
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

درمورد هر کدومشون میشه ساعت ها صحبت کرد و درد و دل ها رو شنید ...

« شکم گرسنه ، دین و ایمان رو نمیشناسه ! دین و ایمان هم که نباشه، هر چی که بگی از شخص بر میاد ، چه در فضای مجازی و چه در اجتماع و زندگی »

« ادم بی دین و عصبانی از دولت ، در فضای مجازی بسیار خطرناکه برای دین و کشورش »

« ایمان ادم ها قوی باشه ، همه چی درست میشه »

« فقط ایمان به خدا و ترس از خدا »

« خدا ترس ، خطری نداره »

« فقط ایمان و اعتقاد »

« همین »

خانواده ؛

بیشتر پدر و مادر ها حتی نمیدونن کار با موبایلهای لمسی به چه صورته و کار با کامپیوتر رو نیز بلد نیستند ...

وقتی کودک و یا جوان خود رو با این ابزار تنها میذارند ، بچه با والدین های بسیاری در شبکه عای مجازی اشنا میشه که چیزهای غلطی رو بهش یاد میدن ...

ازدواج و اشتغال ؛

وقتی یک جوون که به سن ازدواج رسیده و شرایط ازدواج براش فراهم نیست ، چه از سوی دولت مثل عدم فراهم کردن فضای « اشتغال » ، « تورم » ، و ... و چه از لحاظ فردی مثل « عدم اشنایی و مشاوره صحیح در مورد ازدواج » ، ... جوان با فضای مجازی دنبال کسب و کار و پیدا کردن شریک زندگیش میگرده ... ، عصبانیتش رو از مشکلاتش بروز میده و در یک گروه از فضای مجازی کافیه حرفی بزنه و همه تایید کنند ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

شنبه 16 بهمن 1395  8:51 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon emamedavazdah omiddeymi1368
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1011

درضمن جوانی که تا زمانی بلاتکلیف است و تکلیفی برای پر کردن اوقات فراغت خود ندارد به ناچار به فضای مجازی روی خواهد اورد

asghar

شنبه 16 بهمن 1395  11:17 AM
تشکرات از این پست
magam4u emamedavazdah omiddeymi1368
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقل قول siyasi

درضمن جوانی که تا زمانی بلاتکلیف است و تکلیفی برای پر کردن اوقات فراغت خود ندارد به ناچار به فضای مجازی روی خواهد اورد

سلام.ممنون از مشارکت شما و همه ی دوستان:

حرف شما درسته.اما الان پاسخ چییه:

با وجود همه این مشکلات و  بلاتکلیفی چه باید کرد؟

یعنی دست بذاریم روی دست و منتظر معجره باشیم.؟

شنبه 16 بهمن 1395  1:46 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon magam4u omiddeymi1368
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام........

بهنظر من فضای مجازی همه اش آسیبه............والا.............

من هر چی فکر میکنم.....زمانهای قدیم چه خوب بود که اصلن این چیزا وجود نداشت چه ادم راحت بود.........

ولی چه کنیم الان معتادیم و نمیشه کاری کرد......................ولی ای کاش نبودیم........

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 16 بهمن 1395  1:49 PM
تشکرات از این پست
salma57 emamedavazdah magam4u omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول borkhar

سلام........

من هر چی فکر میکنم.....زمانهای قدیم چه خوب بود که اصلن این چیزا وجود نداشت چه ادم راحت بود.........

ولی چه کنیم الان معتادیم و نمیشه کاری کرد......................ولی ای کاش نبودیم........

سلام آجی.

مساله اینه سبک زندگی ها عوض شده.

وقتی زندگی ها به سمت آپارتمان نشینی رفته و‌ بچه ها از ترس ناراحتی واحد پایینی حق بالا و‌پایین پریدن ندارن.اونم تو یه وجب جا!!!! گاهی والدین مجبورن تفریحات بی سر و صدا برای بچه آماده کنند.

