ادای احترام به آتشنشانها در ماراتن دبی (عکس)
به گزارش "ورزش سه"، عیسی براری، از قهرمانان سابق دوهای استقامتی ایران امروز به دعوت فدراسیون دو و میدانی امارات در مسابقه مهم ماراتن دبی حضور یافت. ماراتن دبی از مهم ترین رقابت های دو و میدانی دنیا و از سری مسابقات گلدکلاس محسوب می شود.
به دلیل اتفاقات تاسف انگیز اخیر و شهادت تعدادی از آتش نشان های فداکار، براری در این رقابت مهم با پیراهنی منقش به آرم و شماره آتش نشانی ایران حضور یافت تا بدین ترتیب نگاه رسانه های مختلف دنیا را جلب کند. عیسی براری در رابطه با اقدام خود می گوید: «ماراتن دبی یکی از بزرگترین و مهم ترین تورنمنت های دنیاست و بنده نیز 10 سال است که در آن شرکت می کنم، این مسابقه اولین رقابت سال جدید میلادی در این رشته است و من نیز پس از اتفاق مربوط به ساختمان پلاسکو حال و روز خوشی نداشتم؛ به این ترتیب خواستم دین خود را به آتش نشان های فداکار ادا کنم.»
براری ادامه می دهد: «حداقل کاری که من می توانستم در مدت زمان کمی که داشتم، انجام دهم این بود که عدد 125 و آرم آتش نشانی ایران را روی پیراهن خود بزنم و با این اقدام خودم را در مصیبت از دست دادن عزیزان آتش نشان شریک بدانم. این مصیبت را به ملت ایران، سازمان آتش نشانی و دوستان دونده من در آن سازمان همچون روزبه اسدی بخش، غلامرضا کریمی، اسحاق غفاری و ... تسلیت می گویم و انشالله این لباس و مدال این مسابقه 42 کیلومتری را تقدیم آتش نشانی خواهم کرد.»