0

چرا حواسمان نیست؟

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:چرا حواسمان نیست؟

سلام. صبح بخیر!

دوست گرامی، کاربر magam4u، از نظرات مفید و روان شما تشکر میکنم.

از صحبتهای شما استفاده میکنیم. خدا قوّت

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 14 بهمن 1395  8:17 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon magam4u ghiyase40 emamedavazdah
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

دوستان، یک مشکل اینه که وقتی یه تکنولوژی، یه شبکه اجتماعی، یه رسانه و ... باب میشه (که تولید خارج از ایرانه)، مثلاً تلگرام رو در نظر بگیرید، بعد از یه عالمه مقابله و مقاومت و کشمکش، بالأخره ماها هم میریم به سمتش! بعد که اکثراً رو میارن به اون، تازه به فکر میوفتیم که خودمون هم مثل همون، اما نسخه ایرانیشو بسازیم! به نظر من زیاد فایده نداره. چون همگی اون نسخه خارجی رو بهش عادت کردن و دیگه نمیذارنش کنار.

در نظر بگیرید نرم افزار پیام رسان سروش رو، یکی از شبکه های اجتماعی بومی و تولید ایران هست. دیشب برای اولین بار خودم نصبش کردم روی گوشی. بعد دیدم بین اون همه مخاطبی که توی گوشی دارم، فقط 6-7 نفر اون نرم افزارو دارن، که اونا هم همگی جزو کسایی بودن که توی بحثای مذهبی و انقلابی مقیّدترن. همینارو من آخرین بازدیدشون رو چک کردم، دیدم مال مرداد و شهریوره، بجز یکی دو نفر. خب وقتی اینجا کسی نیست و کسی از این نرم افزار استفاده نمیکنه، واضحه که عملاً استفاده از این نرم افزار بی فایدست. مگر اینکه یه نفر فقط به گروه ها و کانالهاش قانع باشه. ولی از دوست و رفیق و آشنا خبری نیست! خب معلومه اون هم ول میکنه میره سراغ همون تلگرام (برای حفظ ارتباطات).

این نرم افزار سروش واقعاً خیلی خوب و کم ایراده، ولی چرا خواهان نداره؟ چون اثرشو تلگرام قبلاً گذاشته و مردم دل نمیکنن ازش و نمیان به سمت این یکی!

یه نکته دیگه هم که این وسط هست و باید پذیرفتش، واقعیته، خیلی جاها هم شنیده میشه اینه که تا یه عده بفهمن که فلان چیز ایرانیه، با بدبینی بهش نگاه میکنن. از استفادش منصرف میشن. میگن نه همون نسخه خارجی بهتره. با مثلاً تلگرام میشه حتی از داخل ایران با افراد خارجی هم ارتباط برقرار کرد و همه جریانات و اخبار و اتفاقات روز دنیا رو رصد کرد ولی با این نسخه ایرانی با کجا میشه ارتباط داشت؟؟!!! این دیدگاه رو دارن بعضیا. خب پس این تولید ملی هم به سادگی به انزوا میره.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 14 بهمن 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 magam4u ghiyase40 emamedavazdah
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول magam4u
نقل قول salma57

.............................

در آخر بعد از امتحان همه ی این راهها، چاره ای نمی بینند جز اینکه‌ با عموم مردم همراه بشن‌ و استفاده از ابزار رو آزاد بگذارند.

مثالهاش در جامعه فراوان هست. 

زمانی با دستگاه ویدیو مخالفت میشد!!!! و هر کسی می خواست ویدئو‌بخره انگار جرم و‌جنایتی مرتکب شده بود.

.................

شاید یک مشکل اساسی در این زمینه که باعث عدم پیشرفت میشه ؛ «عدم حمایت مالی و معنوی» از دانشمندان و حتی دانشجویان و دانش اموزان نخبه است ....

من بار ها دیدم که دانش اموزانی نخبه ربات ها و نرم افزار های بومی طراحی کردند که کم از نمونه های مشابه خارجی نداره ، منتهی حمایتی که به فرجام برسه ، نیست ...

دقت کردید ، تو خارج اگه نوجوانی سایتی رو هک کنه ، دولت اونو به کار میگیره .. حالا اگه اینجا دانش اموزی خودش و علمش رو نشون بده فقط جریمه میشه ...

رهبر عزیز انقلاب ، آقای خامنه ای همیشه راهکار رو نشون دادن ، منتهی گوش شنوا و دست کاری نبوده ...

بله متأسفانه، خیلی بد حمایت میشه، چقد سنگ اندازی، چقد بهانه های بیخود و بنی اسرائیلی میارن. ای کاش از همین شهر خودمون و جریانی که تابستون باهاش خودم سروکار داشتم رو میتونستم اینجا مطرح کنم. بعد این مسئولین میان دم از اقتصاد مقاومتی و تولید ملی میزنن. فقط حرفای رهبر رو میان تکرار میکنن. خب رهبر که صحبت میکنن، برای این نیست که شماها هم اونا رو باز برین جاهای مختلف طوطی وار کپی-پیست کنین. یه ذره انصاف هم خوب چیزیه! فک میکنن اینجوری به وظیفشون عمل میکنن!! کار جوونی که از علمش، از وقتش، از سرمایش داره استفاده مفید میکنه رو راه بنداز...

واقعاً شاعر راست گفته که: بابا باغِت آباد، یکم درکم کن، نگو سر راه واستادی آقا حرکت کن!!laugh

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 14 بهمن 1395  8:52 AM
تشکرات از این پست
salma57 magam4u ghiyase40 emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول emamedavazdah

به نظر شما وظیفه افراد، نهادها، سازمانها درباره فضای مجازی چی هست؟

بنظر من وقتی همه ی ارگان های دولتی و خصوصی در اولین اقدامشون کانال خودشون رو اعلام می کنن بعد تازه به فکر تصویب قانون می افتیم یعنی اینکه نهاد ها هم مانند عامه مردم ابتدا به ساکن به فکر تبلیغ برای خودشون هستند تا قانونمندی

مانند روزهایی که شبکه های فیضبوق و تویتر و ... فیلتر بودن و مسئولین تو این شبکه ها نظراتشون رو اعلام می کردن خب یعنی اینکه این مسئولان گرام!!! بدون پروکسی دارن نظر میدن یا برای اونها حلاله!

باید ابتدا زیر ساخت ها رو آماده کنیم بعد هم فرهنگ سازی کنیم و در آخر که مهمترین مسئله هم هست باید خودمون برنامه های مطابق فرهنگ خودمون بسازیم

چرا که اولا بومی هست ثانیا روزی اگر برون مرزی ها بخواهند دست به بازی تحریم بزنند چیزی را ازدست نداده ایم......

متاسفانه  گاهی استفاده از برخی ابزارها از سوی بعضی نهادهای حکومتی ممنوع میشه، بعد از سوی دیگه، بعضی دیگه از مسئولین از همین تکنولوژی ها استفاده می کنند.

بعد ملت دچار سردرگمی میشن و‌ شاید اگر ذره ای در استفاده از شبکه یا تکنولوژی ای شک داشتند، وقتی حضور اقشار مختلف رو‌می بینند (اعم از مسئول و‌غیر مسئول، روحانی، دانشجو، و ...) خودبخود ترغیب میشن به هر نحو‌ممکن در شبکه های اجتماعی شرکت فعال داشته باشند.

حالا اگر در رجوع افراد به شبکه ها، افراد ذیصلاح بتونن فرد رو‌ در مسیر درست استفاده قرار بدهند که هیچ! (تو‌این مورد همیشه از قافله عقبیم) و اگر نتوانند قطعا دیگران در جذب اونها موفق ترند و‌سواستفاده ها هم بیشتر میشه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 14 بهمن 1395  9:08 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u ghiyase40 emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1

گهگاه از طرف مدرسه برای والدین جلسه تشکیل میدن و درباره رفتار با دانش آموزان صحبت می کنند.

جالبه بدونید گاهی دخترم به من نمیگه جلسه هست!!!

(البته یکی دو بار فراموش کرد) یک بار هم گفت جلسه هست ولی نمی خوام بیای!

وقتی دلیلش رو‌پرسیدم، میگه تنها حرفی که به شما میزنند اینه که گوشی ها رو از بچه هاتون بگیرین.‌حرف دیگه ای بلد نیستن بزنن.

واقعا هم بدون استثنا هم در مدرسه دخترم و‌هم در مدرسه پسرم تمام صحبت ها حول همین محور هست.

کسی منکر آسیب های اجتماعی و‌ فردی موبایل و‌تبلت نیست ولی برخورد قهری هم کارگشا نیست.

اگر مشاور، راهنما، مسئول و‌نهاد تونست برنامه ای جایگزین موبایل و‌تبلت کنه که جذابیتش بیشتر و ضررش کمتر باشه حتما نیازی به این همه جلسه نیست و‌ خودبخود مشکل حل میشه.

indecision

پنج شنبه 14 بهمن 1395  9:17 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u emamedavazdah
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

نقل قول omiddeymi1368

سلام. صبح بخیر!

دوست گرامی، کاربر magam4u، از نظرات مفید و روان شما تشکر میکنم.

از صحبتهای شما استفاده میکنیم. خدا قوّت

متشکرم امید جان ؛

بنده هم از صحبت های شما و آبجی سلما و دیگر دوستان  استفاده میکنم و با خوندشون هم لذت میبرم و هم آه میکشم ، که چرا صدای ما به جایی نمیرسه و گوش مسئولین بدهکار نیست ...

امیدوارم به لطف خدا و یاری امام زمان همه چیز درست بشه ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

پنج شنبه 14 بهمن 1395  11:38 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ghiyase40 emamedavazdah
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

نقل قول salma57

گهگاه از طرف مدرسه برای والدین جلسه تشکیل میدن و درباره رفتار با دانش آموزان صحبت می کنند.

جالبه بدونید گاهی دخترم به من نمیگه جلسه هست!!!

(البته یکی دو بار فراموش کرد) یک بار هم گفت جلسه هست ولی نمی خوام بیای!

وقتی دلیلش رو‌پرسیدم، میگه تنها حرفی که به شما میزنند اینه که گوشی ها رو از بچه هاتون بگیرین.‌حرف دیگه ای بلد نیستن بزنن.

واقعا هم بدون استثنا هم در مدرسه دخترم و‌هم در مدرسه پسرم تمام صحبت ها حول همین محور هست.

کسی منکر آسیب های اجتماعی و‌ فردی موبایل و‌تبلت نیست ولی برخورد قهری هم کارگشا نیست.

اگر مشاور، راهنما، مسئول و‌نهاد تونست برنامه ای جایگزین موبایل و‌تبلت کنه که جذابیتش بیشتر و ضررش کمتر باشه حتما نیازی به این همه جلسه نیست و‌ خودبخود مشکل حل میشه.

indecision

درکتون میکنم سلما خانم ؛

من هم یه دختر کوچولوی 8 ماهه دارم و از الان نگران آینده دخترم هستم ...

میدونید ، بخواهیم یا نخواهیم باید با این قضیه کنار بیایم ، تکنولوژی پیشرفت خودش رو میکنه و راه خودش رو میره ، این ما هستیم که باید مراقب کودکانمون باشیم تا خدایی نکرده از مسیر درست و انقلاب و خدا و امام حسین دور نشن ...

حدیثی بسیار زیبا از مولا امام علی ( ع ) خوندم که می فرمودند : با بچه هاتون به دوره خودشون برخورد کنید ...

این یعنی که ما باید با بچه هامون هم قدم بشیم و تو این دوره ترسناک فضای مجازی و تکنولوژی تنهاشون نذاریم ...

من حرفم اینه که نباید فرزندانمون رو از تکنولوژی نهی کنیم و بترسونیمشون ...

باید با دلیل و منطق براشون از مزیت ها و مضرات تکنولوژی صحبت کنیم ...

شاید معلمان و مدرسه و رادیو و تلویزیون فقط مضرات تکنولوژی رو بیان کنن ، این وظیفه ماست که فرزندانمون رو روشن کنیم تا خودشون مراقب خودشون باشن ...

من شده ساعت ها با بچه های فامیل صحبت کردم حتی با خانواده هاشون ، تا روشنشون کنم  ...

نه نهی خوبه و نه امر ...

شفاف سازی و مدیریت زمان استفاده و بیان مضرات و فواید برای فرزندانمون ، این مسائل رو در وجودشون بنیادین خواهد کرد ..

به لطف خدا و امام زمان

ان شاءالله

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

پنج شنبه 14 بهمن 1395  11:49 AM
تشکرات از این پست
salma57 ghiyase40 omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یه بار هم رفتم‌مدرسه جلسه.دخترم با  چند تا از دوستانش دیدم. یکیشون گفت مامان من نیومده. چی گفتن؟! گفتم در مورد مضرات موبایل و اینکه باید حساب شده ازش استفاده‌کنید بحث کردند.