از طرف دیگه خانواده ها یک فرزنذی و دو فرزندی شدند اون هم با اختلاف سنی.... همبازی خانگی هم پیدا نمیشه.

مشکلات و‌ مسایل درون هر خانواده هم باعث میشه که خانواده ها با ورود فضای مجازی به جمع خانواده شون مخالفت نکنن

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 16 بهمن 1395  2:28 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon emamedavazdah magam4u omiddeymi1368
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول borkhar

سلام........

به یک تعبیر میشه گفت: این جواب ها جواب آرمانی است یعنی همون ای کاش.. نتیجه این هست که همه ی ما به بچه های آینده و فرزندانمان بگوییم...ای کاش اینها نبود...اون روزها چقدر خوب بود...

در صورتی که بحث مقام رهبری این هست که این فضاها وجود دارد و بقولی لایمکن الفرا من حکومتک....شخص بنده و شما و ما و همه و مسئولین....الان چکار باید بکنند......ما راه فراری از این فضاهای مجازی نداریم...پس الان که وجود دارد و وجود هم خواهم داشت و بیشتر هم خواهد شد....باید بشینیم راه حل چگونگی استفاده را پیدا کنیم......فیلتر کردن و بستن و جلوی بچه ها را گرفتن و سخت گیری کردن....اینها راه هست ولی راه های فرعی و موقتی هستند...باید ریشه ای و اساسی وبنیانی راه خل پیدا کنیم...

یادمان نرفته ما از ماهواره ترسیدیم افراط و تفریط کردیم...الان اقشار زیادی از جامعه حتر فرهنگیان ما هم ماهواره دارند ...

سوال من این هست که امروز تلگرام و شبکه های اجتماعی خطرناکند یا ماهواره ؟

شنبه 16 بهمن 1395  3:00 PM
تشکرات از این پست
borkhar emamedavazdah salma57 magam4u omiddeymi1368
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول salma57
نقل قول borkhar

سلام........

سلام آجی.

مساله اینه سبک زندگی ها عوض شده.

وقتی زندگی ها به سمت آپارتمان نشینی رفته و‌ بچه ها از ترس ناراحتی واحد پایینی حق بالا و‌پایین پریدن ندارن.اونم تو یه وجب جا!!!! گاهی والدین مجبورن تفریحات بی سر و صدا برای بچه آماده کنند.

از طرف دیگه خانواده ها یک فرزنذی و دو فرزندی شدند اون هم با اختلاف سنی.... همبازی خانگی هم پیدا نمیشه.

مشکلات و‌ مسایل درون هر خانواده هم باعث میشه که خانواده ها با ورود فضای مجازی به جمع خانواده شون مخالفت نکنن

سلام.

خوب آجی....سبک زندگی ها رو ما خودمون عوض کردیم !!!و گرنه میشه......نمیشه آجی !!!

آجی قبلنا هم زندگی آپارتمان نشینی بوده !!ولی بچه ها چطور سرگرم میشدن!!با تبلت؟!

اجی یه فرزندی و دو فرزندی ماله قدیمی هاس...خنده...الان بچه ی زیاد سرافرازیهsmiley

البته خودمون مقصریم ها!یعنی پدر و مادر ها.....وقتی خودمون زیاد از این جور چیزا و فضای مجازی استفاده میکنیم ناخودآگاه اونا هم مثل ما میشن!

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 16 بهمن 1395  3:05 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah salma57 magam4u omiddeymi1368
Ali007
Ali007
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 21

باید روی کودکان ونوجوانان مراقبت داشته باشیم واز ابتدای تحصیل روشون فرهنگ سازی کنیم صفحات وکانالهای ضد ارزش خانواده وجامعه اسلامی ببندیم هرچیزی که مورد نیاز جامعه هست درفضای مجازی مسيولان مربوطه به بهترین شکل درفضای مجازی قرار بدهند تا مردم سراغ خارجی ها نروند

شنبه 16 بهمن 1395  3:07 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah salma57 magam4u omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها