شهید «میرزاخانی» قبل از فروریختن پلاسکو
سفر راهیاننورِ شهید بهنام میرزاخانی ، آتش نشان پلاسکو
شهید آتش نشان پلاسکو بهنام میرزاخانی در یادمان شهدای هویزه خوزستان
چفیه مقام معظم رهبری به خانواده شهید آتشنشان پلاسکو بهنام میرزاخانی اهدا شد.
شاید باور نکنید
دیشب خوابشودیدم مثل همراهی با جوانهایی که راهیان نور با انها بودم سفری با گروهی از جوانان به مسجد صاحب الزمان کرمان داشتیم با این شهید که روحیه ای شاد داشت همسفر شدم گاهی من منتظرش می ماندم گاهی او منتظر من می ماند که بالاخره به مسجد رسیدیم از همه بلاتر روحیه شاد این شهید بود خدایش با امام حسین علیه السلام وشهدای کربلا محشور نماید
او باز هم نجات بخش شد/اهدای اعضای بدن آتش نشانی که آرزو داشت مدافع حرم شود بعد از شهادت در حادثهٔ پلاسکو
اعضای بدن « شهیدبهنام_میرزاخانی که هنگام عملیات نجات درجریان آتشسوزی و فرو ریختن ساختمان « پلاسکو» به دل آتش زد و پس ازمصدومیت شدید و تحمل درد سوختگی بالای 70 درصد، دچار مرگ مغزی شد، به بیماران نیازمند اهدا شد؛ خانواده این آتش نشان در همان زمان به اهدای_اعضای بدن بهنام میرزاخانی رضایت دادند.
بهنام 26 سال، دو ماه قبل نامزدشده بود و قرار بود اردیبهشت ازدواج کند او پیش از این کارت اهدای عضو هم گرفته بود که اگر روزی بلایی سرش آمد، اعضای بدنش را اهدا کنند. لیسانس اطفای حریق داشت و علاقه زیادی به کارش نشان میداد ؛همسرش میگوید آرزو داشت مدافع_حرم شود و در دفاع از حرم شهید شود با بررسی صفحهی اینستاگرام این شهید متوجه شدیم تمام صفحاتی که دنبال میکرد صفحات یادبود شهدای مدافع حرم بود
عاشقانه زندگی کرد عاشقانه پر کشید و شهید شد و بعد از شهادتش هم زندگی بیماران را نجات داد
یادش_گرامی_راهش_پر_رهرو
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هم خیمه های کربلا هم مادر و در
ما خاطرات خوبی از آتش نداریم
شادی روح همه ایثارگران اتش نشان دراین حادثه
اللهم صل علی
محمد وال محمد
وعجل
فرجهم