گفت خدا رو شکر مامانم نیومد! والا از فردا موبایل تعطیل!!!

پنج شنبه 14 بهمن 1395  11:58 AM
تشکرات از این پست
ghiyase40 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon emamedavazdah
ghiyase40
ghiyase40
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 103
پنج شنبه 14 بهمن 1395  12:08 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 magam4u
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

نظرات بیشتر آقایان و خانوم ها صحیح و منطقی است و نیازمند این که کسی بنشیند و این نظرات را یکجا و یک کاسه کند

نظر بنده نیز بدین شرح است :

1) بهتر است آسیب های فضای مجازی به صورت جزئی تر بیان شود تا واقعا مشخص شود که آسیب است یا نه و صرفا به جمله " خطرناک است " اکتفا نشود

2) آسیب ها توسط کارشناسان بنام و مشهور بیان شوند که مخاطبان نسل جدید نیز روی آنها شناخت داشته باشند و مورد اطمینانشان باشد

3) بودجه ای نیز جهت کارهای واقعا عملی اختصاص پیدا کند و نه همایش و سمینار و سخنرانی ؛ کارهایی مثل تولید فضای مجازی سودمند و گسترده و در دسترس و پر سرعت و کاربردی و ....

4) تا حد امکان جهت جلوگیری از غلبه دشمن ، بیشتر راه های نفوذ مسدود شود ، فیلترینگ در بیشتر اوقات عمل سودمندی است برای سایت های مضر و یا کانال های انحرافی

5) پاکسازی ذهنی باید از فضای دبستان شروع و در دانشگاه نیز ادامه پیدا کند

6) تولید کنندگان فضای سایبری مفید تشویق شوند ، به هر نحوی

و .....   - موارد بسیار زیاد است اگر دوست بگویید باز هم می گویم

پنج شنبه 14 بهمن 1395  10:22 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 emamedavazdah magam4u
amirnia
amirnia
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 17

درست فرمودند باید استفاده ی درست ازفضای مجازی شود

جمعه 15 بهمن 1395  9:34 AM
تشکرات از این پست
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1011

تا کنترول نباشه وضع همینه است و بس

حالا میخواهد کنترول از خانواده شروع بشه یا از جامعه

asghar

جمعه 15 بهمن 1395  11:02 AM
تشکرات از این پست
siyasi
siyasi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1011

فضای مجازی خوبه درست .................. برای یکی و دو ساعت ................... اینطور بیش برورد فضای مجازی تمام عمر و سرمای مارا بر باد میدهد ............... و جایگرین همه چییما ن در زندگیمان می شود..................

asghar

جمعه 15 بهمن 1395  11:07 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

قام معظم رهبری:
"اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم،رئیس فضای مجازی کشور میشدم!
رایانه ها و فضای مجازی و سایبری که الان در اختیار شماست ،اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید میتوانید یک کلمه حرف درست خودتان را به هزاران مستمعی که شما را نمیشناسند برسانید!این فرصت فوق العاده ایست مبادا این فرصت را ضایع کنید که اگر ضایع شد خداوند متعال از من و شما روز قیامت سوال خواهد کرد.

واقعا باید این جملات رو با طلا نوشت، وقتی آگاهی نباشه نمیشه کاری در جهت توسعه و گسترش اسلام نمود. ولی اگر  آگاهی خودمون رو ببریم بالا و بتونیم  از فناوری های بروزی که تو دنیا هستن اسفاده کنیم میتونیم خیلی پیشرفت داشته باشیم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 15 بهمن 1395  1:19 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 emamedavazdah salma57 magam4u ravabet_rasekhoon
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

وقتی والدین برای اینکه مثلا کارهای مهمی با موبایل دارن و نمیخوان فرزندشون مزاحمشون بشه بهش یه گوشی میدن تا دست از سرشون برداره

این که نشد راهکار . کودک هم وقتی پاش باز بشه به این محیط ها با این نظارت خوانواده ها دیگه مشخصه چی پیش میاد .

ماها عادت کردیم وقتی بچه گریه میکنه بهش شکلات بدیم تا آروم بشه چرا وقت نمیذاریم ببینیم دردش چیه خیلی مواقع با خوب دیدن فرزندان خیلی از خلاء ها هم پر میشه

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
جمعه 15 بهمن 1395  4:02 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 magam4u
دسترسی سریع به انجمن ها