0

ادای احترام به آتشنشان‌ها در ماراتن دبی (عکس)

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

قهرمان سابق دوهای استقامت ایران، به یاد آتش نشان های فداکار ایرانی، امروز با پیراهن منقش به آرم آتش نشانی در مسابقه مهم ماراتن دبی دوید.

به گزارش "ورزش سه"، عیسی براری، از قهرمانان سابق دوهای استقامتی ایران امروز به دعوت فدراسیون دو و میدانی امارات در مسابقه مهم ماراتن دبی حضور یافت. ماراتن دبی از مهم ترین رقابت های دو و میدانی دنیا و از سری مسابقات گلدکلاس محسوب می شود.

به دلیل اتفاقات تاسف انگیز اخیر و شهادت تعدادی از آتش نشان های فداکار، براری در این رقابت مهم با پیراهنی منقش به آرم و شماره آتش نشانی ایران حضور یافت تا بدین ترتیب نگاه رسانه های مختلف دنیا را جلب کند.
عیسی براری در رابطه با اقدام خود می گوید: «ماراتن دبی یکی از بزرگترین و مهم ترین تورنمنت های دنیاست و بنده نیز 10 سال است که در آن شرکت می کنم، این مسابقه اولین رقابت سال جدید میلادی در این رشته است و من نیز پس از اتفاق مربوط به ساختمان پلاسکو حال و روز خوشی نداشتم؛ به این ترتیب خواستم دین خود را به آتش نشان های فداکار ادا کنم.»

براری ادامه می دهد: «حداقل کاری که من می توانستم در مدت زمان کمی که داشتم، انجام دهم این بود که عدد 125 و آرم آتش نشانی ایران را روی پیراهن خود بزنم و با این اقدام خودم را در مصیبت از دست دادن عزیزان آتش نشان شریک بدانم. این مصیبت را به ملت ایران، سازمان آتش نشانی و دوستان دونده من در آن سازمان همچون روزبه اسدی بخش، غلامرضا کریمی، اسحاق غفاری و ... تسلیت می گویم و انشالله این لباس و مدال این مسابقه 42 کیلومتری را تقدیم آتش نشانی خواهم کرد.»

جمعه 1 بهمن 1395  6:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها