نقل قول salma57
گهگاه از طرف مدرسه برای والدین جلسه تشکیل میدن و درباره رفتار با دانش آموزان صحبت می کنند.
جالبه بدونید گاهی دخترم به من نمیگه جلسه هست!!!
(البته یکی دو بار فراموش کرد) یک بار هم گفت جلسه هست ولی نمی خوام بیای!
وقتی دلیلش روپرسیدم، میگه تنها حرفی که به شما میزنند اینه که گوشی ها رو از بچه هاتون بگیرین.حرف دیگه ای بلد نیستن بزنن.
واقعا هم بدون استثنا هم در مدرسه دخترم وهم در مدرسه پسرم تمام صحبت ها حول همین محور هست.
کسی منکر آسیب های اجتماعی و فردی موبایل وتبلت نیست ولی برخورد قهری هم کارگشا نیست.
اگر مشاور، راهنما، مسئول ونهاد تونست برنامه ای جایگزین موبایل وتبلت کنه که جذابیتش بیشتر و ضررش کمتر باشه حتما نیازی به این همه جلسه نیست و خودبخود مشکل حل میشه.
درکتون میکنم سلما خانم ؛
من هم یه دختر کوچولوی 8 ماهه دارم و از الان نگران آینده دخترم هستم ...
میدونید ، بخواهیم یا نخواهیم باید با این قضیه کنار بیایم ، تکنولوژی پیشرفت خودش رو میکنه و راه خودش رو میره ، این ما هستیم که باید مراقب کودکانمون باشیم تا خدایی نکرده از مسیر درست و انقلاب و خدا و امام حسین دور نشن ...
حدیثی بسیار زیبا از مولا امام علی ( ع ) خوندم که می فرمودند : با بچه هاتون به دوره خودشون برخورد کنید ...
این یعنی که ما باید با بچه هامون هم قدم بشیم و تو این دوره ترسناک فضای مجازی و تکنولوژی تنهاشون نذاریم ...
من حرفم اینه که نباید فرزندانمون رو از تکنولوژی نهی کنیم و بترسونیمشون ...
باید با دلیل و منطق براشون از مزیت ها و مضرات تکنولوژی صحبت کنیم ...
شاید معلمان و مدرسه و رادیو و تلویزیون فقط مضرات تکنولوژی رو بیان کنن ، این وظیفه ماست که فرزندانمون رو روشن کنیم تا خودشون مراقب خودشون باشن ...
من شده ساعت ها با بچه های فامیل صحبت کردم حتی با خانواده هاشون ، تا روشنشون کنم ...
نه نهی خوبه و نه امر ...
شفاف سازی و مدیریت زمان استفاده و بیان مضرات و فواید برای فرزندانمون ، این مسائل رو در وجودشون بنیادین خواهد کرد ..
به لطف خدا و امام زمان
ان شاءالله