وب سایت سوران: کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو و بستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.
- آرد سفید 1 پیمانه
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- شکلات شیرین ذوب شده 200 رم
- کره ی ذوب شده یک دوم پیمانه
- شکر یک دوم پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- شیر یک دوم پیمانه
- آب یک چهارم فنجان
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- کارامل مقداری
- نارگیل مقداری
طرز تهیه :
1- از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.
2- در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.
3- در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و 30 ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم
4- خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کنید تا ببینید پخته شده است یا خیر.
5- کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .
برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک:
در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر در درجه 350 فارنهایت قرار داده و 2 تا 3 دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.